Kedzior Napisano 12 Sierpień 2005 Share Napisano 12 Sierpień 2005 Witem wszystkich. Mialem ostatnio tydzien przerwy w bitwie ktora aktualnie trwa na forum i przed ponownym ruszeniem z pracą wziąłem w swoje łapska projekt samochodu ktory wykonałem na konkurs MASKIA ponad pol roku temu i na rozgrzewke i dla nauki przerobilem go troszke i wykonalem otoczenie. cala praca ręcznie w max7 i ps7. Za wszelkie uwagi i krytyke bede bardzo wdzieczny i bardzo na nią licze. Pozdrawiam :) http://kedzierskiwojtek.republika.pl/images/nowa.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 12 Sierpień 2005 Share Napisano 12 Sierpień 2005 podoba mi się całość, szkoda że takie przepalone, ale kolorki i nietypowy sposób prezentacji wyglądają ciekawie. Zupełnie nie podchodzi mi natomiast stylistyka samochodu. Brakuje chyba jakiejś konsekwencji w projektowaniu, wygląda jak posklejany z kilku innych modeli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 12 Sierpień 2005 Share Napisano 12 Sierpień 2005 a widzialem ten projekcik chyba na dfie..bardzo ciekawy model:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 12 Sierpień 2005 Share Napisano 12 Sierpień 2005 hehe, takich prac nie widuje się często, niesie klimat i fajnie wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZiBi_PL Napisano 12 Sierpień 2005 Share Napisano 12 Sierpień 2005 kurde nawet nadalo by sie na tapetke ( a dodam ze przez 3/4 roku mam czarny pulpit wiec to spore wyroznienie u mnie :D) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Huter Napisano 12 Sierpień 2005 Share Napisano 12 Sierpień 2005 Mnie się nie podoba ... samochód, a nie projekt :P... pracka ładna, tylko samochód mi nie przypadł do gustu i choć wykonanie śliczne jak by był taki w sprzedaży to bym nie kupił :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 13 Sierpień 2005 Share Napisano 13 Sierpień 2005 Fajny sposób prezentacji, tylko model taki nie przekonujący. Takie sobie miejskie jeździdełko dla żony... I tylko dla niej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maras Napisano 13 Sierpień 2005 Share Napisano 13 Sierpień 2005 Mi w przeciwieństwie do większości model się podoba, wygląda na taki który faktycznie mógł by trafić do seryjnej produkcji w najbliższym czasie (w przeciwieństwie do większości pokazywanych conceptów). Co do rendreka to super, może tylko fale jak dla mnie za duże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sartr Napisano 13 Sierpień 2005 Share Napisano 13 Sierpień 2005 na autkach sie nieznam ale w przeciweinstwie do reszty mnie sposob prezentacji niezabardzo sie podoba - no ale cóz, o gustach sie niedyskutuje:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel Napisano 13 Sierpień 2005 Share Napisano 13 Sierpień 2005 Mi sie podoba wygląda przyjemnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MF Napisano 13 Sierpień 2005 Share Napisano 13 Sierpień 2005 Calkiem calkiem to wyglada... Skojarzylo mi sie troche z ta pracka : http://www.sarisakal.net/smart.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kedzior Napisano 14 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 14 Sierpień 2005 pdobienstwo czysto przypadkowe:) serio. w sumie to robilem to co mi do glowy wpadalo w kazdej nast. sekundzie a efekt koncowy mi sie spodobal na tyle ze...mozecie go ogladac a smarcik..cacy, he he. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kemil Napisano 19 Sierpień 2005 Share Napisano 19 Sierpień 2005 Za dużo świateł ( za bardzo oswietlony ) A pozatym bardzo ładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi