emer Napisano 31 Sierpień 2005 Share Napisano 31 Sierpień 2005 Witam, ponizej efekt moich kilkugodzinnych zmagań jako referka posłużyła hukowa replika glocka 19, niestety zrobiona z jednego kawałka :/ także elementy ruchome robione nieco na czuja, a trochę z fotek znalezionych w necie. siatka woła o pomstę do nieba to chyba nie pokaze :p pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
[MaTRiX] Napisano 31 Sierpień 2005 Share Napisano 31 Sierpień 2005 nawet niezle... propos modelu chyba krawedzie sa troche zbyt gladkie, a co do shaderkow - lekko kuleja - troche plastikowo to wyglada a naboje trosze za mocno "odbijaja". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 31 Sierpień 2005 Share Napisano 31 Sierpień 2005 Mam gazówke - Glock17 i z tego co wiem jest jeszcze 17L z dłuższą lufą, ale taki plastelinowaty to on nie jest ;) brakuje ci troche chamfera myśle - pokaż siatke albo render z szarym shaderem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 31 Sierpień 2005 Share Napisano 31 Sierpień 2005 Ladnie, ale jak juz hindus trafnie zauwazyl (ach te oko!) ciastolina wyszla. ;) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 31 Sierpień 2005 Share Napisano 31 Sierpień 2005 glock jest na chyba 0,9mm ? bo te kule wygladaja jak z deagla, po 2gie za ciemny render , pogubiles mase detali po drodze ogolnie jest okej, ale zeby bylo bosko to musisz troche modelik poprawic :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emer Napisano 31 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 31 Sierpień 2005 heh no to macie bez tekstur ale tak jak mówiełm bug na bugu :) moze zmienie tytuł na "dawno temu w trawie"? :p model wykonany pod kątem animacji na www -> www.buos.com.pl thx za posty pozdr. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 31 Sierpień 2005 Share Napisano 31 Sierpień 2005 ja mogę się tylko do shadrków i cieni przyczepić :]. pozdr EDIT: teraz widzę, ż emodel fajniśki :), materiały we wcześniejszej wersji masę detali pozjadały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baton Napisano 31 Sierpień 2005 Share Napisano 31 Sierpień 2005 Kupa ciekawych bledow Ci powyskakiwala. Na raczce, na magazynku no i naboje nie te. A tak w ogole to do magazynka wchodzi ich wiecej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 31 Sierpień 2005 Share Napisano 31 Sierpień 2005 tam chyb zadużo trójkątów masz że tak sie kaszani. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 31 Sierpień 2005 Share Napisano 31 Sierpień 2005 okropne te bugi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emer Napisano 31 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 31 Sierpień 2005 naboje akurat te 9x19, jedyne co jest zmienione to wcięcie od strony spłonki (jest węższe i trochę inny profil) ale mogę nie mieć racji oczywiście :p druga sprawa kaliber: glock19 - 9mm, G23 - .40, G32 - .357, G25 - .380 (wszystkie wyglądają tak samo praktycznie, różnią się jedynie kalibrem czyli można sie pomylić i położyć nie te naboje obok giwery) co do pojemności magazynka to G19 ma ładowność 10 (również ten mój - akurat pasował do loadera na stronie), 15 i 17 (w wersji przedłużonej 31) a jeżeli chodzi o shadery i bugi na siatce to juz sobie dałem parę razy po pysku :) faktycznie trochę się posypało... ale gun mój pierwszy i mam nadzieje nie ostatni także będzie okazja żeby sie zrehabilitować :) dzięki za posty pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 1 Wrzesień 2005 Share Napisano 1 Wrzesień 2005 ta animka to fajna ci wyszla, mnie ciekawi jak ten wystrzal zrobiles, w 2d dorabiales czy co?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HEKTOR Napisano 1 Wrzesień 2005 Share Napisano 1 Wrzesień 2005 Witam! O taka tematyka prac 3D to cieszy oko !:D. Model dość ładny, ale jest kilka błędów takich małych ;): 1. To powinno być cieńsze u ciebie wyszło za grube 2. To jest zdecydowanie do poprawy. Materiał odpadają. Ten kolor na lufie jeszcze ujdzie, ale całej broni to jest zbyt świecący, za bardzo odbija światło, bardziej matowy powinien być. Zmień co nieco i będzie git :). Nio a co do broni to glock to wspaniała zabawka :D, ale jeżeli chodzi czyszczenie to masakra. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelkos Napisano 1 Wrzesień 2005 Share Napisano 1 Wrzesień 2005 sama model nawet daje rade, co do bledow mysle ze nie ma sensu sie ich czepiac bo w tej animce i tak ich nie widac, ale materialy leza szczegolnie ta czern na broni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi