Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

ale fajny topic :) miło ze ktoś wpadł na taki pomysł...i kilka fajnych pracek tu wpadło mi w oko...to też dodam coś od siebie...wprawdzie nie sa to nowe prace...ale napewno pasuja do tematu :)

1271306dx.jpg

1441620et.jpg

2242482tc.jpg

• Odpowiedzi 129
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Witam mi jakos wyjatkow spodobal sie watek :) moze prace nie wychodza narazie zbyt dobrze, ale wazne, ze cos robie ;) Oto Cyclo z X menow :) ( napisalem bo chyba nie widac na 1 rzut oka )

cyclop.jpg

JokeR

Napisano

anji super pracki a pierwsza to mnie powaliła

yookeer postać cyclo powinna być masywniejsza jak na mena przystało a tak pozatym to w porzo

Napisano

To byl wyjatkowo szybki speed jak widac po butach ( ten cyclop :) ) no a teraz moze bardziej dopracowana pracka - superman ktory dostal po ryju od dziwczyny no ale zeby nie bylo musial oddac :D

superman.jpg

JoKeR

Napisano

Świetne prace anji zwłaszcza Al i Ważniak. Spawn chyba nawet lepszy od oryginału.

Napisano

Grim666 twój demon czy szatan jak to se tam zwiesz jest do bani.

Nie wiem o co chodzi, ale moze uzasadnij swoją krytyke...

Brzmi to troche tak "dresiarsko" /...\

Napisano

ja postaram się tu wpadać od czasu do czasu.Komiks towarzyszy mi przez całe moje dotychczasowe życie i tak mam nadzieje że już zostanie.

Napisano

wstawiam mojego ulubionego herosa, którego dawno nabazgrałem, a dzisiaj stwierdziłem że mam go na CD (byłem pewny że już przepadł ;)).

tło i 'ala pajęczyna' (wygląda jak jakaś nitka, hehe) rysowane były na szybko przed chwilą ;)

oto Spidey w czerni:

spider_black.jpg

a to szkic:

spider_szkic.jpg

pozdro