Traitor Napisano 13 Sierpień 2005 Share Napisano 13 Sierpień 2005 Witam Scenka ktora nie zmiescila sie w reelu. Co prawda nie zanimowana ale szkoda do szuflady odkladac:) http://www.cechowski.com/aviator.htm Pozdrawiam Tomek ps. tak wiem, żabka jest słaba:) nie jestem zbyt dobry w charakterach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MF Napisano 13 Sierpień 2005 Share Napisano 13 Sierpień 2005 Jak zwykle bardzo pieknie. Bardzo dobrze dobrana kolorystyka w Twoich prackach sprawia ze naprawde przyjemnie je sie oglada. Modele, tekstury, oswietlenie - 5+/6 ;) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buczer Napisano 13 Sierpień 2005 Share Napisano 13 Sierpień 2005 brakuje ostrosci i kolorystyka do bani ps. poza tym b.ladnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 14 Sierpień 2005 Share Napisano 14 Sierpień 2005 brakuje ostrosci i kolorystyka do bani to chyba taki leciutki dof miał byc a nie blur :P a co do kolorków to nawet fajnie - troche za zielono ;) tak jak male 5,5/6 tak trzymaj ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Traitor Napisano 14 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 14 Sierpień 2005 Peter: A ja mysle, ze na szarościach świat się nie kończy i zauważ, że w kamerach jest coś takiego jak głębia ostrości a nie globalny sharpen. Gdy robisz zdjęcia w makro dof robi się dosyć duży. Do tego dochodzi jeszcze rozmycie otoczenia w ruchu gdy target masz wycelowany w poruszający się obiekt. A to jak kto odbiera obrazek jako obrazek sam w sobie to prawde mówiąc juz indywidualna sprawa, mnie się w miarę podoba:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizz Napisano 14 Sierpień 2005 Share Napisano 14 Sierpień 2005 Mnie sie bardzo podoba i kolorystyka i wszystko :D Najlepszy ten potworek :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slayer2004 Napisano 14 Sierpień 2005 Share Napisano 14 Sierpień 2005 Świetna scena. Mi DOF sie podoba. Kolorystyka eteż mi pasi. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 14 Sierpień 2005 Share Napisano 14 Sierpień 2005 Pikna sprawa:D A co Ty chcesz od żaby ? - Ładna żaba ;) A i bardzo fajny pomysl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 14 Sierpień 2005 Share Napisano 14 Sierpień 2005 ładna praca, trochę zbyt zielono ale ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kulki Napisano 14 Sierpień 2005 Share Napisano 14 Sierpień 2005 Moim zdaniem ta ostrość aż wzrok meczy. Pozatym jest fajnie troche za zielono ale ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian Napisano 14 Sierpień 2005 Share Napisano 14 Sierpień 2005 dzaba jest wypas, wiatrak tez... tylko krwi za mało :/ materiały troszkę odstają.. a moze raczej uvw takie troche "prymitywne", ale całoś bardzo ładna:D lubie te twoje "toonkowe" klimaty:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sartr Napisano 14 Sierpień 2005 Share Napisano 14 Sierpień 2005 komentaze przedmowcow ze za zielono jak na scenke o zabie w trawie troche nieteges:D mnie sie bardzo podoba - swietny klimat, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buczer Napisano 14 Sierpień 2005 Share Napisano 14 Sierpień 2005 nie szarosci a bardziej chodzi o dodanie czerwonego do zielonego. dodatkowo pomaranczowy jest troche brudny no offence Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wooka Napisano 15 Sierpień 2005 Share Napisano 15 Sierpień 2005 Mi sie podoba, nie jest to co prawda moj klimat, ale jest fajnie. Jest dosc zielono, fakt, biarac pod uwage koncept uwazam ze to nawet dobrze, wkoncu to w trawie dzieje sie akcja. :) Traitor musze cie wyprowdzic z bledu, poniewaz glebia ostrosci w makro nie robi sie duza, wrecz przeciwnie jest baaardzo mala.. Na pracy wlasnie taka sie wydaje wiec wszystko w porzadku, i jeszczde to rozmycie spowodowane ruchem tego "samolotu". Jak najbardziej wszystko gra!! Gratuluje fajnego efektu!! :D pozdrawiam serdecznie ^_^ PS. Podoba mi sie jeszcze ta matowa tekstura oponek. No.. w ogole fajnie jest :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Traitor Napisano 15 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 15 Sierpień 2005 Traitor musze cie wyprowdzic z bledu, poniewaz glebia ostrosci w makro nie robi sie duza, wrecz przeciwnie jest baaardzo mala.. Tak, wiem. Fachowo duże rozmycie w obiektywie nazywa się małą głębią. Jednak w środowisku graficznym zauważyłem tendencje do określania głębi o dużej nieostrości obrazu "głębią dużą". To jest niepoprawne, ale zazwyczaj tak na to ludzie mówią, mi też ciężko jest się od tego odzwyczaić od błędnego określenia:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kulki Napisano 15 Sierpień 2005 Share Napisano 15 Sierpień 2005 Traitor musze cie wyprowdzic z bledu, poniewaz glebia ostrosci w makro nie robi sie duza, wrecz przeciwnie jest baaardzo mala. Traitator musze cie zmartwic zaby nie potrafia konstruowac latajacych masz, twoja praca jest do bani i nie trzyma sie realizmu;) ...po to jest grafika zeby nie bylo tak jak jest chyba co nie? a rybki nie gadaja... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wooka Napisano 15 Sierpień 2005 Share Napisano 15 Sierpień 2005 Ah ten sarkazm.. hyhy :)Pofantazjowac zawsze mozna. Zabki moga latac i rybki gadac. Co do konceptu nie mam zastrzezen. Ale sa takie rzeczy ktore nam ludziskom tylko pomoga w odbiorze. pozdrawiam :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blz Napisano 16 Sierpień 2005 Share Napisano 16 Sierpień 2005 dobra rzecz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi