Napisano 28 Sierpień 200519 l Powstało nowe forum poświęcone grafice komputerowej http://members.lycos.co.uk/xlm/phpBB2/index.php?sid=f815e8d5b265dc3b70ff3480919b7b77 lub http://www.lm-3d.prv.pl/ Zapraszam LM
Napisano 28 Sierpień 200519 l hehe wybaczcie ale, ale jak mi sie pokazało "Największe Forum 3d CG" i zobaczyłem ilość postów i szate graficzną to myślałem że spadne z krzesła ^^ ^^
Napisano 28 Sierpień 200519 l to forum jest beznadziejne:/ pelno reklam, design zwalony, te posty "Na rynku jest wiele programów pozwalających trzorzyć sceny i animację 3d. " albo sie pytaja zniknely mi strzalki xyz, a news z max3d... btw. xlm robisz se antyreklame... ^^
Napisano 28 Sierpień 200519 l juz zwierzyna atakuje ;] nie jestetm zwolennikiem takich for , wole przystawac przy tym zeby zając sie CG niz zajmowac sie forum graficznym ... zwlaszcza takim startującym ... Adek tez robil 3d ;] i co teraz :P siedzi i robi jakies stronki ;]
Napisano 28 Sierpień 200519 l Autor omg to forum powstało dzisiaj nie musicie tak krytykować. Wiele jeszcze rzeczy jest niedopracowanych, ale przyjdzie i czas na to. A to największe forum- można sobie pomażyć nie?
Napisano 28 Sierpień 200519 l eee to ja juz wolalem Dark CG :D hemmm nie no ale spoko jak ktos sobie szuka zajecia to chyba lepiej jak robi nowe forum o grafice gdzie sie moze nauczy troche kodowac niz by mial pod sklepem z ziomalami wina pic jak wujek rowr :)
Napisano 28 Sierpień 200519 l Hmm no chlopa sie stara, a wy tak na niego skaczecie ;]. xlm - zmien lay'a, bo ten jest troche nie-ten-teges. Pozatym lycos smierdzi :P. No, ale zycze powodzenia ;]
Napisano 29 Sierpień 200519 l Autor to forum jest beznadziejne:/ pelno reklam, design zwalony, te posty "Na rynku jest wiele programów pozwalających trzorzyć sceny i animację 3d. " albo sie pytaja zniknely mi strzalki xyz, a news z max3d... btw. xlm robisz se antyreklame... ^^ Czy ty się słyszałeś? - forum jest beznadziejne może jest - pełno relkam 1 - Na rynku jest wiele programów pozwalających trzorzyć sceny i animację 3d. " albo sie pytaja zniknely mi strzalki xyz omg a co mają pytać ? - a news z max3d znowu omg, ten news na 3dkingdom to też z max3d knysha- zansz jakiś serwer (lepszy od lycos) z oblsluga php? A poza tym zmieniłem styl forum
Napisano 29 Sierpień 200519 l Spoko, nie pierwsza i nie ostatnia proba. Umrze z glodu. Swoja droga kiedys bylo tego wiecej;)
Napisano 29 Sierpień 200519 l dobra, ja się nie czepiam. Przeglądałem to forum :). Nic tam ciekawego nie ma, ale kto wie... Na początek popraw albo wywal to: http://members.lycos.co.uk/xlm/phpBB2/viewtopic.php?t=35
Napisano 29 Sierpień 200519 l no nawet prawie konkurencyjne np CG lore czy jak to sie tam zwalo :D hemmm a co do serwerow gdzies tu jest temat o darmowych serwerach napewno znajdziesz cos lepszego :]
Napisano 29 Sierpień 200519 l co do gaa.pl->xlm jakbys sie zdecydowal to zagadaj do admina :] jezeli ghaaxa przekonasz to ci da sponsorowane konto 200MB nawet bo standardowo gaa.pl ma 10MB chyba max i nic wiecej. a takie konto 200MB na gaa.pl kosztuje ponad 140 iles złotych nawet na miech, pomysl pomysl mi udalo sie ghaaxa namowic na sponsoring :D:D:D wporzo gosc, lepszego admina z swieczką szukac-na luzie pogadasz, jak cos ci nie gra mowisz i masz :)
Napisano 29 Sierpień 200519 l "Największe Polskie Forum 3D CG" "Mamy 14 zarejestrowanych użytkowników."
Napisano 29 Sierpień 200519 l z lycosa usunąłeś reklamy? Nieładnie - zblokują Ci konto i po forum.. :p
Napisano 29 Sierpień 200519 l jesli Ci tak zalezy to dobze by bylo gdybys na poczatek jakies tutoriale napisal, jakies free stuffy porobil, bo takie suche forum nie wydaje mi sie ciekawe.
Napisano 30 Sierpień 200519 l bobby ma racje komu sie chce przesiadac (odwiedzac) nowe forum ktoer nic narazie nie wnosi niczym narazie nie zachecasz ale i tak zycze powodzenia:) pozdro
Napisano 30 Sierpień 200519 l dobze jakbys np tutoriale do houdiniego napisal, bo nie ma tego za duzo w sieci :)
Napisano 30 Sierpień 200519 l hehe..., też chętnie skorzystałbym... Jeśli jeset forum dla majki czy XSI to zrób też dla Houdiniego, nawet na CGtalku nie widziałem takiego forum
Napisano 1 Wrzesień 200519 l Autor Postaram się coś zrobić dla houdiniego. Mam problem z kontem w gaa.pl nie może uploadować plików, czy trzeba płacić za upload?