kxs Napisano 6 Wrzesień 2005 Share Napisano 6 Wrzesień 2005 To moja pierwsza praca tutaj. Większość zrobiona w Blenderze. Na końcu mały retusz w Gimpie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 6 Wrzesień 2005 Share Napisano 6 Wrzesień 2005 super pomysl wykonanie tez niczego sobie mi sie bardzo podoba moglbys tylko zrobic zeby ta msz byla bardziej straszna :D pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 6 Wrzesień 2005 Share Napisano 6 Wrzesień 2005 kxs -> zapoznaj się z regulaminem http://max3d.pl/forum/forumdisplay.php?f=43 i zmień temat wątku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 6 Wrzesień 2005 Share Napisano 6 Wrzesień 2005 hehe...znow powiem ze fajne....serek ma najlepsza minke...natomiast po myszce to zbytnio nie widac czego chce;)...pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 6 Wrzesień 2005 Share Napisano 6 Wrzesień 2005 bardzo miła pracka będzie jak wywalisz ten napis :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kxs Napisano 6 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 6 Wrzesień 2005 zapoznaj się z regulaminem http://max3d.pl/forum/forumdisplay.php?f=43 i zmień temat wątku sorry, przegapiłem ten regulamin. teraz OK? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Obywatel Napisano 6 Wrzesień 2005 Share Napisano 6 Wrzesień 2005 Bardzo podoba mi sie fakt, ze uzywales tylko darmowego softu :) Ogolnie rzecz biorac podoba mi sie, mysz tez. Wyglada jak by wachala ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 6 Wrzesień 2005 Share Napisano 6 Wrzesień 2005 pomysł fajny, myszka troche do poprawy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 6 Wrzesień 2005 Share Napisano 6 Wrzesień 2005 Ta mysz się skrada na palcach? chyba łapy jej do ziemi nie przylegają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 6 Wrzesień 2005 Share Napisano 6 Wrzesień 2005 mi sie pracka bardzo bardzo podoba :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 6 Wrzesień 2005 Share Napisano 6 Wrzesień 2005 Ja bym jesce odrobinke rozjasnil, i wywal ten napis :) Mysz rzeczywiscie jakby lewitowala. POmysł super, reszta tez. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 6 Wrzesień 2005 Share Napisano 6 Wrzesień 2005 praca po prostu świetna, ale mysz słaba... szkoda bo byłoby idealnie, ale i tak mi się podoba, pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 6 Wrzesień 2005 Share Napisano 6 Wrzesień 2005 yeap! Teraz jest git :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slayer2004 Napisano 6 Wrzesień 2005 Share Napisano 6 Wrzesień 2005 fajna, humorystyczna praca. Poprawnie wykonana :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
razor Napisano 6 Wrzesień 2005 Share Napisano 6 Wrzesień 2005 + za pomysł + za blendera i gimpa ;) - za mysz Ale co tu wyliczać, świetna pracka ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi