adek Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 Ten przycisk to Remove Formating - usuwa formatowanie jak wklejasz tekst sformatowany w jakis sposob. Inna fajna opcja, ktora przyda sie glownie moderatorom to zmiana tematu watku w locie bez przeladowania. Wy tez mozecie? Na liscie watkow kliknijcie dwa razy na swoim temacie i sprawdzcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 dobre jest też quickreply, edit, bez reloadu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 hmmm a czemu sie nie moge wylogowac?? z tym ze mialem juz tak kiedys :( Adek napisal zeby usunac ciasteczka wiec narzedzia>opcje internetowe> usun cookies i mozesz sie wylogowywac Rewelacyjne sa te nowe bajerki gratulacje dla Redakcji :) ps. edycja postow no poprostu boska :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 nie widać miniatur w wip, finished, to na stałe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 nie widać miniatur w wip, finished, to na stałe? musze niestety napisac od nowa hacka do tego ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 Co to oznacza? jak watek ma milion stron a jest pokazene tylko pierwszych 8 zebys nie musial klikac w nieskonczonsc tylko klikasz i wklepujesz stronke ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 klicku--> dzieki:) aha pod opera dziala forum ale jak sie kliknie nazwe "forum" ktore jest na gorze glownej strony:) te ktore jest po lewej nie dziala w operze.. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 hehe -> KLICEK -> thx Niezły patent BTW: było to kiedyś, czy teraz dopiero? Nie zwróciłem nigdy uwagi na to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 Minitrill mi tez dopiero teraz rzucilo sie to w oczy , ale chyba bylo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 Wy tez mozecie? Na liscie watkow kliknijcie dwa razy na swoim temacie i sprawdzcie. Adek o co Ci chodzi w tym miejscu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 Na stworzonym przez siebie temacie kliknij dwa razy i zobacz czy mozesz edytowac. Temat powinien zmienic sie w pole do edycji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 aaaale wypas :D normalnie wypas :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Błazi Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 Piwo dla adka, ale mi nie dziala pare przyciuskow anie w operze ani w firefoxie. Nie wiem jak na ie bo nie uzywam ;]. A tak to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 Na stworzonym przez siebie temacie kliknij dwa razy i zobacz czy mozesz edytowac. Temat powinien zmienic sie w pole do edycji. Albo nie działa, albo nie umiem. Adek - zrób jakigoś videotutka o obsłudze forum :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 to go to page jest super :] już myślałem, że ten układ wątków zostanie, ten jest lepszy imo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 no wlasnie ja tez sprawdzilem i tez czuje sie retardem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Błazi Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 A mi nie dziala dodawanie posta bez przeladowywania strony. TEST ... Wszystko dziala, a teraz zrobie test czy sie lacza dwa posty napisane przez jedna osobe :D. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Błazi Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 Kurcze, DLACEGO MI NIE PISZE POSTOW DO KONCA? -.-. A tak ogolem to buzi dla adka! :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 o co chodzi z tym łączeniem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 powinno połączyc te 2 posty Błąziego w jeden automatycznie jak jest jeden pod drugim ale moge sie mylić i nei wiem czy wogóle to jest bo może ktoś plote puścił :] Adek uwierz na słowo nie działa albo nie umiemy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 tych nie połączy bo ja tam testowałem post między tymi dwoma postami i usunąłem go :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Błazi Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 Wszystkie posty mi sie mieszja -.-. Serio, jakies gowno sie chyba stalo, chyba ze mi sie przegladarka pier.oli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 http://max3d.pl/forum/showpost.php?p=278249&postcount=43 Plotka czy fakt? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 a ja nie kumam o co chodzi z tym kliknieciem(podwojnym) na wlasnym temacie:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 post nr1jnhiji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 post nr 2jkonijiji nie działa :\ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 cytowanie nei dziala nie wyswietla sie nic gdy wciskam przycisk ... mam puste pole przegladarka - opera ---edit---- qr. juz dziala :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 Łaczenie? Post nr1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 ------------------------ Czy połączyło (poza tym, ze this forum requires that you wait 30 seconds between posts. Please try again in 4 seconds) ? Post nr 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 Łał! Polaczylo! 3 posty zlaczone w jeden Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 ja widzę 3 posty :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 ja też widze 3 :( Deus zadał pytanie a nie napisał że to działa więc chyba tego bajeru nie ma i dobrze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 Łał! Polaczylo! :D:D:D:D:D:D mam takie pytanie: - po jakim czasie wyświetla się: "post edited by..." ten podpis? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 I`m priceless ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 - po jakim czasie wyświetla się: "post edited by..." ten podpis? jak edytujesz post który jest ostatni w wątku to nie daje teg opodpisu ale jak ktos po tobie cos napisze i wtedy edytujesz to tak - spróbuj sobie edytować poprzedni post teraz :] Reanimator - połączyło Ci ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 gad demn fak jak klikam "nowe posty" to mi sie lista skraca do tylko nie przeczytanych , tak byc nie moze :> a Doktór ? ;] Doktór jest priceless ---Edit--- test 0,001 i 1/2 Reanimatorowe posty mi tez sie nie połączyły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 hindus - sprawdziłem - nieprawda :p http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=18698 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 Deus zadał pytanie a nie napisał że to działa więc chyba tego bajeru nie ma i dobrze :) nabijacz :P Nie wiem dlaczego wszyscy wzieli moj post za fakt - czytanie ze zrozumieniem sie klania. POzatym taki bajer jest naprawde cool. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 1 Październik 2005 Autor Share Napisano 1 Październik 2005 Wszystko cacy ładnie działa, (nawet jakoś chyba szybciej) ale wciąż wykrywa mi ten plik jako virusa:/ Już kilka razy olałem to i nie kaałem programowi go dezynfekować ani kasować a mimo to nadal pojawiają się komunikaty. Mam F-Secure (aktualizacja z datą wczorajszą) i tu zastrzeżenie, bo virus jest określany jako nieznany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 hmm... łączenie ... nie wiedzialem ze cos takiego jest, jak widac nie ma :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 jest dobrze jak jest :] łączenie postów to bajer niepotrzebny :] widzisz hindusie, napisałem post, niema nikogo podemną i jest edited liar:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 hmm... łączenie ... nie wiedzialem ze cos takiego jest, jak widac nie ma :) a by sie przydalo :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 Oooo... a zauważyliście, że w profilu usera dodany został atrybut "Age" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 Heh, no dobra, kto jeszcze nie zajarzyl to sciemnialem - nie polaczylo mi ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 gdyby było i byłoby kompatybilne wstecz, notowania poszłyby w dóóóóół :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 ej widzieliście że w profilu użytkownika można teraz dowolnie zmieniać opis pod nazwą użytkownika ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 reanimator, a mozesz określic, po co ściemniałeś? Przeciez jak nie działa, to nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 Pojde do psychologa, poprosze o hipnoze, zeby dotrzec do najglebszych zakamarkow mojego umyslu i wtedy poznamy powod mojego straszliwego wystepku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 ej widzieliście że w profilu użytkownika można teraz dowolnie zmieniać opis pod nazwą użytkownika ? gdzie, gdzie? :] -można dodać zdjęcie, ale bajer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 Heh, no dobra, kto jeszcze nie zajarzyl to sciemnialem - nie polaczylo mi ;) kto nie zajarzyl to chyba ma cos yhm z glowa ;d Pojde do psychologa, poprosze o hipnoze, zeby dotrzec do najglebszych zakamarkow mojego umyslu i wtedy poznamy powod mojego straszliwego wystepku. Buehehhehe ;)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi