Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam ponownie. Tym razem wizka willi. Projekt nie mój wiec nie podlega krytyce. 3dViz 2005 + final render st.1 + szop.

frontd4ze.jpg

tyld3yn.jpg

• Odpowiedzi 21
  • Wyświetleń 3,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

2 ujecie b. klimatyczne...jesien nadchodzi;) podoba mi sie. na pierwszym zmienilbym mat dachu nad garazem.pozatym spoko...

Napisano

Fajny projekt i fajna wizualizacja :]

W końcu coś innego niż dworkowy badziew rodem z '300 projektów domy w stylu'

Napisano

bardzo ładnie, szczególnie 2 render.

a pierwsza scenka spoko, ale bardziej podoba mi sie po przeróbce w ps`ie przez SansSerif`a

Napisano

Bardzo podoba mi się klimat :) Prawie czuć jak zaraz zawieje wiatr ;)

A architektura trochę mi przypomina F.L. Wrighta. Jak dla mnie 10/10 :)

pozdrawiam

Napisano

naprawde super ! tylko szyby mi sie nie podobaja.

Napisano

mi się nie podoba basen na parkingu pierwszy render za duże odbicie ale tak to git

Napisano

-1 za basen w podjeździe, -1 za widocznego tile'a cegłówek, -1 bo widać że drzewa z pierwszego planu są doklejane,

dlatego zostaje 7/10

Napisano
  • Autor

Dzięki za opinie. Wprowadziłem drobne poprawki i podkręciłem kolorki.

Napisano
  • Autor

nie wiem o których materiałach mówisz, a okna rzeczywiście nie są dobre.

Napisano

aha sory nie doczytalem ze robisz tylko vizke

chodzilo mi o cegly drewno wszystko jakies nijakie ale teraz to niewazne

pozdro

Napisano

kome. cegła, drewno nijakie? jako materiały same w sobie, czy nijak przedstawione?

Napisano

nie chodzi mi tu o materialy jako shadery w 3d maxie tylko materialy jako budulec i obicie domu. poprostu b r z y d k i e

Napisano

Szyby - odbicia takie sobie , zieleń na pierwszym viz po prawej stronie , zaraz za domem też za duża .... i coś "niepokojącego" dzieje się na trawniku za domem (viz2) po lewej stronie tam gdzie ta skarpa , jakby cień za słaby .... trudno powiedzieć ... , szkoda że nie można wypowiedzieć się na temat architektury tego domu , który nawiązuje do domów preriowych FLW.... ale o tym już wspomniał Tymek.... no i te rynny - jak ich dużoooo , przy takim domku i płaskich dachach aż się prosi o podciśnieniowego geberita. Pozdrawiam / Kuback

Napisano
nie chodzi mi tu o materialy jako shadery w 3d maxie tylko materialy jako budulec i obicie domu. poprostu b r z y d k i e

nie zgodze sie. wielokrotnie juz pokazano, ze zarowno drewno jak i cegla, kamień są doskonałymi materialami budulcowymi.

Wacając do wizualizacji: brawo.Nibanalne pokazanie niestandardowego projektu. sposób prezentacji pasuje do charakteru obiektu.

Napisano

fajny projekt CHOCIAZ:)) i ta góra małą ciut ale moze sie czepiam, mi sie podoba, mógłbym takie coś mieć:) no i to przed garażem też hehehehe:)

Napisano

fajny domek, ale chyba mocno ktoś się zainspirował budynkiem "domy w stylu" str 139.

pozdro