Marduk Napisano 5 Wrzesień 2005 Napisano 5 Wrzesień 2005 Jedna z pierwszych osób jakie podziwiałem. Jego prace są dosyć specyficzne. Przedewszystkim znany powinien chyba być osobom które grały w coś takiego jak Icewind Dale ;) Może nie koniecznie przykłada wagę do detalu, ale jesli chodzi o plame to jest ona w jego wykonaniu godna podziwu. http://www.justinsweet.com/
KLICEK Napisano 5 Wrzesień 2005 Napisano 5 Wrzesień 2005 zakochalem sie w tych konceptach nic tylko usasc i robic to w 3d ;p
ttaaddeekk Napisano 6 Wrzesień 2005 Napisano 6 Wrzesień 2005 faktycznie niezle , ale nie rozumiem tego , takie koncepty to sie chyba dluzej robi niz 3d, a jesli tak to czy taka dokladnosc sie nie mija z celem
KLICEK Napisano 6 Wrzesień 2005 Napisano 6 Wrzesień 2005 no ja lubie szczegolowe koncepty sa jak dar z niebios ;d
SansSerif Napisano 6 Wrzesień 2005 Napisano 6 Wrzesień 2005 faktycznie niezle , ale nie rozumiem tego , takie koncepty to sie chyba dluzej robi niz 3d, a jesli tak to czy taka dokladnosc sie nie mija z celem ja się mogę mylić ale chyba concept-artist jest odpowiedzialny za wymyślanie tego co mają wymodelować modelarze i namalować spece od tekstur, więc chyba nie mija się z celem :>
ttaaddeekk Napisano 6 Wrzesień 2005 Napisano 6 Wrzesień 2005 ale mogliby se napisac" tu sa takie klamerki i guzik" zamiast to tak rysowac albo cos, bo mnie to denerwuje hehehehehe:]
Leru Napisano 6 Wrzesień 2005 Napisano 6 Wrzesień 2005 klamerek może być 2000000 typów ;) zamiast wybierać, działacz 3D po prostu robi Rewelacyjne rzeczy, dodane do teleporta.
DaveBorck Napisano 6 Wrzesień 2005 Napisano 6 Wrzesień 2005 fajne to, dużo tego, ściągam i ściągam i końca nie widać, ale później będzie roboty żeby to w 3d zrobić:P Klimatem przypomina mi legendarnego Broma
SzU Napisano 23 Kwiecień 2006 Napisano 23 Kwiecień 2006 aaa! on zrobil ten obrazek do instalki fallouta 2... nie myslalem ze kiedys to znajde... az sie lezka w oku kreci...
WWWoj Napisano 26 Kwiecień 2006 Napisano 26 Kwiecień 2006 już mam tą stronke w ulubionych :) rewelacja
SiD Napisano 1 Czerwiec 2006 Napisano 1 Czerwiec 2006 Ooo facet ma poczucie wartosci koloru i kreski z wyobrazni ... super prace i milo znaleziona przydatna strona .. brawo :)
Rekomendowane odpowiedzi