Jump to content

pojazd 3D: Lokomotywa SM 42

Lookas

Recommended Posts

witam:))

Ponieważ co jakiś czas nalezy dac znak życia, czynię to zatem:)) i prezentuję model nad którym obecnie pracuję. Poniewaz bedzie on składową sporej wizualizacji, to to, ze zostanie ukonczony jest raczej przesądzone:)) na razie jednak mozecie looknać efekt około 8-10 godzin pracy. Poniewaz nie mam zbyt wiele czasu na jego wykonanie, jednoczesnie modeluje i poszukuje referk w necie;/ NIe usprawnia to niestety pracy.

Jeśli zatem ktoś dysponuje fotami detali tej lokomotywy, byłbym zobowiazany za udostepnienie:)

pozdr

Lookas

ok!!

Poniżej rendery "ukonczonego" modelu. czasu goni, wiec wiekszośc brakujących drobiazgów postaram sie nadrobić teksturami. Zobaczymy, czy mi sie uda:))

Model z założenia ma byc wypełniaczem dla sceny a nie jej głownym elementem, wiec moze bedzie dobrze:))

Oj no mam nadzieje ze to tylko podglady :) bo wyglada okropnie. Wsensie ze fajnie tylko narazie to jak zabawka. Ogolnie wielki podziw za model, naprawde fajny!! textury mam nadzieje ze dorownaja:>

zrobisz go na jakiejs naszej obskurnej stacji?? :D

PS tez chcialem zrobic lokomotywe.. Sir Ralph Greasley. tylko ze refarencjery jakies takie slabe mam.. i nie rozpracowalem tego calego systemu tlokowo, korbowo, napedowego..:P

pozdrawiam

Własnie wracajac do domu widzialem dokladnie ta lokomotywe:P No i teraz musze ci jeszcze raz przyzac ze naprawde fajnie wylada.

Dudihnio- nie wiem czy jest polska, ale napewno jezdza u nas.:P

Teraz czekam na swietne textury z brudem i zaciekami. bede ty zagladal:)

pozdrawiam

Loodzie:)

zapomniałem juz, ze coś takiego zrobiłem:) Poszukam w robocie, jeśli jeszcze istnieje ta lokomotywka to wrzuce rendery:)

Sie ktos zapałętał az tak daleko:D hihihihi

pozdrówka dla szperaczy:D