Napisano 19 Sierpień 200519 l model całkiem niezły, miejscami do wyklepania ale daje radę, lakier też niczego sobie, gorzej z lampami i chromem. Ale jedno co mi się rzuca w oczy to fatalna prezentacja, ujęcia, światło, podpis do wymiany, zwlaszcza ujęcia i podpis. No i jakieś wnętrze by się przydało :) Pozdrawiam
Napisano 19 Sierpień 200519 l Lampy przednie troch krzywo, widzie ze nie zmieniles tylniego klosza, ten plane za mocno swieci no i widac brak wnterza, poza tym wyszlo fajnie
Napisano 19 Sierpień 200519 l Autor I oto zmieniony podpis P.S. Jak bende miał czas, to postaram sie wyrenderować go z innych ujęć, ale narazie to tyle co do tego modelu :)
Napisano 19 Sierpień 200519 l Podpis jeszcze gorszy :) Widzisz...chodzi o to że podpis ma być delikatny, subtelny, ledwo widoczny, najlepiej w prawym, dolnym rogu. Twój zakłóca kompozycję całej pracy, na dodatek czcionka jest okropna, no i to podkreślenie.... edit do postu niżej -------------- odrazu lepiej :) Pozdrawiam
Napisano 19 Sierpień 200519 l Autor i jeszce raz zmiana podpisu, juz zostawiam go taki jaki jest i to by był na tyle.
Napisano 19 Sierpień 200519 l może ten podpis bardziej taką delikatną czcionką? załączam obrazek, nie bij tylko za to że sobie pozwoliłem nabazgrać bez pytania:) pozdrawiam, model bardzo fajny
Napisano 19 Sierpień 200519 l Pierwsze co sie rzuca w oczy to kraglosci, ktore nie sa kraglosciami. ;) Przyklad: lampy przednie i tylne. Drugie to ten ciasny kadr. O typografi juz bylo wiec luz. EDIT: I ten brak wnetrza. :( pozdrawiam
Napisano 19 Sierpień 200519 l a gdzie znaczek na masce ;]? widze że ten model felg staje się coraz popularniejszy. modelik nie powala, ale też nie odrzuca.
Napisano 19 Sierpień 200519 l Ja standardowo poproszę o siateczkę, bo widać, że miejscami krzywo jest.. No i zgadzam się z chłopakami - sposób prezentacji trochę kuleje.. No, ale ogólnie mi się podoba! Pozdro!
Napisano 19 Sierpień 200519 l modelik fajny...gorzej z kadrowaniem sceny..wydaje mi sie ze powinno byc po kazdej stronie taka sama wolna przestzren a autko po srodku a u ciebie np...na renderze z przodu wogole zderzak na dole jest uciety:p
Napisano 19 Sierpień 200519 l Autor maras, no teraz to mash racje, fajny ten podpis, bende musiał pokombinowac zeby tes tak mi wyszło :)
Napisano 21 Sierpień 200519 l fajny...ale wykadruj go lepiej:D...a bedzie o niebo lepiej...juz mam rakie zboczenie jesli chodzi o kompozycje:p
Napisano 21 Sierpień 200519 l Żeby nie powtarzać się to błędy jak pisali wyżej ale nie jest źle Pozdro
Napisano 26 Sierpień 200519 l Baaaaaaaardzo mi sie lakier podoba :] Jest piekny, te odbicia tez niczego sobie, chociaz troche za mocne. Sam model w paru miejscach krzywy, opony dość dziwne (bieżnik jakos tak dziwnie odstaje), światła brzydkie, ale na +