Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

witam:))

Ponieważ co jakiś czas nalezy dac znak życia, czynię to zatem:)) i prezentuję model nad którym obecnie pracuję. Poniewaz bedzie on składową sporej wizualizacji, to to, ze zostanie ukonczony jest raczej przesądzone:)) na razie jednak mozecie looknać efekt około 8-10 godzin pracy. Poniewaz nie mam zbyt wiele czasu na jego wykonanie, jednoczesnie modeluje i poszukuje referk w necie;/ NIe usprawnia to niestety pracy.

Jeśli zatem ktoś dysponuje fotami detali tej lokomotywy, byłbym zobowiazany za udostepnienie:)

pozdr

Lookas

• Odpowiedzi 30
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

no niezle, jak na poczatek :)

powodzenia i pozdrawiam

(hehe nie mysl ze Ci minibitwe odpuszcze :> do niej jeszcze wrocimy i skopie Ci pupe hehe:> )

pozdro

Pionier

Napisano

ok!!

Poniżej rendery "ukonczonego" modelu. czasu goni, wiec wiekszośc brakujących drobiazgów postaram sie nadrobić teksturami. Zobaczymy, czy mi sie uda:))

Model z założenia ma byc wypełniaczem dla sceny a nie jej głownym elementem, wiec moze bedzie dobrze:))

Napisano

teraz Lookas będziesz musiał wstawić sobie w avatara serduszko z ciuchcią :D Bardzo fajnie wyszła. Zobaczymy jak będzie wyglądać z teksturą.

Napisano

oki:))

taka mała przymiarka do tekstur:)) rzuciłem kolorki na model, ciekaw jestem co z tego wyniknie

Stały secik - voila:D

Nie traktujcie tego jak skończony model......to tylko podkłady pod teksturki:)

Napisano

Oj no mam nadzieje ze to tylko podglady :) bo wyglada okropnie. Wsensie ze fajnie tylko narazie to jak zabawka. Ogolnie wielki podziw za model, naprawde fajny!! textury mam nadzieje ze dorownaja:>

zrobisz go na jakiejs naszej obskurnej stacji?? :D

PS tez chcialem zrobic lokomotywe.. Sir Ralph Greasley. tylko ze refarencjery jakies takie slabe mam.. i nie rozpracowalem tego calego systemu tlokowo, korbowo, napedowego..:P

pozdrawiam

Napisano

helo,

z kolorkami wyglada jak plastikowa lokomotywka gotowa do polozenia na makiete :)

jak bys mogl to zrob render z wysokosci mniejwiecej oczu czlowieka, moze wtedy bedzie widac ta mase i potege :P

pzdr

Napisano

Własnie wracajac do domu widzialem dokladnie ta lokomotywe:P No i teraz musze ci jeszcze raz przyzac ze naprawde fajnie wylada.

Dudihnio- nie wiem czy jest polska, ale napewno jezdza u nas.:P

Teraz czekam na swietne textury z brudem i zaciekami. bede ty zagladal:)

pozdrawiam

Napisano

No kurde klimatyczna lokomotywa ! Odrazu przypominają sie czasy dzieciństwa :D jak sie na tory kamienie albo monety podkładało zeby sie kolejka wykoleiła :D Ale było pozniej zdziwko jak przejechał jak po masle i stracilismy kilka złotych :(

Napisano

Loodzie:)

zapomniałem juz, ze coś takiego zrobiłem:) Poszukam w robocie, jeśli jeszcze istnieje ta lokomotywka to wrzuce rendery:)

Sie ktos zapałętał az tak daleko:D hihihihi

pozdrówka dla szperaczy:D