Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Witem wszystkich. Mialem ostatnio tydzien przerwy w bitwie ktora aktualnie trwa na forum i przed ponownym ruszeniem z pracą wziąłem w swoje łapska projekt samochodu ktory wykonałem na konkurs MASKIA ponad pol roku temu i na rozgrzewke i dla nauki przerobilem go troszke i wykonalem otoczenie. cala praca ręcznie w max7 i ps7. Za wszelkie uwagi i krytyke bede bardzo wdzieczny i bardzo na nią licze. Pozdrawiam :)

http://kedzierskiwojtek.republika.pl/images/nowa.jpg

• Odpowiedzi 12
  • Wyświetleń 2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

podoba mi się całość, szkoda że takie przepalone, ale kolorki i nietypowy sposób prezentacji wyglądają ciekawie. Zupełnie nie podchodzi mi natomiast stylistyka samochodu. Brakuje chyba jakiejś konsekwencji w projektowaniu, wygląda jak posklejany z kilku innych modeli.

Napisano

a widzialem ten projekcik chyba na dfie..bardzo ciekawy model:)

Napisano

kurde nawet nadalo by sie na tapetke ( a dodam ze przez 3/4 roku mam czarny pulpit wiec to spore wyroznienie u mnie :D)

Napisano

Mnie się nie podoba ... samochód, a nie projekt :P... pracka ładna, tylko samochód mi nie przypadł do gustu i choć wykonanie śliczne jak by był taki w sprzedaży to bym nie kupił :]

Napisano

Fajny sposób prezentacji, tylko model taki nie przekonujący. Takie sobie miejskie jeździdełko dla żony... I tylko dla niej.

Napisano

Mi w przeciwieństwie do większości model się podoba, wygląda na taki który faktycznie mógł by trafić do seryjnej produkcji w najbliższym czasie (w przeciwieństwie do większości pokazywanych conceptów).

Co do rendreka to super, może tylko fale jak dla mnie za duże.

Napisano

na autkach sie nieznam ale w przeciweinstwie do reszty mnie sposob prezentacji niezabardzo sie podoba - no ale cóz, o gustach sie niedyskutuje:)

Napisano
  • Autor

pdobienstwo czysto przypadkowe:) serio. w sumie to robilem to co mi do glowy

wpadalo w kazdej nast. sekundzie a efekt koncowy mi sie spodobal na tyle ze...mozecie go ogladac

a smarcik..cacy, he he.

Napisano

Za dużo świateł ( za bardzo oswietlony ) A pozatym bardzo ładnie

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.