ChaoS Napisano 10 Lipiec 2003 Napisano 10 Lipiec 2003 Hmm postanowilem i ja przylaczyc sie do waszego malego grona :) fanatykow robali i maly wylom nawstepie nie mam pojecia czy karaczany z rodziny Blaberus tez beda sie zaliczac ?? :) Mam zamiar w bitwie sie czegos nauczyc mam nadzieje ze mode na was liczyc i ze pomozecie koncept projektu wrzuce jutro bo to tak troche pontanicznie powstalo narazie zdjeciorko ofiary :)
mORPH Napisano 10 Lipiec 2003 Napisano 10 Lipiec 2003 Sprojrz na niego: Wyglada ochdnie?? Zygac ci sie chce jak go widzisz?? Wystarszyl bys sie jakbys znalaz takiego pod poduszka?? Jesli tak to raczej sie nadaje. :D Widze ze tym razem bitwa bedzie bardzo trudna bo jest wiele zgloszen a to dopiero 1 dzien :D No a ja czekam na 1 renderery....
Potworeq Napisano 10 Lipiec 2003 Napisano 10 Lipiec 2003 o fuj jaka ochyda, a czy to gryzie ... :) ??
ChaoS Napisano 10 Lipiec 2003 Autor Napisano 10 Lipiec 2003 Originally posted by Potworeq o fuj jaka ochyda, a czy to gryzie ... :) ?? tak owoce banany itd ... :D maly co nie popularny Karaluch :)
roball Napisano 10 Lipiec 2003 Napisano 10 Lipiec 2003 Originally posted by ChaoS Hmm postanowilem i ja przylaczyc sie do waszego malego grona :) fanatykow robali jak fajnie.. mam swoich fanatykow haha :D [to gotham: dzieki za ten temat bitwy[lol2]]
Pablo Napisano 11 Lipiec 2003 Napisano 11 Lipiec 2003 witam witam :) Powodzenia i czekam na pierwsze rendery:) pozdr
und3r Napisano 11 Lipiec 2003 Napisano 11 Lipiec 2003 Fuuuuuuuuuuuuuuuuuu [killer] Okropienstwo :) No ale moze niezle wyjsc :D
michaueq Napisano 11 Lipiec 2003 Napisano 11 Lipiec 2003 jakie mile, oblesne COŚ :) hehehe nom nom.. moze byc ciekawie :D [piwo]
JagdPanz Napisano 11 Lipiec 2003 Napisano 11 Lipiec 2003 Jezu, co za potwór. Musze znaleźć coś brzydszego... :)[rotfl]
giorgione Napisano 11 Lipiec 2003 Napisano 11 Lipiec 2003 [wow][wow][wow] Nieźle odrażający robal :D:D:D:DMiejmy nadzieję że pracka wyjdzie jeszcze bardziej odeażająca Giorgione
JagdPanz Napisano 11 Lipiec 2003 Napisano 11 Lipiec 2003 AAAAAAAaaaaaaaa....... Weźcie to ode mnie!!!! [boje się]
ChaoS Napisano 11 Lipiec 2003 Autor Napisano 11 Lipiec 2003 JagdPanz sprawdz czy czegos takiego niemasz w rurach kanalizacyjnych i uwazaj to pozera twoje 2 sniadanie :)
Gość FfOgZ Napisano 11 Lipiec 2003 Napisano 11 Lipiec 2003 Slowa slowami, zdjecia zdjeciami, a ja czekam na rendery :)
roball Napisano 23 Lipiec 2003 Napisano 23 Lipiec 2003 Panie Chaos, opieprzasz sie pan :D do roboty! karaczan czeka :D
Falcrum Napisano 24 Lipiec 2003 Napisano 24 Lipiec 2003 Chaos, wszendzie ciebie pelno, ale nie tam gdzie trzeba...co z bitwa ?? zapomniales ?? zrezygnowales ?? tak jak inni czekam na jakies rendery !! jak jeszcze robisz tego owada oczywiscie...:) Pozdr
Frankot Napisano 27 Lipiec 2003 Napisano 27 Lipiec 2003 Termin bitwy tuż tuż, a czs ucieka:) Czekam kolejnych renderów:)
ChaoS Napisano 6 Sierpień 2003 Autor Napisano 6 Sierpień 2003 niestety ostatnie problemy z sprzetem spowodowaly to ze musze sie wycofac zbitw :( niestey najpierw 2 pady HDD i projety poszy sie pasc teraz problemy z instalacja maksa jedynie stara 4 sie instaluje ale nie renderuje :( nie moge prawie nic zrobic niestety sorka mialem zamiar ale ... z rpzyczyn technicznych smierc robala ;( sorka ze was zawiodlem ale .. :/
ChaoS Napisano 8 Sierpień 2003 Autor Napisano 8 Sierpień 2003 WItam wszystkich ktorzy wierzyli ze sie nie poddam tak latwo [piwo] :D jakim cudem zainstalowalem maksa 5 i wziolem sie do roboty udalo mi sie cos wymodelowac rederki za chwile ale jedno pytanki jak zrobic zebt mi linie nie zaginaly sie tylko byly proste ??
ChaoS Napisano 8 Sierpień 2003 Autor Napisano 8 Sierpień 2003 Podpoweiadac i oceniac narazie tylko :D ale pracuje sie dalej jutro next update :D
ChaoS Napisano 8 Sierpień 2003 Autor Napisano 8 Sierpień 2003 i obiecany update :D narzie siateczki bo zmienilo sie duzo bryle robilem na now bo tej starej jakos nie moglem poprawic (czyt nie chcialo mi sie :D)
ChaoS Napisano 8 Sierpień 2003 Autor Napisano 8 Sierpień 2003 a jednak nie koniec jeszcze 2 renderki i ide spac:D jutro tzn dzis tez jest dzien :D:D:D:D
Pablo Napisano 9 Sierpień 2003 Napisano 9 Sierpień 2003 hmm..powiej ktroko...tulow latwo wymodelowac:P poczekam z ocena jak beda juz odnoza i glowka :) pozdr
Pablo Napisano 9 Sierpień 2003 Napisano 9 Sierpień 2003 rozjasnij to i pokaz z innej perpektywy..bo za wiele to nie widac... pozdr
Pablo Napisano 9 Sierpień 2003 Napisano 9 Sierpień 2003 hmmm..jescze wiele pracy przed Toba...spojrz na fotki jak ta glowa wyglada...powinna byc troche dluzzsza oraz bardziej aaokrglona ,a nie tak jak u Ciebie jakis trojkat... pozdr
giorgione Napisano 9 Sierpień 2003 Napisano 9 Sierpień 2003 Nio dobrze, że powróciłeś - widzę, że jeszcze wiele pracki przed tobą (jak i przede mną :P) - ale z pewnością dasz radę -i bacznie obserwuj fotki :D Pozdrawiam Giorgione
ChaoS Napisano 9 Sierpień 2003 Autor Napisano 9 Sierpień 2003 i czemu sie tylko pablo i Giorgione wypowiadaja?? innych zatkalo ?? [lol][lol][lol][rotfl][rotfl][rotfl2][rotfl2] ma nadziej ze mnie nie ignorujecie bo jak tak to [killer]
ChaoS Napisano 9 Sierpień 2003 Autor Napisano 9 Sierpień 2003 to juz chyba ostateczna wersja mordy :D:D mam nadzieje chyba ze jeszce cos nie tak ??? al ekot mi to ma powiedziec ?? jak all mnie olali [killer]
ChaoS Napisano 9 Sierpień 2003 Autor Napisano 9 Sierpień 2003 i wersja chyba ostateczna wkoncu mam juz dosc tej mordy [killer] ale obaczcie i komentnijcie
ChaoS Napisano 9 Sierpień 2003 Autor Napisano 9 Sierpień 2003 i siatka tego przekletego ryja [killer]
Elrond Napisano 9 Sierpień 2003 Napisano 9 Sierpień 2003 Witaj !! Więc zaokrąglij troszkę tę skorupę na kancie jest zbyt ostra ( zdjęcie:o) Ogólnie trochę wygładź główkę dokładając krawędzie w siatce. Ogólnie spoko ale trochę za dużo nerwów przy tej pracy :) wyluzuj, przejdź się na świeżym powietrzu i do pracy :) :) Pozdrawiam
ChaoS Napisano 9 Sierpień 2003 Autor Napisano 9 Sierpień 2003 kolejne poprawki twarzyczki :) Elrond spoko spoko mnie tu juz cos trafia siedze nad tym robalem od wczoraj od 18-20 potem bylo [piwo] i od 23-4 i od 11-do teraz wiec mam go juz dosc :D ale posko pracuje
Rekomendowane odpowiedzi