[MaTRiX] Napisano 1 Wrzesień 2005 Share Napisano 1 Wrzesień 2005 Witam! Zamieszczam 1-go swojego WIP'a na tym forum, jak narazie nie wiele zrobione, ale niezbyt dlugo nad tym siedzialem - jedynie przod jest w miare wiec reszty nie ma co pokazywac. Troche krzywych linii jest ale sie poprawi, pare trzeba bedzie wywalic, kilka trojkatow tez sie znajdzie do poprawy. Dosyc ciezka sprawa bo prawie kazda alfa na fotkach inaczej wyglada, a blueprinty do d***. Jak zauwazycie cos nieteges "to rzuccie mi tym w twarz" :] - moze mnie to zmotywuje do szybszej pracy i projekt nie padnie nieskonczony. Siateczka: Clay: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 1 Wrzesień 2005 Share Napisano 1 Wrzesień 2005 no ladnie ladnie tylko nadkole musisz poprawic bo troche takie kanciaste:) ps. nie cierpie alf romeo !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 1 Wrzesień 2005 Share Napisano 1 Wrzesień 2005 Ciekawie, nie powiem. Popraw nadkole jak wspomnial moj przedmowca i... jest jeszcze kilka rzeczy ale juz nie chce mi sie teraz zaznaczac. ;) nielot pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 1 Wrzesień 2005 Share Napisano 1 Wrzesień 2005 nadkole jak mówili wcześniej ale i koło świateł jakieś krzywizny są i ten dół jest jakiś dziwny też do poprawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 1 Wrzesień 2005 Share Napisano 1 Wrzesień 2005 moze alfa nie jest za łądna...ale 147 i 166 to mocne auta...i chyba mało osob by ich nie chciało:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 1 Wrzesień 2005 Share Napisano 1 Wrzesień 2005 trzeba solidnie wyklepać maskę, nadkola i boki ale tak ogólnie to ok :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
[MaTRiX] Napisano 1 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 1 Wrzesień 2005 no no... wracam sobie do domu - patrze a tu wszystko do klepania... w takim razie zanim posune sie do przodu poprostuje tu i tam - nadkole nie jest az takie krzywe - no moze troszke z przodu bo z tylu jest prawie ok - tylko tam jest takie smiszne wciecie ;) . dobra Panowie, dzieki za odzew, wytkniecie tych "drobnych" bledow i zabieram sie do przestawiania vertexow. edit: bleee... jak zwykle wrzucam WIP'a nie w pore. bo mam milion innych rzeczy do roboty wiec na updaty jak narazie za malo zrobione, ale beda :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 5 Wrzesień 2005 Share Napisano 5 Wrzesień 2005 o ziom:) robie ten sam samochód, no już prawie skończyłem, będzie można porównywać:) co do twojego modelu to widzę, że zdeżak na ko dole nie oryginalny, a i trochę wyżej na zdeżaku po boku powinne być chamfery przyjżysz sie lepiej to zauważysz, te wytłoczenia na masce też chyba tek nie idą bo powinny być coraz łagodniejsze idąc w stronę szyby, a i okolice świateł są troche nie takie. Narazie życze powodzenia w dalszej pracy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeus Napisano 5 Wrzesień 2005 Share Napisano 5 Wrzesień 2005 Przód jest bardzo przyzwoicie zrobiony, ale nadkole przednie trzeba troche poprawić bo jakieś krzywe się wydaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
[MaTRiX] Napisano 6 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 6 Wrzesień 2005 maly apdejt... nie wiele, bo czasu tez za duzo nie mam, ale teraz moze sie troche spreze. pecet, dzieki za uwagi, oczywiscie trafne ;) wlasnie chcialem pisac ze to wszystko do poprawy. a robie w sumie bardziej z referek niz z blueprintow wiec stad roznica w zderzakach i progach. te boczne przetloczenia tez troche za glebokie wyszly ale sie poprawi:) lakier slaby, bo chcialem szybkie renderki zrobic :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
[MaTRiX] Napisano 6 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 6 Wrzesień 2005 ze wzgledu na "seksualne" nastawienie do zabawy vertexami, zrobilem sobie shaderka i chetnie uslyszalbym jakies opinie na jego temat, gdyz mi jest ciezko obiektywnie go ocenic... oczywiscie kolor nie pasuje do alfy i na niej nie zostanie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SHIZO Napisano 7 Wrzesień 2005 Share Napisano 7 Wrzesień 2005 spadaj!! bardzo brzydka praca nie wiem czemu ale lakier jest po prostu badziewny mode ma sto albo i nawete 200 bleod wiec usiac lepiej w domu i porpawiaj bugi haha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 7 Wrzesień 2005 Share Napisano 7 Wrzesień 2005 ja bym go potraktował banicją :) co do pracy, jest dobra, fajny ostatni lakier Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hellworld Napisano 7 Wrzesień 2005 Share Napisano 7 Wrzesień 2005 ładnie tylko tak dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
[MaTRiX] Napisano 7 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 7 Wrzesień 2005 SZIZO: to zes mnie zdolowal ;], chyba jednak rzuce grafike i zajme sie szydelkowaniem albo hodowla jedwabnikow. :P xeav: dzieki, wlasnie o opinie na temat lakieru mi chodzilo ;] hellworld: mam nadzieje, ze bedzie "dalej", musze poczekac na dobre nastawienie do pracy :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi