Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Ten przycisk to Remove Formating - usuwa formatowanie jak wklejasz tekst sformatowany w jakis sposob.

Inna fajna opcja, ktora przyda sie glownie moderatorom to zmiana tematu watku w locie bez przeladowania. Wy tez mozecie? Na liscie watkow kliknijcie dwa razy na swoim temacie i sprawdzcie.

• Odpowiedzi 266
  • Wyświetleń 20,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

dobre jest też quickreply, edit, bez reloadu

Napisano
hmmm a czemu sie nie moge wylogowac??

z tym ze mialem juz tak kiedys :(

Adek napisal zeby usunac ciasteczka wiec narzedzia>opcje internetowe> usun cookies

i mozesz sie wylogowywac

Rewelacyjne sa te nowe bajerki gratulacje dla Redakcji :)

ps. edycja postow no poprostu boska :D

Napisano

nie widać miniatur w wip, finished, to na stałe?

Napisano

klicku--> dzieki:)

aha pod opera dziala forum ale jak sie kliknie nazwe "forum" ktore jest na gorze glownej strony:) te ktore jest po lewej nie dziala w operze..

pozdro

Napisano

hehe -> KLICEK -> thx

Niezły patent

BTW: było to kiedyś, czy teraz dopiero? Nie zwróciłem nigdy uwagi na to.

Napisano
Wy tez mozecie? Na liscie watkow kliknijcie dwa razy na swoim temacie i sprawdzcie.
Adek o co Ci chodzi w tym miejscu ?
Napisano

Na stworzonym przez siebie temacie kliknij dwa razy i zobacz czy mozesz edytowac. Temat powinien zmienic sie w pole do edycji.

Napisano

Piwo dla adka, ale mi nie dziala pare przyciuskow anie w operze ani w firefoxie. Nie wiem jak na ie bo nie uzywam ;]. A tak to

Napisano

Na stworzonym przez siebie temacie kliknij dwa razy i zobacz czy mozesz edytowac. Temat powinien zmienic sie w pole do edycji.

Albo nie działa, albo nie umiem.

Adek - zrób jakigoś videotutka o obsłudze forum :)

Napisano

to go to page jest super :]

już myślałem, że ten układ wątków zostanie, ten jest lepszy imo

Napisano

A mi nie dziala dodawanie posta bez przeladowywania strony. TEST

... Wszystko dziala, a teraz zrobie test czy sie lacza dwa posty napisane przez jedna osobe :D. :P

Napisano

Kurcze, DLACEGO MI NIE PISZE POSTOW DO KONCA? -.-. A tak ogolem to buzi dla adka! :*

Napisano

powinno połączyc te 2 posty Błąziego w jeden automatycznie jak jest jeden pod drugim ale moge sie mylić i nei wiem czy wogóle to jest bo może ktoś plote puścił :]

Adek uwierz na słowo nie działa albo nie umiemy :)

Napisano

tych nie połączy bo ja tam testowałem post między tymi dwoma postami i usunąłem go :)

Napisano

Wszystkie posty mi sie mieszja -.-. Serio, jakies gowno sie chyba stalo, chyba ze mi sie przegladarka pier.oli

Napisano

cytowanie nei dziala

nie wyswietla sie nic gdy wciskam przycisk ... mam puste pole

przegladarka - opera

---edit----

qr. juz dziala :>

Napisano

------------------------

Czy połączyło (poza tym, ze this forum requires that you wait 30 seconds between posts. Please try again in 4 seconds) ?

Post nr 2

Napisano

ja też widze 3 :( Deus zadał pytanie a nie napisał że to działa więc chyba tego bajeru nie ma i dobrze :)

Napisano
Łał! Polaczylo!

:D:D:D:D:D:D

mam takie pytanie:

- po jakim czasie wyświetla się: "post edited by..."

ten podpis?

Napisano
- po jakim czasie wyświetla się: "post edited by..."

ten podpis?

jak edytujesz post który jest ostatni w wątku to nie daje teg opodpisu ale jak ktos po tobie cos napisze i wtedy edytujesz to tak - spróbuj sobie edytować poprzedni post teraz :]

Reanimator - połączyło Ci ?

Napisano

gad demn fak

jak klikam "nowe posty" to mi sie lista skraca do tylko nie przeczytanych , tak byc nie moze :>

a Doktór ? ;] Doktór jest priceless

---Edit--- test 0,001 i 1/2

Reanimatorowe posty mi tez sie nie połączyły

Napisano
Deus zadał pytanie a nie napisał że to działa więc chyba tego bajeru nie ma i dobrze :)

nabijacz :P

Nie wiem dlaczego wszyscy wzieli moj post za fakt - czytanie ze zrozumieniem sie klania. POzatym taki bajer jest naprawde cool.

Napisano
  • Autor

Wszystko cacy ładnie działa, (nawet jakoś chyba szybciej) ale wciąż wykrywa mi ten plik jako virusa:/ Już kilka razy olałem to i nie kaałem programowi go dezynfekować ani kasować a mimo to nadal pojawiają się komunikaty.

Mam F-Secure (aktualizacja z datą wczorajszą) i tu zastrzeżenie, bo virus jest określany jako nieznany.

Napisano

jest dobrze jak jest :]

łączenie postów to bajer niepotrzebny :]

widzisz hindusie, napisałem post, niema nikogo podemną i jest edited

liar:]

Napisano
hmm... łączenie ... nie wiedzialem ze cos takiego jest, jak widac nie ma :)

a by sie przydalo :>

Napisano

Oooo... a zauważyliście, że w profilu usera dodany został atrybut "Age" ?

Napisano

gdyby było i byłoby kompatybilne wstecz, notowania poszłyby w dóóóóół :]

Napisano

ej widzieliście że w profilu użytkownika można teraz dowolnie zmieniać opis pod nazwą użytkownika ?

Napisano

Pojde do psychologa, poprosze o hipnoze, zeby dotrzec do najglebszych zakamarkow mojego umyslu i wtedy poznamy powod mojego straszliwego wystepku.

Napisano
ej widzieliście że w profilu użytkownika można teraz dowolnie zmieniać opis pod nazwą użytkownika ?

gdzie, gdzie? :]

-można dodać zdjęcie, ale bajer

Napisano
Heh, no dobra, kto jeszcze nie zajarzyl to sciemnialem - nie polaczylo mi ;)

kto nie zajarzyl to chyba ma cos yhm z glowa ;d

Pojde do psychologa, poprosze o hipnoze, zeby dotrzec do najglebszych zakamarkow mojego umyslu i wtedy poznamy powod mojego straszliwego wystepku.

Buehehhehe ;))