Napisano 27 Wrzesień 200519 l Starsza scenka zrobiona w 3dsmax z mental ray`em. Trochę niedopracowana, więc od razu przygotowuję się na krytykę :)
Napisano 27 Wrzesień 200519 l Mnie przeszkadza to że promienie są tak mocne że przez nie nic nie widać ;] Ale Fajna pracka
Napisano 27 Wrzesień 200519 l Fajna pracka mnie sie podoba. Tylko wydaje mi sie troszke za jasna ale ogolnie fajnie
Napisano 28 Wrzesień 200519 l ciekawe, bardzo soczyste:) praca ogólnie dobra, są pewne niedociągnięcia, niepodoba mi się trawa, pozdr
Napisano 28 Wrzesień 200519 l światło bardzo fajnie buduje klimat - za to obiekty są słabiutkie i psuja cały efekt
Napisano 28 Wrzesień 200519 l przejechałeś się na obiektach, materiałach i kompozycji bo sam pomysł jest interesujący, można by z niego więcej wycisnąć. Pozdrawiam
Napisano 28 Wrzesień 200519 l jako ogól bardzo mi się podoba, chociaż jak ktoś już powiedział są drobne błędy
Napisano 28 Wrzesień 200519 l roślinki Ci nie wyszły :( te cegły co odpadły sie powyginały jak by były z galarety... no i bumpa wodzie brakuje
Napisano 30 Wrzesień 200519 l wściekła ta zieleń... moze poćwicz poziomy w szopie i zbij troche ten green i bedzie fajnie
Napisano 1 Październik 200519 l calkiem fajne, ta trawa po prawej troche nie taka jak trzeba... i moze swiatlo wolumeryczne troche za mocne.... a ogolnie spox moim zdaniem...