KLICEK Napisano 6 Sierpień 2005 Share Napisano 6 Sierpień 2005 Sobie speednalem ta glowke i przy okazji nagralem to i owo, nie smiac sie z rozmow na gg bo to jest clean wersion ;)))) aaaa z dedykacja dla Pioniera :* A tak sie prezetuje glowka : tutaj macie linka do viedotuta ... Jest to medium wersjon bo nie mam miejsca na ftp :/ jak ktos ma 80 mb na pelna wersje to plz niech sie odezwie do mnie na gg :) Modelowanie gangsta : wersja medium: http://www.gorzow.mm.pl/~klicor/gangsta.rmvb wersja high : http://www.ketrzyn.mm.pl/~krzadczyk/gangsta_high.rmvb (podziekowania dla bugasa za mirrorsa :)) Mapowanie postaci : http://www.gorzow.mm.pl/~klicor/mapping.rmvb a tutaj plejer rmvb jezeli ktos nie ma : http://www.gorzow.mm.pl/~klicek/fallenart/realalt123.exe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 6 Sierpień 2005 Share Napisano 6 Sierpień 2005 fajne przyklejone cygaro :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 6 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 6 Sierpień 2005 w sumie to tak troszke zapomnialem na koniec skleic polowek i poprawic tego ;d maj bed Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 6 Sierpień 2005 Share Napisano 6 Sierpień 2005 niezły skil dajesz rade kiedys obejrze tutka, pewnie wings? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 6 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 6 Sierpień 2005 oczywiscie ze wings ;D "sex is like software, the best when its free" :D thenksior za komentsa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 6 Sierpień 2005 Share Napisano 6 Sierpień 2005 KLICEK - kuuuuuuuuul ;] aaaa z dedykacja dla Pioniera :* Łohoho. Pionier - jest cos o czyms nie wiemy ;]? Jakies ciemne porachunki czy co ;]? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 6 Sierpień 2005 Share Napisano 6 Sierpień 2005 no no klicku:) full wypas jak zwykle obejzalem pobieznie twoj filmik i mozna sie z niego duuuuuuuuuuuuuuzo nauczyc i takie pytanie: od ilu lat meczysz oragnike??:) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 6 Sierpień 2005 Share Napisano 6 Sierpień 2005 lol kluci nieźle wymiatasz w tym wingsie :] przodowa robota tylko jak tak dalej pójdzie to niedługo transfer sie skonczy ;) dzięki bardzo - powoli zaczynam wierzyć w słusznośc jego używania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 6 Sierpień 2005 Share Napisano 6 Sierpień 2005 piknie Klicus, dzieki wielkie na pewno pomoze w nauce organiki fajnie jakby ktos wrzucil na FTP wersje 80mega... Knysha, zboczku maly :P pozdro Pionier Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 6 Sierpień 2005 Share Napisano 6 Sierpień 2005 dajcie na rapidshare.de w kawałkach po 30 :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 6 Sierpień 2005 Share Napisano 6 Sierpień 2005 Ogladnalem te 49 minut w ogromnym skupieniu i powiem Ci panie Klicku, ze fach to pan ma w rekach, oj ma pan, ma... pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 7 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 7 Sierpień 2005 " powoli zaczynam wierzyć w słusznośc jego używania" Jedyny sluszny soft do modelowania nie jakies tam moda i inne gowna ktore sie wywalaja przed zaczeciem pracy :D "od ilu lat meczysz oragnike??:)" Hmmm od zawsze interesowaly mnie ludziki ;D nie no od kilku lat "na pewno pomoze w nauce organiki" No i tak ma byc bo same blaszaki po forum jezdza :D RA - Thenx :) Thenx za komentsy panowie :* Postaram sie jeszcze cos wykombinowac z cialkiem ;) Edit : Ok wrzucam jeszcze tutek ktory nakrecilem wczesniej o mapowaniu postaci :) http://www.gorzow.mm.pl/~klicor/mapping.rmvb pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 7 Sierpień 2005 Share Napisano 7 Sierpień 2005 O, o, o.... Fajowe, zniknela pewna... hmm... maniera (?), ktora czesto widać w Twoich modelach. Bardzo zacnie. Nochal najbardziej mi sie podoba ;) Uszko tez mile. Przyznaj, ze doklejone z innego modelu. Przyznaj! ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 7 Sierpień 2005 Share Napisano 7 Sierpień 2005 No no pięknie Klicek pokazał klase. Troche przypomina tego szefa z American Chopper na Discovery ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 7 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 7 Sierpień 2005 dzieki chlopaki :D Reanimator - Specjalnie dla Ciebie Przyznaje ;) AGmakonts - Dzieki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bugas Napisano 9 Sierpień 2005 Share Napisano 9 Sierpień 2005 KLICEK jak jeszcze szukasz serva na tą 80mb wersje to ja moge na jakiś czas wrzucić. tylko daj znac na gg :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WToreK Napisano 10 Sierpień 2005 Share Napisano 10 Sierpień 2005 Obejrzalem, staram sie czegos z tego nauczyc, chociaz przyznaje ze modelowanie ta metoda jest dla mnie najtrudniejsze. Gratuluje umiejetnosci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baton Napisano 12 Sierpień 2005 Share Napisano 12 Sierpień 2005 "Zaprawde zacne Cedryku" :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 12 Sierpień 2005 Share Napisano 12 Sierpień 2005 Knysha, zboczku maly :P ...a skąd Pionierku wiesz ze mały?:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 12 Sierpień 2005 Share Napisano 12 Sierpień 2005 ...a skąd Pionierku wiesz ze mały?:D hehe widzialem w .. "Z drugiej strony ekranu - AD 2005" :D KLICEK jak jeszcze szukasz serva na tą 80mb wersje to ja moge na jakiś czas wrzucić. tylko daj znac na gg :p KLICEK slyszał :)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 12 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 12 Sierpień 2005 slyszal ale bugas chyba zrobil sobie wakacje i narazie nie odpisuje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bugas Napisano 12 Sierpień 2005 Share Napisano 12 Sierpień 2005 ale na co nie odpisuje, na gg nic nie dostałem, moje gg 7755985, a wakacje to ja mam do września :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 13 Sierpień 2005 Share Napisano 13 Sierpień 2005 Dzięki wielkie za te wideo tutoriale Klicek, jak zawsze najwyższa jakość :) Szczególnie ten o mapowaniu jest bardzo przydatny. jeszcze raz dzięki wielkie :D Szkoda że taka kiepska jakość, z utęsknieniem czekam na full wypas wersję :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bugas Napisano 13 Sierpień 2005 Share Napisano 13 Sierpień 2005 no dobra tutek na serwie już leży i czeka na ściaganie :), sorka że tak późno ale miałem małe problemy.......co do samego tutka to jest zaje****y nic dodać nic ująć aby pobrać tutka kliknij tutaj [EDIT] Jak ktos zrobił jakiegoś cool tutka do max'a to moge jeszcze wsadzić mam jeszcze troche miejsca:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flesz_gordon Napisano 16 Sierpień 2005 Share Napisano 16 Sierpień 2005 fajne to to :) masz pan skilla panie klicek :) a tak sie zastanawialem, w czym wings jest lepszy od modelera maxowego? tak subiektywnie to co cie przekonalo do tego programu? jakas wyjatkowa opcja? dizajn?:P, a moze po prostu chciales obczaic kolejny soft Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 16 Sierpień 2005 Share Napisano 16 Sierpień 2005 bugas, super i dzieki - brawo dla Ciebie :) pozdro Pionier Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 16 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 16 Sierpień 2005 flesz_gordon do wingsa przekonalo mnie to ze pracowalem na kompie dosc slabym z dyskiem ktory tak naprawde nie mial miejsca na maxa a ze nie moglem wytrzymac bez modelowania sciagnalem sobie wingsa ... jego prostota i mozliwosc skonfigurowania lajoltow i innch bzdetow spodobala mi sie do tego stopnia ze poprostu juz przy nim zostalem :) Co do tego czy jest lepszy od maxowego ? oczywiscie ze jest ... wings to tylko modeler masz wszystko pod reka poprostu 2 klikniecia i juz robisz dalej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi