Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Jedna z pierwszych osób jakie podziwiałem. Jego prace są dosyć specyficzne. Przedewszystkim znany powinien chyba być osobom które grały w coś takiego jak Icewind Dale ;)

Może nie koniecznie przykłada wagę do detalu, ale jesli chodzi o plame to jest ona w jego wykonaniu godna podziwu.

http://www.justinsweet.com/

• Odpowiedzi 11
  • Wyświetleń 4,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

faktycznie niezle , ale nie rozumiem tego , takie koncepty to sie chyba dluzej robi niz 3d, a jesli tak to czy taka dokladnosc sie nie mija z celem

Napisano
faktycznie niezle , ale nie rozumiem tego , takie koncepty to sie chyba dluzej robi niz 3d, a jesli tak to czy taka dokladnosc sie nie mija z celem

ja się mogę mylić ale chyba concept-artist jest odpowiedzialny za wymyślanie tego co mają wymodelować modelarze i namalować spece od tekstur, więc chyba nie mija się z celem :>

Napisano

ale mogliby se napisac" tu sa takie klamerki i guzik" zamiast to tak rysowac albo cos, bo mnie to denerwuje hehehehehe:]

Napisano

klamerek może być 2000000 typów ;) zamiast wybierać, działacz 3D po prostu robi

Rewelacyjne rzeczy, dodane do teleporta.

Napisano

fajne to, dużo tego, ściągam i ściągam i końca nie widać, ale później będzie roboty żeby to w 3d zrobić:P

Klimatem przypomina mi legendarnego Broma

Napisano

aaa!

on zrobil ten obrazek do instalki fallouta 2... nie myslalem ze kiedys to znajde... az sie lezka w oku kreci...

Napisano

Ooo facet ma poczucie wartosci koloru i kreski z wyobrazni ... super prace i milo znaleziona przydatna strona .. brawo :)