Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Hmm postanowilem i ja przylaczyc sie do waszego malego grona :) fanatykow robali i maly wylom nawstepie nie mam pojecia czy karaczany z rodziny Blaberus tez beda sie zaliczac ?? :) Mam zamiar w bitwie sie czegos nauczyc mam nadzieje ze mode na was liczyc i ze pomozecie koncept projektu wrzuce jutro bo to tak troche pontanicznie powstalo narazie zdjeciorko ofiary :)

• Odpowiedzi 98
  • Wyświetleń 7,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Sprojrz na niego:

Wyglada ochdnie??

Zygac ci sie chce jak go widzisz??

Wystarszyl bys sie jakbys znalaz takiego pod poduszka??

Jesli tak to raczej sie nadaje. :D

Widze ze tym razem bitwa bedzie bardzo trudna bo jest wiele zgloszen a to dopiero 1 dzien :D No a ja czekam na 1 renderery....

Napisano
  • Autor
Originally posted by Potworeq

o fuj jaka ochyda, a czy to gryzie ... :) ??

tak owoce banany itd ... :D maly co nie popularny Karaluch :)

Napisano
Originally posted by ChaoS

Hmm postanowilem i ja przylaczyc sie do waszego malego grona :) fanatykow robali

jak fajnie..

mam swoich fanatykow haha :D

[to gotham: dzieki za ten temat bitwy[lol2]]

Napisano

witam witam :)

Powodzenia i czekam na pierwsze rendery:)

pozdr

Napisano

Fuuuuuuuuuuuuuuuuuu [killer] Okropienstwo :)

No ale moze niezle wyjsc :D

Napisano

[wow][wow][wow]

Nieźle odrażający robal :D:D:D:DMiejmy nadzieję że pracka wyjdzie jeszcze bardziej odeażająca

Giorgione

Napisano
  • Autor

JagdPanz sprawdz czy czegos takiego niemasz w rurach kanalizacyjnych i uwazaj to pozera twoje 2 sniadanie :)

Napisano

Slowa slowami, zdjecia zdjeciami, a ja czekam na rendery :)

Napisano

Chaos, wszendzie ciebie pelno, ale nie tam gdzie trzeba...co z bitwa ?? zapomniales ?? zrezygnowales ?? tak jak inni czekam na jakies rendery !! jak jeszcze robisz tego owada oczywiscie...:)

Pozdr

Napisano
  • Autor

niestety ostatnie problemy z sprzetem spowodowaly to ze musze sie wycofac zbitw :( niestey najpierw 2 pady HDD i projety poszy sie pasc teraz problemy z instalacja maksa jedynie stara 4 sie instaluje ale nie renderuje :( nie moge prawie nic zrobic

niestety sorka mialem zamiar ale ... z rpzyczyn technicznych smierc robala ;(

sorka ze was zawiodlem ale .. :/

Napisano
  • Autor

WItam wszystkich ktorzy wierzyli ze sie nie poddam tak latwo [piwo] :D jakim cudem zainstalowalem maksa 5 i wziolem sie do roboty udalo mi sie cos wymodelowac rederki za chwile ale jedno pytanki jak zrobic zebt mi linie nie zaginaly sie tylko byly proste ??

Napisano
  • Autor

Podpoweiadac i oceniac narazie tylko :D ale pracuje sie dalej jutro next update :D

Napisano
  • Autor

i obiecany update :D narzie siateczki bo zmienilo sie duzo bryle robilem na now bo tej starej jakos nie moglem poprawic (czyt nie chcialo mi sie :D)

Napisano
  • Autor

a jednak nie koniec jeszcze 2 renderki i ide spac:D jutro tzn dzis tez jest dzien :D:D:D:D

Napisano

hmm..powiej ktroko...tulow latwo wymodelowac:P poczekam z ocena jak beda juz odnoza i glowka :)

pozdr

Napisano

rozjasnij to i pokaz z innej perpektywy..bo za wiele to nie widac...

pozdr

Napisano

hmmm..jescze wiele pracy przed Toba...spojrz na fotki jak ta glowa wyglada...powinna byc troche dluzzsza oraz bardziej aaokrglona ,a nie tak jak u Ciebie jakis trojkat...

pozdr

Napisano

Nio dobrze, że powróciłeś - widzę, że jeszcze wiele pracki przed tobą (jak i przede mną :P) - ale z pewnością dasz radę -i bacznie obserwuj fotki :D

Pozdrawiam

Giorgione

Napisano
  • Autor

i czemu sie tylko pablo i Giorgione wypowiadaja?? innych zatkalo ?? [lol][lol][lol][rotfl][rotfl][rotfl2][rotfl2] ma nadziej ze mnie nie ignorujecie bo jak tak to [killer]

Napisano
  • Autor

to juz chyba ostateczna wersja mordy :D:D mam nadzieje chyba ze jeszce cos nie tak ??? al ekot mi to ma powiedziec ?? jak all mnie olali [killer]

Napisano
  • Autor

i wersja chyba ostateczna wkoncu mam juz dosc tej mordy [killer] ale obaczcie i komentnijcie

Napisano

Witaj !!

Więc zaokrąglij troszkę tę skorupę na kancie jest zbyt ostra ( zdjęcie:o)

Ogólnie trochę wygładź główkę dokładając krawędzie w siatce.

Ogólnie spoko ale trochę za dużo nerwów przy tej pracy :) wyluzuj, przejdź się na świeżym powietrzu i do pracy :) :)

Pozdrawiam

Napisano
  • Autor

kolejne poprawki twarzyczki :) Elrond

spoko spoko mnie tu juz cos trafia siedze nad tym robalem od wczoraj od 18-20 potem bylo [piwo] i od 23-4 i od 11-do teraz wiec mam go juz dosc :D ale posko pracuje

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.