SWRSC Napisano 17 Sierpień 2005 Share Napisano 17 Sierpień 2005 ech nie moglem znaleźć odpowiedniego tla do okien :/ Prosze o krytyke rendera, bo dopiero sie ucze vRaya, to moja 3 praca na tym systemi... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 17 Sierpień 2005 Share Napisano 17 Sierpień 2005 wsumie oki tylko: maerial sof mi sie nie podoba jakas dziwna ta skura malo przekonywujaca i strasznie dziwnie (nie logicznie) padaja swiatla na scianach i nie jestem pewien czy swiatlo z zewnatrz pada do srodka przez to okno...aha i strasznie cienkie sciany :) pozdro 666 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurt_hectic Napisano 17 Sierpień 2005 Share Napisano 17 Sierpień 2005 no wlasnie, calosc ma takie dziwne swiatla, i kolor = troche nie realistyczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baton Napisano 17 Sierpień 2005 Share Napisano 17 Sierpień 2005 Nie wiem czemu czepiasz sie materialu skory. Dla mnie wyglada ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZiBi_PL Napisano 17 Sierpień 2005 Share Napisano 17 Sierpień 2005 ja powiem tak - jestem po troche %%% i tak : skoro jest dzien ( bo jest tak jasno ze chyba jest nie? ) to dlaczego lamki w pokoju sa tak widoczne (ich swiatlo jest za mocne - w dzien by tak niebylo) a tak to mile dla oka . ale jak dam rade to rano napisze cos wiecej bo moj pkt widzenia pewnie sie zmieni diametrialnie ;] (albo i nie ) ps. mam nadzieje ze napisalem w miare zrozumiale i ok :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 17 Sierpień 2005 Share Napisano 17 Sierpień 2005 hehe brazowawy mi sie nie podoba czarne by byly lepsze :] a i jeszcze pytanko czy swiatlo na scianie jest z tych niepalacych sie lampek na suficie ????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MOTHMAN Napisano 17 Sierpień 2005 Share Napisano 17 Sierpień 2005 Ogólny chaos kolorystyczny i materiałowy we wnętrzu. Zrobione bez pomysłu i "na szybko" - efekt - halogeny nad oknami - po co??? Stół z drewnianą konstrukcją, sofa ze stalową, stojak w tle, grzejnik i rolety - wszystko z innej bajki. Tailing na podłodze i grubaśny dywan - na minus :/ Fajne szkło i materiał skóry ekologicznej ale model sofy psuje efekt. No i świetnie zaświeciły IESy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 18 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 18 Sierpień 2005 Poprawiłem co niece, ale według mnie to jeszcze nie to, co o tym sądzicie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 18 Sierpień 2005 Share Napisano 18 Sierpień 2005 A próbowałeś zrobić wersję nie zmiękczoną z glowem i wyostrzonymi krawędziami ? moze będzie lepiej, teraz chyba zbyt zmiękczyłeś całość. Pogaś te światła :) Może oświetlenie zrób bardziej podchodzące pod zachód słońca, wtedy zapalone światłą będą jak najbardziej wskazane i podkreślające klimat. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Błazi Napisano 18 Sierpień 2005 Share Napisano 18 Sierpień 2005 Teraz Gites, ja tutaj akurat nic do zarzucenia nie mam =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 18 Sierpień 2005 Share Napisano 18 Sierpień 2005 ładnie, ale nie podoba mi się to coś między obrazami i kolor rączki od kaloryrefa mógłny być inny, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 18 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 18 Sierpień 2005 wlasnie renderuje jeszcze jedną wersje, specjalnie dla Vorka :) (bez IESow), chyba bedzie lepiej, wstawilem jeszcze rolety w okna, bo na scianie tak troche glupio :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 18 Sierpień 2005 Share Napisano 18 Sierpień 2005 róznica jest kolosalna serio o wiele lepiej to wyglada niż na początku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 18 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 18 Sierpień 2005 Nowy render, obiecane poprawki: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MOTHMAN Napisano 18 Sierpień 2005 Share Napisano 18 Sierpień 2005 Jest znaczna poprawa - ale może spróbuj zmiękczyć cienie od directa, jak dotąd wersja druga z 8 postu z IESami najlepsza. Widze ze zmieniłeś materiały- fajnie, może jeszcze zmień na białą tę gałkę od grzejnika ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 18 Sierpień 2005 Share Napisano 18 Sierpień 2005 Super klimacik jak dla mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baton Napisano 18 Sierpień 2005 Share Napisano 18 Sierpień 2005 Hehe i zrobil sie WIP :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 18 Sierpień 2005 Share Napisano 18 Sierpień 2005 mi sie podobuje ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi