Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam wszystkich !!

Zamieszczam Fotki z 13 Października, gdy spotkaliśmy się w warszawie na 3dsmax8 Roadshow :]

WszystkieFotki:

http://falcom3d.fa.funpic.de/warszawa/

Wszyscy:

http://falcom3d.fa.funpic.de/warszawa/All.JPG

Ludzie na zdięciu(od lewej):

1. Ziomuś

2. Kulfer

3. Lumpy

4. X-Mod

5. FAlcom 3D(Ja :D)

6. Shogun 3D

7. Kuciel

8. Sharivan

9. Marcin (:P)

Pozdrawiam >> Było EXXXXXXXXTRA :]

• Odpowiedzi 9
  • Wyświetleń 1,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

nie no pieknie , musieli akurat mnie obciąć

ej ... przeciez gosc robil 2 zdjecia ... gdzie te drugie ?

Napisano

kome

lol, Marcin - prawdziwy rosly slowianin. :)

Napisano
  • Autor

No ten facet zrobił 2 zdięcia, ale pierwsze zmarał fest... Hehe, wystarczy ci to w tramwaju :p (a tak poza tym to na tym pierwszym ciebie nie było, bo cie nie objoł :D:D )

Napisano

Marudzisz, Marcin. U mnie w domu też Cię widać... Ponadto masz fotkę na pokazie. Na dobrą sprawę masz najwięcej zdjęć z nas wszystkich. O połowę... :D

Napisano

Ha spoko fotka, fajny bannerek czyja robota ?:>

PS. A gdzie druga połowa Marcina ?:> :p :D

Napisano

Bannerek to robota zespołowa: otrzymałem logo od Adka w EPSie, zmajstrowałem całość i nałożyłem kolorki w kanadyjskim (bodajże) Corelu, wydrukowała firma Folplex, odebrał i zasponsorował to Kuciel (jeszcze raz wielkie dzięki), zmontowaliśmy to zespołowo z Kucielem, Marcinem, Shalivanem i Falcomem 3D.

Dzisiaj juz nie te czasy, że jest tylko jeden autor dzieła. Nawet jeśli siła robocza była polska, to pianka była np. Koreańska, folia chińska a solvent niemiecki.

Napisano

Ehhh panowie panowie, coz to za same smutne miny, jak u was bylo extra to ja nie wiem jak mam okreslic nasz meeting wroclawski - patrz nasz foty :D, zapraszam nastepnym razem do wroclawia a zobaczycie co to jest dobra zabawa