naeq Napisano 14 Październik 2005 Share Napisano 14 Październik 2005 Witam wszystkich !! Zamieszczam Fotki z 13 Października, gdy spotkaliśmy się w warszawie na 3dsmax8 Roadshow :] WszystkieFotki: http://falcom3d.fa.funpic.de/warszawa/ Wszyscy: http://falcom3d.fa.funpic.de/warszawa/All.JPG Ludzie na zdięciu(od lewej): 1. Ziomuś 2. Kulfer 3. Lumpy 4. X-Mod 5. FAlcom 3D(Ja :D) 6. Shogun 3D 7. Kuciel 8. Sharivan 9. Marcin (:P) Pozdrawiam >> Było EXXXXXXXXTRA :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 14 Październik 2005 Share Napisano 14 Październik 2005 nie no pieknie , musieli akurat mnie obciąć ej ... przeciez gosc robil 2 zdjecia ... gdzie te drugie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 14 Październik 2005 Share Napisano 14 Październik 2005 ale w tramwaju cie widac i pod murem, nie narzekaj :> :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 14 Październik 2005 Share Napisano 14 Październik 2005 kome lol, Marcin - prawdziwy rosly slowianin. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naeq Napisano 14 Październik 2005 Autor Share Napisano 14 Październik 2005 No ten facet zrobił 2 zdięcia, ale pierwsze zmarał fest... Hehe, wystarczy ci to w tramwaju :p (a tak poza tym to na tym pierwszym ciebie nie było, bo cie nie objoł :D:D ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 15 Październik 2005 Share Napisano 15 Październik 2005 Marudzisz, Marcin. U mnie w domu też Cię widać... Ponadto masz fotkę na pokazie. Na dobrą sprawę masz najwięcej zdjęć z nas wszystkich. O połowę... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 15 Październik 2005 Share Napisano 15 Październik 2005 Ha spoko fotka, fajny bannerek czyja robota ?:> PS. A gdzie druga połowa Marcina ?:> :p :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 15 Październik 2005 Share Napisano 15 Październik 2005 Bannerek to robota zespołowa: otrzymałem logo od Adka w EPSie, zmajstrowałem całość i nałożyłem kolorki w kanadyjskim (bodajże) Corelu, wydrukowała firma Folplex, odebrał i zasponsorował to Kuciel (jeszcze raz wielkie dzięki), zmontowaliśmy to zespołowo z Kucielem, Marcinem, Shalivanem i Falcomem 3D. Dzisiaj juz nie te czasy, że jest tylko jeden autor dzieła. Nawet jeśli siła robocza była polska, to pianka była np. Koreańska, folia chińska a solvent niemiecki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUPER_OkO Napisano 16 Październik 2005 Share Napisano 16 Październik 2005 Ehhh panowie panowie, coz to za same smutne miny, jak u was bylo extra to ja nie wiem jak mam okreslic nasz meeting wroclawski - patrz nasz foty :D, zapraszam nastepnym razem do wroclawia a zobaczycie co to jest dobra zabawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 16 Październik 2005 Share Napisano 16 Październik 2005 No, my się dopiero rozkręcamy. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi