Amok Napisano 9 Wrzesień 2005 Share Napisano 9 Wrzesień 2005 postac ................... http://www.biosfera.pl/iza2.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 9 Wrzesień 2005 Share Napisano 9 Wrzesień 2005 postac .................. gdzie ?????? Fajna mumia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baton Napisano 10 Wrzesień 2005 Share Napisano 10 Wrzesień 2005 Ciekawe, bardzo plastyczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 10 Wrzesień 2005 Share Napisano 10 Wrzesień 2005 zbrush nie ;) pokaż coś z frontu - jako mumia fajna ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 10 Wrzesień 2005 Share Napisano 10 Wrzesień 2005 e no wypas, tylko napisz cos wiecej o pracy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 10 Wrzesień 2005 Share Napisano 10 Wrzesień 2005 bardzo dobra praca, masz jakieś inne rendery? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HEKTOR Napisano 10 Wrzesień 2005 Share Napisano 10 Wrzesień 2005 Witam! WOW fajne. To chyba ręcznie robione, rzeźbione czy cuś :). Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amok Napisano 10 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 10 Wrzesień 2005 w sumie było troche pracy , model low poly podem detale w Zbrush render w maxie korekcja kolorów PS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Kosiorek Napisano 10 Wrzesień 2005 Share Napisano 10 Wrzesień 2005 mi to wyglada na zaczerpniete(lekko) z rzezb Gigera od Alienow-sam sie za nie lapalem -wydaje mi sie ze nawet wiem z ktorej rzezby ale to chyba nie ujma sie inspirowac:) EDIT: obrazek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gotham Napisano 10 Wrzesień 2005 Share Napisano 10 Wrzesień 2005 Praca cóż, nawet fajna ale sprawia wrażenie strasznie wymuszonej, głównie pomysł na tą główkę i bazowa jej forma, brakuje w niej ciekawej anatomii czy po prostu konkretu. Co innego materiał i część detalu- tu widać ząbki i fajny klimat- Tak szczerze jakby obrazek skadrować na elemencie po środku (między twarzą a tym po prawej) to byłbym cholernie "na tak"- bo są tam naprawdę świetne "momenty" od których reszta bardzo daleko odstaje. Pozdrawiam, Edit: Tomek Kosiorek wyedytował to tyż musiałem, bo sens zwiał ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Kosiorek Napisano 10 Wrzesień 2005 Share Napisano 10 Wrzesień 2005 no wlasnie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gotham Napisano 10 Wrzesień 2005 Share Napisano 10 Wrzesień 2005 Upiekło ci się ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chalek Napisano 10 Wrzesień 2005 Share Napisano 10 Wrzesień 2005 Doskonałe jak dla mnie. Bardzo fajne pod każdym względem. Gratulacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amok Napisano 10 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 10 Wrzesień 2005 CO DO TEGO KADRU PO ŚRODKU tak właśnie miałem zrobić , ale nie chciałem niszczyć konceptu który zaczerpnołem zupełnie gdzie indziej a w sumie całkiem blisko, trzymałem się dosyć dokładnie proporcji i anatomi chodz nie wszystko wydaje się być doskonałe to takie po prostu jest , Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 11 Wrzesień 2005 Share Napisano 11 Wrzesień 2005 Dżizys, jak to zobaczyłem po raz pierwszy, to pomyślałem, żeś Beksińskiego uwypuklił. Bardzo mi się to podoba. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 11 Wrzesień 2005 Share Napisano 11 Wrzesień 2005 No super pracka ogolnie cały model i materał git tylko przy szyi sie troszke rozmazał albo to przez bump takie wyszło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 11 Wrzesień 2005 Share Napisano 11 Wrzesień 2005 Amok , świetne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-Pa6L0- Napisano 12 Wrzesień 2005 Share Napisano 12 Wrzesień 2005 widze tutaj klimaty gigera i mi się podoba=) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 12 Wrzesień 2005 Share Napisano 12 Wrzesień 2005 cool, przywodzi na mysl niektore obrazki i rzezby Beksinskiego :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smart Napisano 12 Wrzesień 2005 Share Napisano 12 Wrzesień 2005 Amok-ale potwora uwolniles z glowy ,teraz pewnie jest ci lżej;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nermal Napisano 13 Wrzesień 2005 Share Napisano 13 Wrzesień 2005 Mile dla oka , ale wydaje mi sie ze to chciales odpoczac i dla relaksu machneles taka prace. duzo przypadkowosci (ktora nie sugeruje jakiegos glebszego planu) albo to kawalek sztuki,ja sie na sztuce nie znam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi