egon14 Napisano 19 Sierpień 2005 Share Napisano 19 Sierpień 2005 Elo, i nareszcie vw skończony :D, oto foty :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 19 Sierpień 2005 Share Napisano 19 Sierpień 2005 model całkiem niezły, miejscami do wyklepania ale daje radę, lakier też niczego sobie, gorzej z lampami i chromem. Ale jedno co mi się rzuca w oczy to fatalna prezentacja, ujęcia, światło, podpis do wymiany, zwlaszcza ujęcia i podpis. No i jakieś wnętrze by się przydało :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelkos Napisano 19 Sierpień 2005 Share Napisano 19 Sierpień 2005 Lampy przednie troch krzywo, widzie ze nie zmieniles tylniego klosza, ten plane za mocno swieci no i widac brak wnterza, poza tym wyszlo fajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kemil Napisano 19 Sierpień 2005 Share Napisano 19 Sierpień 2005 Podpis bleee. Odbiica swiateł dają po oczach. Reszta bardzo ładna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
egon14 Napisano 19 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 19 Sierpień 2005 I oto zmieniony podpis P.S. Jak bende miał czas, to postaram sie wyrenderować go z innych ujęć, ale narazie to tyle co do tego modelu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 19 Sierpień 2005 Share Napisano 19 Sierpień 2005 Podpis jeszcze gorszy :) Widzisz...chodzi o to że podpis ma być delikatny, subtelny, ledwo widoczny, najlepiej w prawym, dolnym rogu. Twój zakłóca kompozycję całej pracy, na dodatek czcionka jest okropna, no i to podkreślenie.... edit do postu niżej -------------- odrazu lepiej :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
egon14 Napisano 19 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 19 Sierpień 2005 i jeszce raz zmiana podpisu, juz zostawiam go taki jaki jest i to by był na tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maras Napisano 19 Sierpień 2005 Share Napisano 19 Sierpień 2005 może ten podpis bardziej taką delikatną czcionką? załączam obrazek, nie bij tylko za to że sobie pozwoliłem nabazgrać bez pytania:) pozdrawiam, model bardzo fajny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 19 Sierpień 2005 Share Napisano 19 Sierpień 2005 Pierwsze co sie rzuca w oczy to kraglosci, ktore nie sa kraglosciami. ;) Przyklad: lampy przednie i tylne. Drugie to ten ciasny kadr. O typografi juz bylo wiec luz. EDIT: I ten brak wnetrza. :( pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 19 Sierpień 2005 Share Napisano 19 Sierpień 2005 a gdzie znaczek na masce ;]? widze że ten model felg staje się coraz popularniejszy. modelik nie powala, ale też nie odrzuca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chris Napisano 19 Sierpień 2005 Share Napisano 19 Sierpień 2005 Ja standardowo poproszę o siateczkę, bo widać, że miejscami krzywo jest.. No i zgadzam się z chłopakami - sposób prezentacji trochę kuleje.. No, ale ogólnie mi się podoba! Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 19 Sierpień 2005 Share Napisano 19 Sierpień 2005 modelik fajny...gorzej z kadrowaniem sceny..wydaje mi sie ze powinno byc po kazdej stronie taka sama wolna przestzren a autko po srodku a u ciebie np...na renderze z przodu wogole zderzak na dole jest uciety:p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
egon14 Napisano 19 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 19 Sierpień 2005 maras, no teraz to mash racje, fajny ten podpis, bende musiał pokombinowac zeby tes tak mi wyszło :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel Napisano 21 Sierpień 2005 Share Napisano 21 Sierpień 2005 Skoda że znaczków niema i srodka..... A render fajny:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 21 Sierpień 2005 Share Napisano 21 Sierpień 2005 fajny...ale wykadruj go lepiej:D...a bedzie o niebo lepiej...juz mam rakie zboczenie jesli chodzi o kompozycje:p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 21 Sierpień 2005 Share Napisano 21 Sierpień 2005 Żeby nie powtarzać się to błędy jak pisali wyżej ale nie jest źle Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secator Napisano 26 Sierpień 2005 Share Napisano 26 Sierpień 2005 Baaaaaaaardzo mi sie lakier podoba :] Jest piekny, te odbicia tez niczego sobie, chociaz troche za mocne. Sam model w paru miejscach krzywy, opony dość dziwne (bieżnik jakos tak dziwnie odstaje), światła brzydkie, ale na + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi