KLICEK Napisano 6 Sierpień 2005 Napisano 6 Sierpień 2005 Sobie speednalem ta glowke i przy okazji nagralem to i owo, nie smiac sie z rozmow na gg bo to jest clean wersion ;)))) aaaa z dedykacja dla Pioniera :* A tak sie prezetuje glowka : tutaj macie linka do viedotuta ... Jest to medium wersjon bo nie mam miejsca na ftp :/ jak ktos ma 80 mb na pelna wersje to plz niech sie odezwie do mnie na gg :) Modelowanie gangsta : wersja medium: http://www.gorzow.mm.pl/~klicor/gangsta.rmvb wersja high : http://www.ketrzyn.mm.pl/~krzadczyk/gangsta_high.rmvb (podziekowania dla bugasa za mirrorsa :)) Mapowanie postaci : http://www.gorzow.mm.pl/~klicor/mapping.rmvb a tutaj plejer rmvb jezeli ktos nie ma : http://www.gorzow.mm.pl/~klicek/fallenart/realalt123.exe
KLICEK Napisano 6 Sierpień 2005 Autor Napisano 6 Sierpień 2005 w sumie to tak troszke zapomnialem na koniec skleic polowek i poprawic tego ;d maj bed
polka dot Napisano 6 Sierpień 2005 Napisano 6 Sierpień 2005 niezły skil dajesz rade kiedys obejrze tutka, pewnie wings?
KLICEK Napisano 6 Sierpień 2005 Autor Napisano 6 Sierpień 2005 oczywiscie ze wings ;D "sex is like software, the best when its free" :D thenksior za komentsa :)
Knysha Napisano 6 Sierpień 2005 Napisano 6 Sierpień 2005 KLICEK - kuuuuuuuuul ;] aaaa z dedykacja dla Pioniera :* Łohoho. Pionier - jest cos o czyms nie wiemy ;]? Jakies ciemne porachunki czy co ;]?
nielot007 Napisano 6 Sierpień 2005 Napisano 6 Sierpień 2005 no no klicku:) full wypas jak zwykle obejzalem pobieznie twoj filmik i mozna sie z niego duuuuuuuuuuuuuuzo nauczyc i takie pytanie: od ilu lat meczysz oragnike??:) pozdro
Hindus Napisano 6 Sierpień 2005 Napisano 6 Sierpień 2005 lol kluci nieźle wymiatasz w tym wingsie :] przodowa robota tylko jak tak dalej pójdzie to niedługo transfer sie skonczy ;) dzięki bardzo - powoli zaczynam wierzyć w słusznośc jego używania.
Pionier Napisano 6 Sierpień 2005 Napisano 6 Sierpień 2005 piknie Klicus, dzieki wielkie na pewno pomoze w nauce organiki fajnie jakby ktos wrzucil na FTP wersje 80mega... Knysha, zboczku maly :P pozdro Pionier
Hindus Napisano 6 Sierpień 2005 Napisano 6 Sierpień 2005 dajcie na rapidshare.de w kawałkach po 30 :]
RA Napisano 6 Sierpień 2005 Napisano 6 Sierpień 2005 Ogladnalem te 49 minut w ogromnym skupieniu i powiem Ci panie Klicku, ze fach to pan ma w rekach, oj ma pan, ma... pozdrawiam
KLICEK Napisano 7 Sierpień 2005 Autor Napisano 7 Sierpień 2005 " powoli zaczynam wierzyć w słusznośc jego używania" Jedyny sluszny soft do modelowania nie jakies tam moda i inne gowna ktore sie wywalaja przed zaczeciem pracy :D "od ilu lat meczysz oragnike??:)" Hmmm od zawsze interesowaly mnie ludziki ;D nie no od kilku lat "na pewno pomoze w nauce organiki" No i tak ma byc bo same blaszaki po forum jezdza :D RA - Thenx :) Thenx za komentsy panowie :* Postaram sie jeszcze cos wykombinowac z cialkiem ;) Edit : Ok wrzucam jeszcze tutek ktory nakrecilem wczesniej o mapowaniu postaci :) http://www.gorzow.mm.pl/~klicor/mapping.rmvb pozdro
Reanimator Napisano 7 Sierpień 2005 Napisano 7 Sierpień 2005 O, o, o.... Fajowe, zniknela pewna... hmm... maniera (?), ktora czesto widać w Twoich modelach. Bardzo zacnie. Nochal najbardziej mi sie podoba ;) Uszko tez mile. Przyznaj, ze doklejone z innego modelu. Przyznaj! ;)
AGmakonts Napisano 7 Sierpień 2005 Napisano 7 Sierpień 2005 No no pięknie Klicek pokazał klase. Troche przypomina tego szefa z American Chopper na Discovery ;)
KLICEK Napisano 7 Sierpień 2005 Autor Napisano 7 Sierpień 2005 dzieki chlopaki :D Reanimator - Specjalnie dla Ciebie Przyznaje ;) AGmakonts - Dzieki :)
bugas Napisano 9 Sierpień 2005 Napisano 9 Sierpień 2005 KLICEK jak jeszcze szukasz serva na tą 80mb wersje to ja moge na jakiś czas wrzucić. tylko daj znac na gg :p
WToreK Napisano 10 Sierpień 2005 Napisano 10 Sierpień 2005 Obejrzalem, staram sie czegos z tego nauczyc, chociaz przyznaje ze modelowanie ta metoda jest dla mnie najtrudniejsze. Gratuluje umiejetnosci.
kliment woroszyłow Napisano 12 Sierpień 2005 Napisano 12 Sierpień 2005 Knysha, zboczku maly :P ...a skąd Pionierku wiesz ze mały?:D
Pionier Napisano 12 Sierpień 2005 Napisano 12 Sierpień 2005 ...a skąd Pionierku wiesz ze mały?:D hehe widzialem w .. "Z drugiej strony ekranu - AD 2005" :D KLICEK jak jeszcze szukasz serva na tą 80mb wersje to ja moge na jakiś czas wrzucić. tylko daj znac na gg :p KLICEK slyszał :)?
KLICEK Napisano 12 Sierpień 2005 Autor Napisano 12 Sierpień 2005 slyszal ale bugas chyba zrobil sobie wakacje i narazie nie odpisuje :)
bugas Napisano 12 Sierpień 2005 Napisano 12 Sierpień 2005 ale na co nie odpisuje, na gg nic nie dostałem, moje gg 7755985, a wakacje to ja mam do września :p
arcade Napisano 13 Sierpień 2005 Napisano 13 Sierpień 2005 Dzięki wielkie za te wideo tutoriale Klicek, jak zawsze najwyższa jakość :) Szczególnie ten o mapowaniu jest bardzo przydatny. jeszcze raz dzięki wielkie :D Szkoda że taka kiepska jakość, z utęsknieniem czekam na full wypas wersję :)
bugas Napisano 13 Sierpień 2005 Napisano 13 Sierpień 2005 no dobra tutek na serwie już leży i czeka na ściaganie :), sorka że tak późno ale miałem małe problemy.......co do samego tutka to jest zaje****y nic dodać nic ująć aby pobrać tutka kliknij tutaj [EDIT] Jak ktos zrobił jakiegoś cool tutka do max'a to moge jeszcze wsadzić mam jeszcze troche miejsca:)
flesz_gordon Napisano 16 Sierpień 2005 Napisano 16 Sierpień 2005 fajne to to :) masz pan skilla panie klicek :) a tak sie zastanawialem, w czym wings jest lepszy od modelera maxowego? tak subiektywnie to co cie przekonalo do tego programu? jakas wyjatkowa opcja? dizajn?:P, a moze po prostu chciales obczaic kolejny soft
Pionier Napisano 16 Sierpień 2005 Napisano 16 Sierpień 2005 bugas, super i dzieki - brawo dla Ciebie :) pozdro Pionier
KLICEK Napisano 16 Sierpień 2005 Autor Napisano 16 Sierpień 2005 flesz_gordon do wingsa przekonalo mnie to ze pracowalem na kompie dosc slabym z dyskiem ktory tak naprawde nie mial miejsca na maxa a ze nie moglem wytrzymac bez modelowania sciagnalem sobie wingsa ... jego prostota i mozliwosc skonfigurowania lajoltow i innch bzdetow spodobala mi sie do tego stopnia ze poprostu juz przy nim zostalem :) Co do tego czy jest lepszy od maxowego ? oczywiscie ze jest ... wings to tylko modeler masz wszystko pod reka poprostu 2 klikniecia i juz robisz dalej :)
Rekomendowane odpowiedzi