Skocz do zawartości

Owady: Blabeus giganteus - FINLA W 90% jeszce tlo chyba

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Hmm postanowilem i ja przylaczyc sie do waszego malego grona :) fanatykow robali i maly wylom nawstepie nie mam pojecia czy karaczany z rodziny Blaberus tez beda sie zaliczac ?? :) Mam zamiar w bitwie sie czegos nauczyc mam nadzieje ze mode na was liczyc i ze pomozecie koncept projektu wrzuce jutro bo to tak troche pontanicznie powstalo narazie zdjeciorko ofiary :)

• Odpowiedzi 98
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Sprojrz na niego:

Wyglada ochdnie??

Zygac ci sie chce jak go widzisz??

Wystarszyl bys sie jakbys znalaz takiego pod poduszka??

Jesli tak to raczej sie nadaje. :D

Widze ze tym razem bitwa bedzie bardzo trudna bo jest wiele zgloszen a to dopiero 1 dzien :D No a ja czekam na 1 renderery....

Napisano
Originally posted by Potworeq

o fuj jaka ochyda, a czy to gryzie ... :) ??

tak owoce banany itd ... :D maly co nie popularny Karaluch :)

Napisano
Originally posted by ChaoS

Hmm postanowilem i ja przylaczyc sie do waszego malego grona :) fanatykow robali

jak fajnie..

mam swoich fanatykow haha :D

[to gotham: dzieki za ten temat bitwy[lol2]]

Napisano

Slowa slowami, zdjecia zdjeciami, a ja czekam na rendery :)

Napisano

Chaos, wszendzie ciebie pelno, ale nie tam gdzie trzeba...co z bitwa ?? zapomniales ?? zrezygnowales ?? tak jak inni czekam na jakies rendery !! jak jeszcze robisz tego owada oczywiscie...:)

Pozdr

Napisano

niestety ostatnie problemy z sprzetem spowodowaly to ze musze sie wycofac zbitw :( niestey najpierw 2 pady HDD i projety poszy sie pasc teraz problemy z instalacja maksa jedynie stara 4 sie instaluje ale nie renderuje :( nie moge prawie nic zrobic

niestety sorka mialem zamiar ale ... z rpzyczyn technicznych smierc robala ;(

sorka ze was zawiodlem ale .. :/

Napisano

WItam wszystkich ktorzy wierzyli ze sie nie poddam tak latwo [piwo] :D jakim cudem zainstalowalem maksa 5 i wziolem sie do roboty udalo mi sie cos wymodelowac rederki za chwile ale jedno pytanki jak zrobic zebt mi linie nie zaginaly sie tylko byly proste ??

Napisano

i obiecany update :D narzie siateczki bo zmienilo sie duzo bryle robilem na now bo tej starej jakos nie moglem poprawic (czyt nie chcialo mi sie :D)

Napisano

hmmm..jescze wiele pracy przed Toba...spojrz na fotki jak ta glowa wyglada...powinna byc troche dluzzsza oraz bardziej aaokrglona ,a nie tak jak u Ciebie jakis trojkat...

pozdr

Napisano

Nio dobrze, że powróciłeś - widzę, że jeszcze wiele pracki przed tobą (jak i przede mną :P) - ale z pewnością dasz radę -i bacznie obserwuj fotki :D

Pozdrawiam

Giorgione

Napisano

i czemu sie tylko pablo i Giorgione wypowiadaja?? innych zatkalo ?? [lol][lol][lol][rotfl][rotfl][rotfl2][rotfl2] ma nadziej ze mnie nie ignorujecie bo jak tak to [killer]

Napisano

to juz chyba ostateczna wersja mordy :D:D mam nadzieje chyba ze jeszce cos nie tak ??? al ekot mi to ma powiedziec ?? jak all mnie olali [killer]

Napisano

Witaj !!

Więc zaokrąglij troszkę tę skorupę na kancie jest zbyt ostra ( zdjęcie:o)

Ogólnie trochę wygładź główkę dokładając krawędzie w siatce.

Ogólnie spoko ale trochę za dużo nerwów przy tej pracy :) wyluzuj, przejdź się na świeżym powietrzu i do pracy :) :)

Pozdrawiam

Napisano

kolejne poprawki twarzyczki :) Elrond

spoko spoko mnie tu juz cos trafia siedze nad tym robalem od wczoraj od 18-20 potem bylo [piwo] i od 23-4 i od 11-do teraz wiec mam go juz dosc :D ale posko pracuje

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności