Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

model całkiem niezły, miejscami do wyklepania ale daje radę, lakier też niczego sobie, gorzej z lampami i chromem. Ale jedno co mi się rzuca w oczy to fatalna prezentacja, ujęcia, światło, podpis do wymiany, zwlaszcza ujęcia i podpis.

No i jakieś wnętrze by się przydało :)

Pozdrawiam

Napisano

I oto zmieniony podpis

P.S.

Jak bende miał czas, to postaram sie wyrenderować go z innych ujęć, ale narazie to tyle co do tego modelu :)

Napisano

Podpis jeszcze gorszy :) Widzisz...chodzi o to że podpis ma być delikatny, subtelny, ledwo widoczny, najlepiej w prawym, dolnym rogu. Twój zakłóca kompozycję całej pracy, na dodatek czcionka jest okropna, no i to podkreślenie....

edit do postu niżej --------------

odrazu lepiej :)

Pozdrawiam

Napisano

może ten podpis bardziej taką delikatną czcionką?

załączam obrazek, nie bij tylko za to że sobie pozwoliłem nabazgrać bez pytania:)

pozdrawiam, model bardzo fajny

Napisano

Pierwsze co sie rzuca w oczy to kraglosci, ktore nie sa kraglosciami. ;)

Przyklad: lampy przednie i tylne.

Drugie to ten ciasny kadr.

O typografi juz bylo wiec luz.

EDIT:

I ten brak wnetrza. :(

pozdrawiam

Napisano

Ja standardowo poproszę o siateczkę, bo widać, że miejscami krzywo jest.. No i zgadzam się z chłopakami - sposób prezentacji trochę kuleje..

No, ale ogólnie mi się podoba!

Pozdro!

Napisano

modelik fajny...gorzej z kadrowaniem sceny..wydaje mi sie ze powinno byc po kazdej stronie taka sama wolna przestzren a autko po srodku a u ciebie np...na renderze z przodu wogole zderzak na dole jest uciety:p

Napisano

Baaaaaaaardzo mi sie lakier podoba :] Jest piekny, te odbicia tez niczego sobie, chociaz troche za mocne.

Sam model w paru miejscach krzywy, opony dość dziwne (bieżnik jakos tak dziwnie odstaje), światła brzydkie, ale na +

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności