Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 17
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

Jak zwykle bardzo pieknie. Bardzo dobrze dobrana kolorystyka w Twoich prackach sprawia ze naprawde przyjemnie je sie oglada.

Modele, tekstury, oswietlenie - 5+/6 ;)

Pozdrawiam

Napisano
brakuje ostrosci i kolorystyka do bani
to chyba taki leciutki dof miał byc a nie blur :P a co do kolorków to nawet fajnie - troche za zielono ;) tak jak male 5,5/6 tak trzymaj ;)
Napisano

Peter: A ja mysle, ze na szarościach świat się nie kończy i zauważ, że w kamerach jest coś takiego jak głębia ostrości a nie globalny sharpen. Gdy robisz zdjęcia w makro dof robi się dosyć duży. Do tego dochodzi jeszcze rozmycie otoczenia w ruchu gdy target masz wycelowany w poruszający się obiekt.

A to jak kto odbiera obrazek jako obrazek sam w sobie to prawde mówiąc juz indywidualna sprawa, mnie się w miarę podoba:)

Napisano

dzaba jest wypas, wiatrak tez... tylko krwi za mało :/ materiały troszkę odstają.. a moze raczej uvw takie troche "prymitywne", ale całoś bardzo ładna:D lubie te twoje "toonkowe" klimaty:)

Napisano

Mi sie podoba, nie jest to co prawda moj klimat, ale jest fajnie. Jest dosc zielono, fakt, biarac pod uwage koncept uwazam ze to nawet dobrze, wkoncu to w trawie dzieje sie akcja. :)

Traitor musze cie wyprowdzic z bledu, poniewaz glebia ostrosci w makro nie robi sie duza, wrecz przeciwnie jest baaardzo mala.. Na pracy wlasnie taka sie wydaje wiec wszystko w porzadku, i jeszczde to rozmycie spowodowane ruchem tego "samolotu".

Jak najbardziej wszystko gra!! Gratuluje fajnego efektu!! :D

pozdrawiam serdecznie ^_^

PS. Podoba mi sie jeszcze ta matowa tekstura oponek. No.. w ogole fajnie jest :)

Napisano

Traitor musze cie wyprowdzic z bledu, poniewaz glebia ostrosci w makro nie robi sie duza, wrecz przeciwnie jest baaardzo mala..

Tak, wiem. Fachowo duże rozmycie w obiektywie nazywa się małą głębią. Jednak w środowisku graficznym zauważyłem tendencje do określania głębi o dużej nieostrości obrazu "głębią dużą". To jest niepoprawne, ale zazwyczaj tak na to ludzie mówią, mi też ciężko jest się od tego odzwyczaić od błędnego określenia:)

Napisano
Traitor musze cie wyprowdzic z bledu, poniewaz glebia ostrosci w makro nie robi sie duza, wrecz przeciwnie jest baaardzo mala.

Traitator musze cie zmartwic zaby nie potrafia konstruowac latajacych masz, twoja praca jest do bani i nie trzyma sie realizmu;)

...po to jest grafika zeby nie bylo tak jak jest chyba co nie? a rybki nie gadaja...

Napisano

Ah ten sarkazm.. hyhy :)Pofantazjowac zawsze mozna. Zabki moga latac i rybki gadac. Co do konceptu nie mam zastrzezen. Ale sa takie rzeczy ktore nam ludziskom tylko pomoga w odbiorze.

pozdrawiam :P

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności