xeav Napisano 3 Wrzesień 2005 Share Napisano 3 Wrzesień 2005 Stara praca której nie pokazywałem jeszcze w finished Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@seba@ Napisano 3 Wrzesień 2005 Share Napisano 3 Wrzesień 2005 Za wiele to tu nie pokazales, mogles sie bardzie postarac i do tego te 3h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 3 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 3 Wrzesień 2005 wiem, teraz to trochę bym to przerobił ale niechce mi się :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelkos Napisano 3 Wrzesień 2005 Share Napisano 3 Wrzesień 2005 krzeslo mi sie podoba reszta szalu nie robi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizz Napisano 3 Wrzesień 2005 Share Napisano 3 Wrzesień 2005 czas renderu troche długi , pozatym jakoś wszystko krzywe , ale jeden plus za to że to stara pracka :D teraz napewno robisz lepsze ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 3 Wrzesień 2005 Share Napisano 3 Wrzesień 2005 tekstury jakieś niewymiarowe parkiet i słoje na stoliku za duże. poza tym widoczek za oknem powinien być przepalony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 3 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 3 Wrzesień 2005 jakoś wszystko krzywe to przez FOVa w tej scenie skupiałem się bardziej na oświetleniu niż na detalach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 3 Wrzesień 2005 Share Napisano 3 Wrzesień 2005 trochę nie pasi to krzesło z tyłu, jest chyba lekko nad ziemią ( przynajmniej tak eygląda ), ogólnie może byc, pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 3 Wrzesień 2005 Share Napisano 3 Wrzesień 2005 to jest okropne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chalek Napisano 3 Wrzesień 2005 Share Napisano 3 Wrzesień 2005 to przez FOVa w tej scenie skupiałem się bardziej na oświetleniu niż na detalach. A nie mogles dac camera correction? Ogolnie slabo to wyglada, brak pomyslu, proporcje wydaja sie dziwne. Na plus zaczatek niezlego oswietlenia. Moim zdaniem powinienes jeszcze nad tym popracowac i moze z tego wyjsc jeszcze cos niezlego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 3 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 3 Wrzesień 2005 A nie mogles dac camera correction? gdy robiłem tą scenę nie wiedziałem, że takie coś jest :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 3 Wrzesień 2005 Share Napisano 3 Wrzesień 2005 ja to chyba już kiedyś widziałem ;], albo bardzo podobne. stare pracki mają zawsze swój klimat ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 3 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 3 Wrzesień 2005 było tam gdzieś w wipie a co myślicie o oświetleniu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
diesbonus Napisano 3 Wrzesień 2005 Share Napisano 3 Wrzesień 2005 oswietlenie... calkiem calkiem. Ale jak patrzysz na te prace to nie myslisz o oswietleniu. Nic poza krzeslem nie jest fajne. A widok za oknem chyba zbyt pochmurny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Archangel Napisano 3 Wrzesień 2005 Share Napisano 3 Wrzesień 2005 ogniskowa kamery mogla by byc troszke wieksza nie byloby az tak krzywo...no i kto przykleja fototapete na oknach ?? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 3 Wrzesień 2005 Share Napisano 3 Wrzesień 2005 Stara praca której nie pokazywałem jeszcze w finishedI mogles nie pokazywac. :/ Inne twoje pracki sa lepsze. :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 4 Wrzesień 2005 Share Napisano 4 Wrzesień 2005 sorka ale w 3godziny to powinieneś zrobić już coś naprawde lepszego :P i jeszcze ta kamera. ogólnie to moge dać 2 na szynach :P bo ani detali ani oświatlenia pożądnego ani kamera niełapie ustawień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi