ReflectVision Napisano 30 Sierpień 2005 Share Napisano 30 Sierpień 2005 zrobil szybko bo prosty model jest :D bardzo fajnie wyszlo ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 30 Sierpień 2005 Share Napisano 30 Sierpień 2005 RA-->lubie czasem pomarudzic:) a model moze i prosty i szybko zrobil ale i tak krzywo jest ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 30 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 30 Sierpień 2005 (edytowane) niedługo będą próbne ujęcia auta, ale teraz siatka Edytowane 18 Kwiecień 2009 przez hkropinski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 30 Sierpień 2005 Share Napisano 30 Sierpień 2005 a można siateczke bez MS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 30 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 30 Sierpień 2005 hehe... to jest bez ms'a;-))) chcesz zobaczyć z ms'em???;-))) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 30 Sierpień 2005 Share Napisano 30 Sierpień 2005 Ty żartujesz prawda? - prawda ze on żartuje ? powiedzcie ze on żartuje! zboczony jesteś jak to jest bez MS :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 30 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 30 Sierpień 2005 (edytowane) tutaj siatka z ms Edytowane 18 Kwiecień 2009 przez hkropinski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xyrion Napisano 30 Sierpień 2005 Share Napisano 30 Sierpień 2005 to jakiś dźołk z ta siatka chyba, nie wierzę ze tamta była bez ms`a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 30 Sierpień 2005 Share Napisano 30 Sierpień 2005 ja tak samo jak xyrion ... w dodatki bardzo dziwna siatka :P ja mam inne podejrzenia ale nie chce sie tu wymadrzac ;] i sa one sluszne na 100% , widze po rozkladaniu siatki ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelkos Napisano 30 Sierpień 2005 Share Napisano 30 Sierpień 2005 fajnie ci idzie to autko, mysle ze te kilka malutkich bledow ktore wymienil nielot mozna na nie przymknac oko. A ta twoja siatka rzeczywiscie gesta, jesli jeszcze nad nia panujesza to albo to sa nurbsy (troche topologia na to wsakzuje) albo modelujesz splajnami. Zdradz nam co to za technika ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 30 Sierpień 2005 Share Napisano 30 Sierpień 2005 Ladnie, ladnie, ale cholernie gesto ;]. Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 30 Sierpień 2005 Share Napisano 30 Sierpień 2005 zadne nurbsy to nie sa pawelkos tylko poly pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WToreK Napisano 31 Sierpień 2005 Share Napisano 31 Sierpień 2005 EDIT Ze to jest poly? A pierwszy screen jest bez ms'a ? Podtrzymujecie zeznania? Come on... jak mozna zrobic TAK gesta siatke i sprawic zeby nie byla zbyt pogieta. Ja tam w to nie wierze. Ew. kolega jest masochista Fajne autko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 31 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 31 Sierpień 2005 Witam! widzę, że z siatką wynikło małe zamieszanie;-)) technika modelowania to poly, a jeżeli chodzi o siatkę to pierwsza jest z mesh smoothem, ale ja go już nie cofnę bo chodzi o ms'a z narzędzi edit poly na dość początkowyym stadium pracy... pozdr EDIT: nie chciałbym abyście pomysleli, że was oszukuję tylko na początku siatka była mało zagęszczona i dałem ms'a - z narzedzi poly. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 31 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 31 Sierpień 2005 ok, pokazuję sam początek pracy nad tunelem: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 31 Sierpień 2005 Share Napisano 31 Sierpień 2005 zapowiada sie bomba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinki Napisano 31 Sierpień 2005 Share Napisano 31 Sierpień 2005 hmm.. np porownujac do tunelu jaki byl w filmie "To Ja Robot" to uwazam, ze tunel sprawia wrazenie bardzo niskiego i ogolnie malego.. dodaj wiecej swiatla.. kamerka z nizszego poziomu.. noi wtedy zobaczymy co z tego wyjdzie.. ;) ale to audi to miodek.. