Napisano 21 Wrzesień 200519 l Witam ponownie. Tym razem wizka willi. Projekt nie mój wiec nie podlega krytyce. 3dViz 2005 + final render st.1 + szop.
Napisano 21 Wrzesień 200519 l 2 ujecie b. klimatyczne...jesien nadchodzi;) podoba mi sie. na pierwszym zmienilbym mat dachu nad garazem.pozatym spoko...
Napisano 21 Wrzesień 200519 l Fajny projekt i fajna wizualizacja :] W końcu coś innego niż dworkowy badziew rodem z '300 projektów domy w stylu'
Napisano 22 Wrzesień 200519 l bardzo ładnie, szczególnie 2 render. a pierwsza scenka spoko, ale bardziej podoba mi sie po przeróbce w ps`ie przez SansSerif`a
Napisano 22 Wrzesień 200519 l Bardzo podoba mi się klimat :) Prawie czuć jak zaraz zawieje wiatr ;) A architektura trochę mi przypomina F.L. Wrighta. Jak dla mnie 10/10 :) pozdrawiam
Napisano 22 Wrzesień 200519 l mi się nie podoba basen na parkingu pierwszy render za duże odbicie ale tak to git
Napisano 22 Wrzesień 200519 l -1 za basen w podjeździe, -1 za widocznego tile'a cegłówek, -1 bo widać że drzewa z pierwszego planu są doklejane, dlatego zostaje 7/10
Napisano 23 Wrzesień 200519 l Autor Dzięki za opinie. Wprowadziłem drobne poprawki i podkręciłem kolorki.
Napisano 24 Wrzesień 200519 l Autor nie wiem o których materiałach mówisz, a okna rzeczywiście nie są dobre.
Napisano 24 Wrzesień 200519 l aha sory nie doczytalem ze robisz tylko vizke chodzilo mi o cegly drewno wszystko jakies nijakie ale teraz to niewazne pozdro
Napisano 26 Wrzesień 200519 l kome. cegła, drewno nijakie? jako materiały same w sobie, czy nijak przedstawione?
Napisano 26 Wrzesień 200519 l nie chodzi mi tu o materialy jako shadery w 3d maxie tylko materialy jako budulec i obicie domu. poprostu b r z y d k i e
Napisano 26 Wrzesień 200519 l Szyby - odbicia takie sobie , zieleń na pierwszym viz po prawej stronie , zaraz za domem też za duża .... i coś "niepokojącego" dzieje się na trawniku za domem (viz2) po lewej stronie tam gdzie ta skarpa , jakby cień za słaby .... trudno powiedzieć ... , szkoda że nie można wypowiedzieć się na temat architektury tego domu , który nawiązuje do domów preriowych FLW.... ale o tym już wspomniał Tymek.... no i te rynny - jak ich dużoooo , przy takim domku i płaskich dachach aż się prosi o podciśnieniowego geberita. Pozdrawiam / Kuback
Napisano 28 Wrzesień 200519 l nie chodzi mi tu o materialy jako shadery w 3d maxie tylko materialy jako budulec i obicie domu. poprostu b r z y d k i e nie zgodze sie. wielokrotnie juz pokazano, ze zarowno drewno jak i cegla, kamień są doskonałymi materialami budulcowymi. Wacając do wizualizacji: brawo.Nibanalne pokazanie niestandardowego projektu. sposób prezentacji pasuje do charakteru obiektu.
Napisano 28 Wrzesień 200519 l nie chce mi sie tlumaczyc :) ale wydaje mi sie ze wszyscy inni zrozumieli ;)
Napisano 22 Listopad 200519 l fajny projekt CHOCIAZ:)) i ta góra małą ciut ale moze sie czepiam, mi sie podoba, mógłbym takie coś mieć:) no i to przed garażem też hehehehe:)
Napisano 24 Listopad 200519 l fajny domek, ale chyba mocno ktoś się zainspirował budynkiem "domy w stylu" str 139. pozdro