xlm Napisano 28 Sierpień 2005 Share Napisano 28 Sierpień 2005 Powstało nowe forum poświęcone grafice komputerowej http://members.lycos.co.uk/xlm/phpBB2/index.php?sid=f815e8d5b265dc3b70ff3480919b7b77 lub http://www.lm-3d.prv.pl/ Zapraszam LM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SansSerif Napisano 28 Sierpień 2005 Share Napisano 28 Sierpień 2005 "Największe Polskie Forum 3D CG" :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Błazi Napisano 28 Sierpień 2005 Share Napisano 28 Sierpień 2005 hehe wybaczcie ale, ale jak mi sie pokazało "Największe Forum 3d CG" i zobaczyłem ilość postów i szate graficzną to myślałem że spadne z krzesła ^^ ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 28 Sierpień 2005 Share Napisano 28 Sierpień 2005 LOL miesiaca :D xlm, wez sie schowaj xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 28 Sierpień 2005 Share Napisano 28 Sierpień 2005 to forum jest beznadziejne:/ pelno reklam, design zwalony, te posty "Na rynku jest wiele programów pozwalających trzorzyć sceny i animację 3d. " albo sie pytaja zniknely mi strzalki xyz, a news z max3d... btw. xlm robisz se antyreklame... ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość George82 Napisano 28 Sierpień 2005 Share Napisano 28 Sierpień 2005 z tymi strzalkami, to bez reinstalki sie nie obejdzie.... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 28 Sierpień 2005 Share Napisano 28 Sierpień 2005 juz zwierzyna atakuje ;] nie jestetm zwolennikiem takich for , wole przystawac przy tym zeby zając sie CG niz zajmowac sie forum graficznym ... zwlaszcza takim startującym ... Adek tez robil 3d ;] i co teraz :P siedzi i robi jakies stronki ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 28 Sierpień 2005 Share Napisano 28 Sierpień 2005 standardowo z mojej strony -> terapeuta dla kolegi xlm :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xlm Napisano 28 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 28 Sierpień 2005 omg to forum powstało dzisiaj nie musicie tak krytykować. Wiele jeszcze rzeczy jest niedopracowanych, ale przyjdzie i czas na to. A to największe forum- można sobie pomażyć nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 28 Sierpień 2005 Share Napisano 28 Sierpień 2005 hehe, spoko... - tyle powiem pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 28 Sierpień 2005 Share Napisano 28 Sierpień 2005 eee to ja juz wolalem Dark CG :D hemmm nie no ale spoko jak ktos sobie szuka zajecia to chyba lepiej jak robi nowe forum o grafice gdzie sie moze nauczy troche kodowac niz by mial pod sklepem z ziomalami wina pic jak wujek rowr :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 28 Sierpień 2005 Share Napisano 28 Sierpień 2005 Hmm no chlopa sie stara, a wy tak na niego skaczecie ;]. xlm - zmien lay'a, bo ten jest troche nie-ten-teges. Pozatym lycos smierdzi :P. No, ale zycze powodzenia ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xlm Napisano 29 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 29 Sierpień 2005 to forum jest beznadziejne:/ pelno reklam, design zwalony, te posty "Na rynku jest wiele programów pozwalających trzorzyć sceny i animację 3d. " albo sie pytaja zniknely mi strzalki xyz, a news z max3d... btw. xlm robisz se antyreklame... ^^ Czy ty się słyszałeś? - forum jest beznadziejne może jest - pełno relkam 1 - Na rynku jest wiele programów pozwalających trzorzyć sceny i animację 3d. " albo sie pytaja zniknely mi strzalki xyz omg a co mają pytać ? - a news z max3d znowu omg, ten news na 3dkingdom to też z max3d knysha- zansz jakiś serwer (lepszy od lycos) z oblsluga php? A poza tym zmieniłem styl forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 29 Sierpień 2005 Share Napisano 29 Sierpień 2005 Spoko, nie pierwsza i nie ostatnia proba. Umrze z glodu. Swoja droga kiedys bylo tego wiecej;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 29 Sierpień 2005 Share Napisano 29 Sierpień 2005 dobra, ja się nie czepiam. Przeglądałem to forum :). Nic tam ciekawego nie ma, ale kto wie... Na początek popraw albo wywal to: http://members.lycos.co.uk/xlm/phpBB2/viewtopic.php?t=35 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 29 Sierpień 2005 Share Napisano 29 Sierpień 2005 no nawet prawie konkurencyjne np CG lore czy jak to sie tam zwalo :D hemmm a co do serwerow gdzies tu jest temat o darmowych serwerach napewno znajdziesz cos lepszego :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 29 Sierpień 2005 Share Napisano 29 Sierpień 2005 xlm - http://gaa.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xlm Napisano 29 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 29 Sierpień 2005 usunąłem reklamy i dodałem kilka nowych działów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
w!e8 Napisano 29 Sierpień 2005 Share Napisano 29 Sierpień 2005 co do gaa.pl->xlm jakbys sie zdecydowal to zagadaj do admina :] jezeli ghaaxa przekonasz to ci da sponsorowane konto 200MB nawet bo standardowo gaa.pl ma 10MB chyba max i nic wiecej. a takie konto 200MB na gaa.pl kosztuje ponad 140 iles złotych nawet na miech, pomysl pomysl mi udalo sie ghaaxa namowic na sponsoring :D:D:D wporzo gosc, lepszego admina z swieczką szukac-na luzie pogadasz, jak cos ci nie gra mowisz i masz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 29 Sierpień 2005 Share Napisano 29 Sierpień 2005 "Największe Polskie Forum 3D CG" "Mamy 14 zarejestrowanych użytkowników." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
w!e8 Napisano 29 Sierpień 2005 Share Napisano 29 Sierpień 2005 poprostu ciekawa promocja strony/forum :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 29 Sierpień 2005 Share Napisano 29 Sierpień 2005 z lycosa usunąłeś reklamy? Nieładnie - zblokują Ci konto i po forum.. :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bobby_digital Napisano 29 Sierpień 2005 Share Napisano 29 Sierpień 2005 jesli Ci tak zalezy to dobze by bylo gdybys na poczatek jakies tutoriale napisal, jakies free stuffy porobil, bo takie suche forum nie wydaje mi sie ciekawe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 30 Sierpień 2005 Share Napisano 30 Sierpień 2005 bobby ma racje komu sie chce przesiadac (odwiedzac) nowe forum ktoer nic narazie nie wnosi niczym narazie nie zachecasz ale i tak zycze powodzenia:) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xlm Napisano 30 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 30 Sierpień 2005 Dodałem pierwszy tutorial, oczywiście za zgodą autora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bobby_digital Napisano 30 Sierpień 2005 Share Napisano 30 Sierpień 2005 dobze jakbys np tutoriale do houdiniego napisal, bo nie ma tego za duzo w sieci :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 30 Sierpień 2005 Share Napisano 30 Sierpień 2005 hehe..., też chętnie skorzystałbym... Jeśli jeset forum dla majki czy XSI to zrób też dla Houdiniego, nawet na CGtalku nie widziałem takiego forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xlm Napisano 1 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 1 Wrzesień 2005 Postaram się coś zrobić dla houdiniego. Mam problem z kontem w gaa.pl nie może uploadować plików, czy trzeba płacić za upload? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
w!e8 Napisano 1 Wrzesień 2005 Share Napisano 1 Wrzesień 2005 eee ja tam nie wiem bo mam sponsorowane konto. idz do ghaaxa ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi