Napisano 12 Sierpień 200519 l Witem wszystkich. Mialem ostatnio tydzien przerwy w bitwie ktora aktualnie trwa na forum i przed ponownym ruszeniem z pracą wziąłem w swoje łapska projekt samochodu ktory wykonałem na konkurs MASKIA ponad pol roku temu i na rozgrzewke i dla nauki przerobilem go troszke i wykonalem otoczenie. cala praca ręcznie w max7 i ps7. Za wszelkie uwagi i krytyke bede bardzo wdzieczny i bardzo na nią licze. Pozdrawiam :) http://kedzierskiwojtek.republika.pl/images/nowa.jpg
Napisano 12 Sierpień 200519 l podoba mi się całość, szkoda że takie przepalone, ale kolorki i nietypowy sposób prezentacji wyglądają ciekawie. Zupełnie nie podchodzi mi natomiast stylistyka samochodu. Brakuje chyba jakiejś konsekwencji w projektowaniu, wygląda jak posklejany z kilku innych modeli.
Napisano 12 Sierpień 200519 l hehe, takich prac nie widuje się często, niesie klimat i fajnie wygląda
Napisano 12 Sierpień 200519 l kurde nawet nadalo by sie na tapetke ( a dodam ze przez 3/4 roku mam czarny pulpit wiec to spore wyroznienie u mnie :D)
Napisano 12 Sierpień 200519 l Mnie się nie podoba ... samochód, a nie projekt :P... pracka ładna, tylko samochód mi nie przypadł do gustu i choć wykonanie śliczne jak by był taki w sprzedaży to bym nie kupił :]
Napisano 13 Sierpień 200519 l Fajny sposób prezentacji, tylko model taki nie przekonujący. Takie sobie miejskie jeździdełko dla żony... I tylko dla niej.
Napisano 13 Sierpień 200519 l Mi w przeciwieństwie do większości model się podoba, wygląda na taki który faktycznie mógł by trafić do seryjnej produkcji w najbliższym czasie (w przeciwieństwie do większości pokazywanych conceptów). Co do rendreka to super, może tylko fale jak dla mnie za duże.
Napisano 13 Sierpień 200519 l na autkach sie nieznam ale w przeciweinstwie do reszty mnie sposob prezentacji niezabardzo sie podoba - no ale cóz, o gustach sie niedyskutuje:)
Napisano 13 Sierpień 200519 l Calkiem calkiem to wyglada... Skojarzylo mi sie troche z ta pracka : http://www.sarisakal.net/smart.jpg
Napisano 14 Sierpień 200519 l Autor pdobienstwo czysto przypadkowe:) serio. w sumie to robilem to co mi do glowy wpadalo w kazdej nast. sekundzie a efekt koncowy mi sie spodobal na tyle ze...mozecie go ogladac a smarcik..cacy, he he.