Napisano 10 Wrzesień 200519 l Witam! WOW fajne. To chyba ręcznie robione, rzeźbione czy cuś :). Pozdrawiam!
Napisano 10 Wrzesień 200519 l Autor w sumie było troche pracy , model low poly podem detale w Zbrush render w maxie korekcja kolorów PS
Napisano 10 Wrzesień 200519 l mi to wyglada na zaczerpniete(lekko) z rzezb Gigera od Alienow-sam sie za nie lapalem -wydaje mi sie ze nawet wiem z ktorej rzezby ale to chyba nie ujma sie inspirowac:) EDIT: obrazek
Napisano 10 Wrzesień 200519 l Praca cóż, nawet fajna ale sprawia wrażenie strasznie wymuszonej, głównie pomysł na tą główkę i bazowa jej forma, brakuje w niej ciekawej anatomii czy po prostu konkretu. Co innego materiał i część detalu- tu widać ząbki i fajny klimat- Tak szczerze jakby obrazek skadrować na elemencie po środku (między twarzą a tym po prawej) to byłbym cholernie "na tak"- bo są tam naprawdę świetne "momenty" od których reszta bardzo daleko odstaje. Pozdrawiam, Edit: Tomek Kosiorek wyedytował to tyż musiałem, bo sens zwiał ;).
Napisano 10 Wrzesień 200519 l Autor CO DO TEGO KADRU PO ŚRODKU tak właśnie miałem zrobić , ale nie chciałem niszczyć konceptu który zaczerpnołem zupełnie gdzie indziej a w sumie całkiem blisko, trzymałem się dosyć dokładnie proporcji i anatomi chodz nie wszystko wydaje się być doskonałe to takie po prostu jest ,
Napisano 11 Wrzesień 200519 l Dżizys, jak to zobaczyłem po raz pierwszy, to pomyślałem, żeś Beksińskiego uwypuklił. Bardzo mi się to podoba. :)
Napisano 11 Wrzesień 200519 l No super pracka ogolnie cały model i materał git tylko przy szyi sie troszke rozmazał albo to przez bump takie wyszło.
Napisano 13 Wrzesień 200519 l Mile dla oka , ale wydaje mi sie ze to chciales odpoczac i dla relaksu machneles taka prace. duzo przypadkowosci (ktora nie sugeruje jakiegos glebszego planu) albo to kawalek sztuki,ja sie na sztuce nie znam.