stehn-fahn Napisano 27 Wrzesień 2005 Share Napisano 27 Wrzesień 2005 Starsza scenka zrobiona w 3dsmax z mental ray`em. Trochę niedopracowana, więc od razu przygotowuję się na krytykę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filip_87 Napisano 27 Wrzesień 2005 Share Napisano 27 Wrzesień 2005 Mnie przeszkadza to że promienie są tak mocne że przez nie nic nie widać ;] Ale Fajna pracka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz2244 Napisano 27 Wrzesień 2005 Share Napisano 27 Wrzesień 2005 Fajna pracka mnie sie podoba. Tylko wydaje mi sie troszke za jasna ale ogolnie fajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 28 Wrzesień 2005 Share Napisano 28 Wrzesień 2005 ciekawe, bardzo soczyste:) praca ogólnie dobra, są pewne niedociągnięcia, niepodoba mi się trawa, pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 28 Wrzesień 2005 Share Napisano 28 Wrzesień 2005 światło bardzo fajnie buduje klimat - za to obiekty są słabiutkie i psuja cały efekt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 28 Wrzesień 2005 Share Napisano 28 Wrzesień 2005 przejechałeś się na obiektach, materiałach i kompozycji bo sam pomysł jest interesujący, można by z niego więcej wycisnąć. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 28 Wrzesień 2005 Share Napisano 28 Wrzesień 2005 jako ogól bardzo mi się podoba, chociaż jak ktoś już powiedział są drobne błędy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 28 Wrzesień 2005 Share Napisano 28 Wrzesień 2005 roślinki Ci nie wyszły :( te cegły co odpadły sie powyginały jak by były z galarety... no i bumpa wodzie brakuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZiBi_PL Napisano 30 Wrzesień 2005 Share Napisano 30 Wrzesień 2005 przyjemne dla oka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emer Napisano 30 Wrzesień 2005 Share Napisano 30 Wrzesień 2005 wściekła ta zieleń... moze poćwicz poziomy w szopie i zbij troche ten green i bedzie fajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz_s Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 calkiem fajne, ta trawa po prawej troche nie taka jak trzeba... i moze swiatlo wolumeryczne troche za mocne.... a ogolnie spox moim zdaniem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi