Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witem wszystkich. Mialem ostatnio tydzien przerwy w bitwie ktora aktualnie trwa na forum i przed ponownym ruszeniem z pracą wziąłem w swoje łapska projekt samochodu ktory wykonałem na konkurs MASKIA ponad pol roku temu i na rozgrzewke i dla nauki przerobilem go troszke i wykonalem otoczenie. cala praca ręcznie w max7 i ps7. Za wszelkie uwagi i krytyke bede bardzo wdzieczny i bardzo na nią licze. Pozdrawiam :)

http://kedzierskiwojtek.republika.pl/images/nowa.jpg

• Odpowiedzi 12
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

podoba mi się całość, szkoda że takie przepalone, ale kolorki i nietypowy sposób prezentacji wyglądają ciekawie. Zupełnie nie podchodzi mi natomiast stylistyka samochodu. Brakuje chyba jakiejś konsekwencji w projektowaniu, wygląda jak posklejany z kilku innych modeli.

Napisano

Mnie się nie podoba ... samochód, a nie projekt :P... pracka ładna, tylko samochód mi nie przypadł do gustu i choć wykonanie śliczne jak by był taki w sprzedaży to bym nie kupił :]

Napisano

Mi w przeciwieństwie do większości model się podoba, wygląda na taki który faktycznie mógł by trafić do seryjnej produkcji w najbliższym czasie (w przeciwieństwie do większości pokazywanych conceptów).

Co do rendreka to super, może tylko fale jak dla mnie za duże.

Napisano

na autkach sie nieznam ale w przeciweinstwie do reszty mnie sposob prezentacji niezabardzo sie podoba - no ale cóz, o gustach sie niedyskutuje:)

Napisano

pdobienstwo czysto przypadkowe:) serio. w sumie to robilem to co mi do glowy

wpadalo w kazdej nast. sekundzie a efekt koncowy mi sie spodobal na tyle ze...mozecie go ogladac

a smarcik..cacy, he he.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności