Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Pewnie niektórzy pamiętają z bitwy - zwykły pokoik wraz z małym biórem które znajduje się na piętrze - do bitwy zamierzam wystartować z czymś naprawde dobrym także dlatego zamieszczam w finished - większośc modeli została zrobiona pod maxem pomimo wcześniejszych wersji w rhino :] C&C as always ;) acha i ja to traktuje jako 'just for fun' bo długo nad tym nie siedziałem - dzięki.

vr4.jpg

live8no0.jpg

live8no1.jpg

• Odpowiedzi 16
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

miękkie, przyjemne dla oka, mi się podoba :) Ale tego pana ze zdjęcia nie wywaliłeś...:D:D Bardzo ładnie wyszedł plakat live8

Pozdrawiam

Napisano

Bardzo ladne. Moze zbyt sterylne, ale ladne. ;)

A co do bitwy szykujesz?

PS:

Ten facio ze zdjecia to syn charlesa bronsona??? :D

Napisano

Czysto, sterylnie. Kiepska tekstura podlogi. Wykonanie okolic okna kiepsko ... (parapet, klamka, obramówka). Pierwszy render wydaje mi się przejarany w jednym miejscu (okolice pufy). Na sam koniec coś co mnie najbardziej wnerwiło ... co ma wspólnego ten pokój, z tym zagłodzonym dzieckiem z belką na obrazku? według b. kiepski pomysł. Ogólnie technicznie momentami jest ok, ale dobór niektórych rzeczy jest totalnie pomylony ...

Napisano

nie olewam - chory jestem :( tak jak pisałem - nie ma sensu tego naprawiać bo sie nie chce i wogóli :] co do shaderków to nic lepszego mi nie przyszło do głowy tzn jakos nie miałem pomysłu co tam zapodac - czyto sterylnie bo lubie takie klimaty - nie bawi mnie na wpół pomarańczowy render - wole białe cos pokroju giraffe jesli ktos wie o co chodzi - druga sprawa zamierzam sie skupić dokładnie na bitwie i zaciągnąć ciężką altyrerie także wiecie potrzebuje czasu na bitwe a nie na bawienie sie pierdołami typu klamki w oknach i wnviroment poza nimi - 3 sprawa jak wszyscy wiedzą odzyskałem utracone (jak sie okazało) dane i pisałem o tym w wątku w mini bitwie :] teraz z koleji zamierzam podkurowac sie na zdrowiu a pozniej/w trakcie wziasc sie za bitwe. Ok to by było na tyle - dzięki za komentarze ;)

edit -> aha IMO to niepodchodzi pod pzrepalenie :P

edit2 -> a dzieciak na plakacie co by może przyciągnąć uwage http://www.live8live.com kto powiedział że mają być ciągle laski etc ?

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności