Napisano 25 Wrzesień 200519 l Witam Postanowiłem se wymodelować kominek jaki mam w domu zajeło mi to około 2 godzin i postanowiłem to tutaj zamieścić. Oceniajcie
Napisano 25 Wrzesień 200519 l Zbyt duży reflect na podłodze. Teksturki cegieł i drewna do wymiany. Chyba jakiś bug się wkradł na górze po lewej. Gdyby jeszcze ognik tu był, to całkiem przyjemna dla oka scenka. pozdr
Napisano 25 Wrzesień 200519 l textura drewna okropna, za duzy reflect na podlodze, szybka malo przezroczysta :] , ja bym jednak pod spód wsadził drewienka. ps.2h to za długo :P pozdrawiam.
Napisano 26 Wrzesień 200519 l Tak, 2h to za długo. Brakuje bumpa na kamieniach. Wyraźnie są płaskie jak... ta decha nad okapem kominka. Do wymiany. No... i witaj na forum. :)
Napisano 26 Wrzesień 200519 l Dwie godziny to chyba troche za mało :) heheh, chyba ci sie pomyliło? :> :p a co do pracy to textury i ogólny wygląd kminka mi sie niepodoba :(
Napisano 26 Wrzesień 200519 l Nic mi się ni pomyliło. To bardzo proste i logiczne :) Jeżeli praca robiona przez dwie godziny nie wyglada dobrze, to wtedy trzeba robić ją dłużej. Ja wiem, że wy na pewno robilibyście ją bez porównania krócej :P Ale nie szkodzi, lubie jak tak każdy po koleji pojeżdza mi w swoim poście :)
Napisano 26 Wrzesień 200519 l W takiej scenie zrezygnowałbym z części tekstur i zrobił część posadzki i kamieni z obiektów.
Napisano 26 Wrzesień 200519 l Fugi między kaflami też powinny być troche niżej niż same kafle i oczywiście bez reflecta
Napisano 26 Wrzesień 200519 l tekstury bardzo słabe, brak bumpa, podłoga - reflect, gdzieniegdzie przydałby się lekki chamfer, coś się dzieje z lewej strony komina, pozdr
Napisano 27 Wrzesień 200519 l Autor Chociarz to finished works spróbuje to poprawić, ale już tu tego niedam dzięki wszystkim za komentarze.