Napisano 25 Październik 200519 l ale fajny topic :) miło ze ktoś wpadł na taki pomysł...i kilka fajnych pracek tu wpadło mi w oko...to też dodam coś od siebie...wprawdzie nie sa to nowe prace...ale napewno pasuja do tematu :)
Napisano 25 Październik 200519 l Witam mi jakos wyjatkow spodobal sie watek :) moze prace nie wychodza narazie zbyt dobrze, ale wazne, ze cos robie ;) Oto Cyclo z X menow :) ( napisalem bo chyba nie widac na 1 rzut oka ) JokeR
Napisano 25 Październik 200519 l anji super pracki a pierwsza to mnie powaliła yookeer postać cyclo powinna być masywniejsza jak na mena przystało a tak pozatym to w porzo
Napisano 25 Październik 200519 l To byl wyjatkowo szybki speed jak widac po butach ( ten cyclop :) ) no a teraz moze bardziej dopracowana pracka - superman ktory dostal po ryju od dziwczyny no ale zeby nie bylo musial oddac :D JoKeR
Napisano 25 Październik 200519 l hehe joker dobre:) ta dziewczyna to tez chyba cos mu zrobila z ta jego pelerynka co? bo nie pamietam aby on mial taka podarta ja;) nalezalo sie jej;D
Napisano 25 Październik 200519 l Świetne prace anji zwłaszcza Al i Ważniak. Spawn chyba nawet lepszy od oryginału.
Napisano 25 Październik 200519 l arturros tak to juz jest z babami :) chyba cos mi serv padl :/ JoKeR
Napisano 26 Październik 200519 l wow, super praca belzebub :D To jest Spawn? Czy jakiś nieznany mi bohater? Mógłbyś też dać większy obrazek :D A tu mój Wolverine :D
Napisano 27 Październik 200519 l ten ostatni voLwerine ma troszke za "MłoDzieŃczĄ twarz" gratulacje dla watku. Jak tak dalej pojdzie to go przykleją :)
Napisano 29 Październik 200519 l szkic miał byc pod kolor, niestety za mało umiejętności i tak się umęczyłem...ech co tam gadać za małe umiejętności.
Napisano 31 Październik 200519 l Grim666 twój demon czy szatan jak to se tam zwiesz jest do bani. PS! WENOM jest spoko :] pozdro......................................................
Napisano 31 Październik 200519 l Grim666 twój demon czy szatan jak to se tam zwiesz jest do bani. Nie wiem o co chodzi, ale moze uzasadnij swoją krytyke... Brzmi to troche tak "dresiarsko" /...\
Napisano 1 Listopad 200519 l belzebub- ghostrider jest zajefajny z mojej strony tylko szkic ale ostatnio na więcej mnie nie stać
Napisano 9 Listopad 200519 l ja postaram się tu wpadać od czasu do czasu.Komiks towarzyszy mi przez całe moje dotychczasowe życie i tak mam nadzieje że już zostanie.
Napisano 10 Listopad 200519 l Uznałem, że troche tu pasuje...bo jakby nie patrzec to też bohater, a i w komiksach był:P (wiem, że te konczyny jakies dziwne:D)
Napisano 30 Styczeń 200619 l Podejmoje probe reaktywacji wątku ... A jeszcze niedawno był taki popularny ;;; Oto nasz heros[w wersji bardzo speeeed] Chuck NORrIS ~jakies 10min http://img454.imageshack.us/my.php?image=chuck5cm.jpg
Napisano 1 Marzec 200619 l wstawiam mojego ulubionego herosa, którego dawno nabazgrałem, a dzisiaj stwierdziłem że mam go na CD (byłem pewny że już przepadł ;)). tło i 'ala pajęczyna' (wygląda jak jakaś nitka, hehe) rysowane były na szybko przed chwilą ;) oto Spidey w czerni: a to szkic: pozdro
Napisano 1 Marzec 200619 l obo chyba troche przesadziles z tymi miesniami obok glowy :) ja tez zawsze chcialem swojego venoma miec;) [taki speed w sumie]