Napisano 1 Październik 200519 l Ten przycisk to Remove Formating - usuwa formatowanie jak wklejasz tekst sformatowany w jakis sposob. Inna fajna opcja, ktora przyda sie glownie moderatorom to zmiana tematu watku w locie bez przeladowania. Wy tez mozecie? Na liscie watkow kliknijcie dwa razy na swoim temacie i sprawdzcie.
Napisano 1 Październik 200519 l hmmm a czemu sie nie moge wylogowac?? z tym ze mialem juz tak kiedys :( Adek napisal zeby usunac ciasteczka wiec narzedzia>opcje internetowe> usun cookies i mozesz sie wylogowywac Rewelacyjne sa te nowe bajerki gratulacje dla Redakcji :) ps. edycja postow no poprostu boska :D
Napisano 1 Październik 200519 l nie widać miniatur w wip, finished, to na stałe? musze niestety napisac od nowa hacka do tego ...
Napisano 1 Październik 200519 l Co to oznacza? jak watek ma milion stron a jest pokazene tylko pierwszych 8 zebys nie musial klikac w nieskonczonsc tylko klikasz i wklepujesz stronke ;d
Napisano 1 Październik 200519 l klicku--> dzieki:) aha pod opera dziala forum ale jak sie kliknie nazwe "forum" ktore jest na gorze glownej strony:) te ktore jest po lewej nie dziala w operze.. pozdro
Napisano 1 Październik 200519 l hehe -> KLICEK -> thx Niezły patent BTW: było to kiedyś, czy teraz dopiero? Nie zwróciłem nigdy uwagi na to.
Napisano 1 Październik 200519 l Minitrill mi tez dopiero teraz rzucilo sie to w oczy , ale chyba bylo :)
Napisano 1 Październik 200519 l Wy tez mozecie? Na liscie watkow kliknijcie dwa razy na swoim temacie i sprawdzcie. Adek o co Ci chodzi w tym miejscu ?
Napisano 1 Październik 200519 l Na stworzonym przez siebie temacie kliknij dwa razy i zobacz czy mozesz edytowac. Temat powinien zmienic sie w pole do edycji.
Napisano 1 Październik 200519 l Piwo dla adka, ale mi nie dziala pare przyciuskow anie w operze ani w firefoxie. Nie wiem jak na ie bo nie uzywam ;]. A tak to
Napisano 1 Październik 200519 l Na stworzonym przez siebie temacie kliknij dwa razy i zobacz czy mozesz edytowac. Temat powinien zmienic sie w pole do edycji. Albo nie działa, albo nie umiem. Adek - zrób jakigoś videotutka o obsłudze forum :)
Napisano 1 Październik 200519 l to go to page jest super :] już myślałem, że ten układ wątków zostanie, ten jest lepszy imo
Napisano 1 Październik 200519 l A mi nie dziala dodawanie posta bez przeladowywania strony. TEST ... Wszystko dziala, a teraz zrobie test czy sie lacza dwa posty napisane przez jedna osobe :D. :P
Napisano 1 Październik 200519 l Kurcze, DLACEGO MI NIE PISZE POSTOW DO KONCA? -.-. A tak ogolem to buzi dla adka! :*
Napisano 1 Październik 200519 l powinno połączyc te 2 posty Błąziego w jeden automatycznie jak jest jeden pod drugim ale moge sie mylić i nei wiem czy wogóle to jest bo może ktoś plote puścił :] Adek uwierz na słowo nie działa albo nie umiemy :)
Napisano 1 Październik 200519 l tych nie połączy bo ja tam testowałem post między tymi dwoma postami i usunąłem go :)
Napisano 1 Październik 200519 l Wszystkie posty mi sie mieszja -.-. Serio, jakies gowno sie chyba stalo, chyba ze mi sie przegladarka pier.oli
Napisano 1 Październik 200519 l http://max3d.pl/forum/showpost.php?p=278249&postcount=43 Plotka czy fakt?
Napisano 1 Październik 200519 l a ja nie kumam o co chodzi z tym kliknieciem(podwojnym) na wlasnym temacie:D
Napisano 1 Październik 200519 l cytowanie nei dziala nie wyswietla sie nic gdy wciskam przycisk ... mam puste pole przegladarka - opera ---edit---- qr. juz dziala :>
Napisano 1 Październik 200519 l ------------------------ Czy połączyło (poza tym, ze this forum requires that you wait 30 seconds between posts. Please try again in 4 seconds) ? Post nr 2
Napisano 1 Październik 200519 l ja też widze 3 :( Deus zadał pytanie a nie napisał że to działa więc chyba tego bajeru nie ma i dobrze :)
Napisano 1 Październik 200519 l Łał! Polaczylo! :D:D:D:D:D:D mam takie pytanie: - po jakim czasie wyświetla się: "post edited by..." ten podpis?
Napisano 1 Październik 200519 l - po jakim czasie wyświetla się: "post edited by..." ten podpis? jak edytujesz post który jest ostatni w wątku to nie daje teg opodpisu ale jak ktos po tobie cos napisze i wtedy edytujesz to tak - spróbuj sobie edytować poprzedni post teraz :] Reanimator - połączyło Ci ?
Napisano 1 Październik 200519 l gad demn fak jak klikam "nowe posty" to mi sie lista skraca do tylko nie przeczytanych , tak byc nie moze :> a Doktór ? ;] Doktór jest priceless ---Edit--- test 0,001 i 1/2 Reanimatorowe posty mi tez sie nie połączyły
Napisano 1 Październik 200519 l hindus - sprawdziłem - nieprawda :p http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=18698
Napisano 1 Październik 200519 l Deus zadał pytanie a nie napisał że to działa więc chyba tego bajeru nie ma i dobrze :) nabijacz :P Nie wiem dlaczego wszyscy wzieli moj post za fakt - czytanie ze zrozumieniem sie klania. POzatym taki bajer jest naprawde cool.
Napisano 1 Październik 200519 l Autor Wszystko cacy ładnie działa, (nawet jakoś chyba szybciej) ale wciąż wykrywa mi ten plik jako virusa:/ Już kilka razy olałem to i nie kaałem programowi go dezynfekować ani kasować a mimo to nadal pojawiają się komunikaty. Mam F-Secure (aktualizacja z datą wczorajszą) i tu zastrzeżenie, bo virus jest określany jako nieznany.
Napisano 1 Październik 200519 l hmm... łączenie ... nie wiedzialem ze cos takiego jest, jak widac nie ma :)
Napisano 1 Październik 200519 l jest dobrze jak jest :] łączenie postów to bajer niepotrzebny :] widzisz hindusie, napisałem post, niema nikogo podemną i jest edited liar:]
Napisano 1 Październik 200519 l hmm... łączenie ... nie wiedzialem ze cos takiego jest, jak widac nie ma :) a by sie przydalo :>
Napisano 1 Październik 200519 l Oooo... a zauważyliście, że w profilu usera dodany został atrybut "Age" ?
Napisano 1 Październik 200519 l Heh, no dobra, kto jeszcze nie zajarzyl to sciemnialem - nie polaczylo mi ;)
Napisano 1 Październik 200519 l gdyby było i byłoby kompatybilne wstecz, notowania poszłyby w dóóóóół :]
Napisano 1 Październik 200519 l ej widzieliście że w profilu użytkownika można teraz dowolnie zmieniać opis pod nazwą użytkownika ?
Napisano 1 Październik 200519 l reanimator, a mozesz określic, po co ściemniałeś? Przeciez jak nie działa, to nie działa
Napisano 1 Październik 200519 l Pojde do psychologa, poprosze o hipnoze, zeby dotrzec do najglebszych zakamarkow mojego umyslu i wtedy poznamy powod mojego straszliwego wystepku.
Napisano 1 Październik 200519 l ej widzieliście że w profilu użytkownika można teraz dowolnie zmieniać opis pod nazwą użytkownika ? gdzie, gdzie? :] -można dodać zdjęcie, ale bajer
Napisano 1 Październik 200519 l Heh, no dobra, kto jeszcze nie zajarzyl to sciemnialem - nie polaczylo mi ;) kto nie zajarzyl to chyba ma cos yhm z glowa ;d Pojde do psychologa, poprosze o hipnoze, zeby dotrzec do najglebszych zakamarkow mojego umyslu i wtedy poznamy powod mojego straszliwego wystepku. Buehehhehe ;))