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 31 Sierpień 2005 Share Napisano 31 Sierpień 2005 potnij to jeszcze bo troszke kwadratowo ;) vray ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 31 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 31 Sierpień 2005 tak, to dzieło vraya, oczywiścię będzię jeszcze cut i tesselate. to dopiero początek, pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boggoo Napisano 31 Sierpień 2005 Share Napisano 31 Sierpień 2005 hkropinski naprawdę ten wóz wygląda świetnie tak futurystycznie. Chyba już gdzieś taki wóz widziałem, czy nie było takiego w "Ja, Robot"?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 31 Sierpień 2005 Share Napisano 31 Sierpień 2005 pawelkos--> nie mozna na te bugi przymknac oko ja sie nie zgadzam !! hkropinski--> jesli chodzi o twoj post nr.64 to jak rozumiem ms'a wlaczyles w edit poly?? tak i o co chodzi ze nie mozesz go wylaczyc?? albo dales ms'a (modyfikator) i pozniej dales covert to edit poly ktora wersja prawdziwa:D?? samochod mi sie nie podoba(przez te bugi nie poprawione) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 31 Sierpień 2005 Share Napisano 31 Sierpień 2005 boggoo -> czytales temat ? napisalem to na samym poczatku :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 1 Wrzesień 2005 Share Napisano 1 Wrzesień 2005 hmmm..... tunel jak tunel narazie mało widac ale czekamy na update Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 1 Wrzesień 2005 Share Napisano 1 Wrzesień 2005 Tunel jak dla parowozu... a to nie jest parowoz. ;) Zrob mu wieksze swiatlo (wieksza srednica) i sprobuj dodac mu futurystycznego klimatu. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 1 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 1 Wrzesień 2005 (edytowane) co do tunelu, to tamten był raczej słaby, zrobię tunel na końcu bo procesor przegrzał mi się renderingu ( drugi raz;-)). na razie zabawiam się z teksturami. trochę ciężko bo dochodzi szkoła, ale poradzimy sobie;-)) pozdr 5 Edytowane 18 Kwiecień 2009 przez hkropinski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 1 Wrzesień 2005 Share Napisano 1 Wrzesień 2005 eeee krzywo tyl krzywy przodu pewnie tez nie poprawiles badziew :) mi sie nie podoba (render tez) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 1 Wrzesień 2005 Share Napisano 1 Wrzesień 2005 Zmien tego fonta w vray stampie. Please! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel Napisano 1 Wrzesień 2005 Share Napisano 1 Wrzesień 2005 Ale siatka miejscami dziwna... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizz Napisano 1 Wrzesień 2005 Share Napisano 1 Wrzesień 2005 nie lubie aut :P przerąbane żeby takie zrobić i dlatego mnie sie podoba :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 1 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 1 Wrzesień 2005 wizz -> cieszę się ci się podoba, ra -> na jakiego zmienić?;-)) nielot007 -> muszę Cię uprzedzić, że ja nie jestem tak zaawansowany jak ty i dziś nie zrobię takiego auta jaki ty umiesz zrobić pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 1 Wrzesień 2005 Share Napisano 1 Wrzesień 2005 nielot007 -> muszę Cię uprzedzić, że ja nie jestem tak zaawansowany jak ty i dziś nie zrobię takiego auta jaki ty umiesz zrobić pozdr hehe hmmm nie siemniaj tylko popraw te krzywizny jest ich pare to doslownie kilka ruchow myszka :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 1 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 1 Wrzesień 2005 (edytowane) ok, taki mały update: ( już zmieniona czcionka;-)) ) 5 ps. nielot -> na miniaturce zobacz, że z błędem który mi pokazałeś jest wszystko ok;-)) czy na wszystkich lcd nie widać foteli???;-)) Edytowane 18 Kwiecień 2009 przez hkropinski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 1 Wrzesień 2005 Share Napisano 1 Wrzesień 2005 hehe niech cie bedzie:D ps. fajnie wygladaj tylnie swiatla:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawcio_m Napisano 1 Wrzesień 2005 Share Napisano 1 Wrzesień 2005 fajowe tylne światła zdrać jak je zrobiłeś że tak fajnie świecą i ogólnie fajny wózek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 1 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 1 Wrzesień 2005 (edytowane) ok, dzieki za komentarze, pokazuję próby z odbiciami światła. co do świateł, zrobiłem je vrayowskim wrapperem. pozdr 5 Edytowane 18 Kwiecień 2009 przez hkropinski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 1 Wrzesień 2005 Share Napisano 1 Wrzesień 2005 bardzo fajna pracka mi się podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 1 Wrzesień 2005 Share Napisano 1 Wrzesień 2005 jeszcze zapal tez przednie lampy...niech wszytkie sie swieca:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 1 Wrzesień 2005 Share Napisano 1 Wrzesień 2005 Rozjasnij lakier, zbluruj troche i chyba bedzie. ;) No teraz czcionka jest duuuzo lepsza. :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 1 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 1 Wrzesień 2005 jutro wyrenderuję i pokaże jak wygląda wersja RA. choć nie wiem czy będzie lepiej, mnie się podoba tak jak jest, chcę aby lakier kontrastował ze świtłami, pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinki Napisano 1 Wrzesień 2005 Share Napisano 1 Wrzesień 2005 kto mi fundnie taki woz.. ?? :D czy mozna prosic o siateczke calego modelu.. ?? chcialbym zobaczyc jak sobie poradziles z tylem samochodu.. bo ze swoim autkiem mam problemy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość czuko Napisano 2 Wrzesień 2005 Share Napisano 2 Wrzesień 2005 uklony w Twoja strone, fajnie wyszlo, a jakiego masz kompa ze renderowalo Ci tylko 5min?pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelkos Napisano 2 Wrzesień 2005 Share Napisano 2 Wrzesień 2005 ladnie wszytko wychodzi, mam nadzieje ze to co sie odbija to na razie na probe bo jak ma tak zostac to mi sie wcale nie podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 2 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 2 Wrzesień 2005 (edytowane) update, zamieszczam także jaśniejszą wersję kolorystyczną, mnie się mniej podoba, 5 JASNA WERSJA PS. MÓJ KOMPUTER: P4 3.000MHz 512MB RAM GeForce FX 5600 ULTRA POZDR Edytowane 18 Kwiecień 2009 przez hkropinski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 2 Wrzesień 2005 Share Napisano 2 Wrzesień 2005 no mi sie bardziej ciemna wersja podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamillM Napisano 2 Wrzesień 2005 Share Napisano 2 Wrzesień 2005 Ciemniejsza łądniejsza, ma swój 'klimat' ;) Model świetny, rendery też, efekt świateł - super, wogóle jest zaje... fajnie :D :D pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 2 Wrzesień 2005 Share Napisano 2 Wrzesień 2005 A tam gadacie. :P Jasna jest ql, tylko trzeba zblurowac te odbicia. :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 3 Wrzesień 2005 Share Napisano 3 Wrzesień 2005 jasna i ciemna wersja-obie są super, wogóle wszystko jest super, obu tak dalej, :)) POzdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 3 Wrzesień 2005 Share Napisano 3 Wrzesień 2005 no pieknie, spokojnie moge czekac na wersje z normalnymi kolkami:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelkos Napisano 3 Wrzesień 2005 Share Napisano 3 Wrzesień 2005 czemu te przednie swiatla swieca na fioletowo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 3 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 3 Wrzesień 2005 wersja z kołami pojawi się niebawem, właśnie tworzę jakieś felgi, nie ukrywam, że już mi się niechce...;-)) Co do Audi to zdecydowałem, że po kilku tygondniach kończę pracę nad projektem i za niedługo oddam go w ręce galerii 3d. po prostu nie mam siły dodawać otoczenia i uważam, że na początek model mi wyszedł. pozdrawiam ps. bądźcie ze mną już nie długo przy kolejnym modelu;-)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi