Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam. Nudziło mi sie więc zacząłem 2 dni temu robić samochodzik powiedzcie mi czy dobrze zacząłem i co jest jeszcze jest źle, mam 16 lat i wiem że jeszcze dużo muszę sie uczyć więc nie bijcie za mocno

bmw8af.jpg

bmwty2ok.jpg

• Odpowiedzi 47
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

heh, ze tak powiem, widac, ze to bmw (czy 5 to nie wiem, bo za bardzo sie nie znam), ale bmw po ciezkich przejsciach. ja bym postaral sie te wszystki krzywe babole wyprostowac.

pzdr

Napisano

Wtedy gdy bryla twojego modelu odpowiada bryle modelu prawdziwego. Sa jednak wyjatki. Mozna robic model czesciami, ale to inna historia.

Napisano

Mysle z enie musze wyjasniac. ;)

Wprawdzie teraz zobaczylem jeszcze pare rzeczy ktore moglbym dorysowac ale juz mi sie nie chce. :)

dupa042nm.jpg

pozdrawiam

Napisano

Niewiem czemu to szyba taka dziwna render z brazila a i jeszcze jedno na oponach jest bardzo bardzo mały reflection a odbijają tak mocno otoczenie. Czemu???

Napisano

Fajna furka :)

Lubie BMW z serii 5. Lipa troche z tymi oponami, świecą się jak psu jajka ;) Ale tak to w porządku... :)

Napisano

Mnie się podoba. Nie mam za dużo do powiedzienia na ten temat ale co wiem to powiem. Ogólnie mnie się podoba ale ta maska i drzwi wyglądają jakby miały odlecieć więc należy to jako tako poprawić. Reszta modelu jest w porządku. Brawa dla dawcia.

Napisano

dzięki za komentaże poprawie wszystko co napisaliście (jeszcze nie wiem jak)

Hkropinski- szyby boczne to jeden obiekt z drzwiami tylna i przednia to obiekty z dachem osobno jest jeszcze maska klapa i zderzaki

Napisano

Nie ma klamek, szyba jest dziwna:), pare krzywych krawędzi i świecące opony można by jeszcze sie przyczepić do renderka...... mam nadzieje że będziesz dalej robił ten samochód bo zapowiadało sie całkiem nieźle

Napisano

Hkropinski-szyby już zrobiłem

Diesel-nie ma w nim jeszcze dużo szczegółów takich jak lusterka, znaczek bmw czy rejestracja bo nie jest jescze gotowy. Nie wiem czemu na szybie jest takie ziarno. Co jest z renderem nietak?

Napisano

ehhh też teraz zabrałem się za bmw 5 potrzebne mi jest do pewnej wizualizacji hehe dla moich własnych potrzeb ale to auto jest dość trudne... Tobie udało się osiągnąć wygląd choć zbliżony do tej serii ja jeszcze walcze choć już to z hmmm 30 próba pewnie no ale zobaczymy a co TY możesz poprawic to moim zdaniem szpary między drzwiami i na tylnym spoilerku widać załamanie ... no i szyby szyby szyby ....ale ogólnie fajnie to wygląda mógłbyś umieścić render siatki ale od tyłu bo największy problem sprawia mi załamanie lini dachu i przejscie w tylną klapę.... z góry dzięki i pozdrawiam

Napisano

chodzilo mi to tylni zderzak nawet na siatce to widac zaraz pod swiatlem taki trojkat ale ogolnie wyglada naprawde spoko POzdrawiam i dzieki za siateczke moze cos podpatrze...