kruger Napisano 2 Październik 2005 Share Napisano 2 Październik 2005 to jest telefon bezobsługowy, napewno wszyscy na taki czekaliście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 2 Październik 2005 Share Napisano 2 Październik 2005 -materiał łyżki -kaustyka +modele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filip_87 Napisano 2 Październik 2005 Share Napisano 2 Październik 2005 Fajen fajne, ale łycha zwalona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kruger Napisano 2 Październik 2005 Autor Share Napisano 2 Październik 2005 łyżka zgadzam się - do bani ale caustyka bultelki - dlaczego minus ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 2 Październik 2005 Share Napisano 2 Październik 2005 te telefony sie rozmnarzaja?:D a czy pani telefon ma piersi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kruger Napisano 2 Październik 2005 Autor Share Napisano 2 Październik 2005 hmmmm dobre pytanie, jeszcze sam tego nie wiem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 2 Październik 2005 Share Napisano 2 Październik 2005 wtyczka to chyba spełnia normy ZSRR :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 2 Październik 2005 Share Napisano 2 Październik 2005 bardzo dobry material badziewnego plastiku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 2 Październik 2005 Share Napisano 2 Październik 2005 Troche chore... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 3 Październik 2005 Share Napisano 3 Październik 2005 popraw materiały(lepsza rozdzielczosc, bumpy itd) i oświetlenie (kaustyka zbyt mocna w stosunku do światła), dodaj wiecej szczegolikow, a bedzie naprawde miła pracka:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 3 Październik 2005 Share Napisano 3 Październik 2005 A mi sie nie podoba :P. Szmelc i tyle >=] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 3 Październik 2005 Share Napisano 3 Październik 2005 czy mi się wydaje czy czas renderu to 19h 13m 58s? na jakim ty sprzęcie to robisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 3 Październik 2005 Share Napisano 3 Październik 2005 Na takim, który spełnia wymogi tego samego kraju, co gniazdko. Jak się to przyklada do ucha, to miauczy i drapie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
General Straw Napisano 3 Październik 2005 Share Napisano 3 Październik 2005 Nie przylozyl bym tego do ucha. Nie mniej model telefonu oryginalnie sie prezentuje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asfalton Napisano 3 Październik 2005 Share Napisano 3 Październik 2005 popracuj nad tym bo to fajny szmelc, tylko ze nie ustawiony, ale smieszne jest i tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Busiu Napisano 3 Październik 2005 Share Napisano 3 Październik 2005 tel bezobsługowy, znaczy bezproblemowy ? Pomysł dobry dziwny render Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lobo Napisano 3 Październik 2005 Share Napisano 3 Październik 2005 no fajne,fajne:Dale mozna bylo bardziej dopracowac a w szczegolnosci tektury:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kruger Napisano 9 Październik 2005 Autor Share Napisano 9 Październik 2005 sprzęt cieniutki bo duron 700 i 128 w ramie ale pozdrawiam, i też można jeszcze na tym pracować muszę :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk3a Napisano 9 Październik 2005 Share Napisano 9 Październik 2005 hurra, to nie tylko ja mam kompa klasy cel733 i 128ram :D :D w sumie nic nowego nie dodam - pomysł fajny, ale kilka detali skopanych - łyżka - zarówno model jak i materiał - pod łyzką nei ma cieni - co to za podłoga? - płytki przy takiej podłodze? - to coś białe na górze nie pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Voytec_s Napisano 10 Październik 2005 Share Napisano 10 Październik 2005 A prowadzisz tele sprzedaz jak tak to ja poprosze wersje telefon kobitka i ta buteleczka co tam lezy tylko pełna;) ale ta łycha tak jak mowia do... zupy brzydal. ale telefonik fajny fajnie zrobiony i zjajem 4+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kruger Napisano 15 Październik 2005 Autor Share Napisano 15 Październik 2005 mkk3a no taki sprzęt to rzeczywiście zabytek ale mam nadzieję że za niedługo wywalę go przez okno i zatańczę na nim rumbę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi