Dawcio_m Napisano 25 Wrzesień 2005 Share Napisano 25 Wrzesień 2005 Witam Postanowiłem se wymodelować kominek jaki mam w domu zajeło mi to około 2 godzin i postanowiłem to tutaj zamieścić. Oceniajcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 25 Wrzesień 2005 Share Napisano 25 Wrzesień 2005 Zbyt duży reflect na podłodze. Teksturki cegieł i drewna do wymiany. Chyba jakiś bug się wkradł na górze po lewej. Gdyby jeszcze ognik tu był, to całkiem przyjemna dla oka scenka. pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stehn-fahn Napisano 25 Wrzesień 2005 Share Napisano 25 Wrzesień 2005 Troche dziwnie to wygląda. Dwie godziny to chyba troche za mało :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 25 Wrzesień 2005 Share Napisano 25 Wrzesień 2005 textura drewna okropna, za duzy reflect na podlodze, szybka malo przezroczysta :] , ja bym jednak pod spód wsadził drewienka. ps.2h to za długo :P pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 26 Wrzesień 2005 Share Napisano 26 Wrzesień 2005 Tak, 2h to za długo. Brakuje bumpa na kamieniach. Wyraźnie są płaskie jak... ta decha nad okapem kominka. Do wymiany. No... i witaj na forum. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 26 Wrzesień 2005 Share Napisano 26 Wrzesień 2005 zbyt ostre niektóre krawędzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 26 Wrzesień 2005 Share Napisano 26 Wrzesień 2005 Dwie godziny to chyba troche za mało :) heheh, chyba ci sie pomyliło? :> :p a co do pracy to textury i ogólny wygląd kminka mi sie niepodoba :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stehn-fahn Napisano 26 Wrzesień 2005 Share Napisano 26 Wrzesień 2005 Nic mi się ni pomyliło. To bardzo proste i logiczne :) Jeżeli praca robiona przez dwie godziny nie wyglada dobrze, to wtedy trzeba robić ją dłużej. Ja wiem, że wy na pewno robilibyście ją bez porównania krócej :P Ale nie szkodzi, lubie jak tak każdy po koleji pojeżdza mi w swoim poście :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stehn-fahn Napisano 26 Wrzesień 2005 Share Napisano 26 Wrzesień 2005 W takiej scenie zrezygnowałbym z części tekstur i zrobił część posadzki i kamieni z obiektów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filip_87 Napisano 26 Wrzesień 2005 Share Napisano 26 Wrzesień 2005 Fugi między kaflami też powinny być troche niżej niż same kafle i oczywiście bez reflecta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 26 Wrzesień 2005 Share Napisano 26 Wrzesień 2005 tekstury bardzo słabe, brak bumpa, podłoga - reflect, gdzieniegdzie przydałby się lekki chamfer, coś się dzieje z lewej strony komina, pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawcio_m Napisano 27 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 27 Wrzesień 2005 Chociarz to finished works spróbuje to poprawić, ale już tu tego niedam dzięki wszystkim za komentarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi