ChaoS Napisano 10 Lipiec 2003 Share Napisano 10 Lipiec 2003 Hmm postanowilem i ja przylaczyc sie do waszego malego grona :) fanatykow robali i maly wylom nawstepie nie mam pojecia czy karaczany z rodziny Blaberus tez beda sie zaliczac ?? :) Mam zamiar w bitwie sie czegos nauczyc mam nadzieje ze mode na was liczyc i ze pomozecie koncept projektu wrzuce jutro bo to tak troche pontanicznie powstalo narazie zdjeciorko ofiary :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 10 Lipiec 2003 Share Napisano 10 Lipiec 2003 ale brzydal... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mORPH Napisano 10 Lipiec 2003 Share Napisano 10 Lipiec 2003 Sprojrz na niego: Wyglada ochdnie?? Zygac ci sie chce jak go widzisz?? Wystarszyl bys sie jakbys znalaz takiego pod poduszka?? Jesli tak to raczej sie nadaje. :D Widze ze tym razem bitwa bedzie bardzo trudna bo jest wiele zgloszen a to dopiero 1 dzien :D No a ja czekam na 1 renderery.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Potworeq Napisano 10 Lipiec 2003 Share Napisano 10 Lipiec 2003 o fuj jaka ochyda, a czy to gryzie ... :) ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChaoS Napisano 10 Lipiec 2003 Autor Share Napisano 10 Lipiec 2003 Originally posted by Potworeq o fuj jaka ochyda, a czy to gryzie ... :) ?? tak owoce banany itd ... :D maly co nie popularny Karaluch :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roball Napisano 10 Lipiec 2003 Share Napisano 10 Lipiec 2003 Originally posted by ChaoS Hmm postanowilem i ja przylaczyc sie do waszego malego grona :) fanatykow robali jak fajnie.. mam swoich fanatykow haha :D [to gotham: dzieki za ten temat bitwy[lol2]] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 11 Lipiec 2003 Share Napisano 11 Lipiec 2003 witam witam :) Powodzenia i czekam na pierwsze rendery:) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
und3r Napisano 11 Lipiec 2003 Share Napisano 11 Lipiec 2003 Fuuuuuuuuuuuuuuuuuu [killer] Okropienstwo :) No ale moze niezle wyjsc :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Laser Napisano 11 Lipiec 2003 Share Napisano 11 Lipiec 2003 fajny robalek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michaueq Napisano 11 Lipiec 2003 Share Napisano 11 Lipiec 2003 jakie mile, oblesne COŚ :) hehehe nom nom.. moze byc ciekawie :D [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eden-3d Napisano 11 Lipiec 2003 Share Napisano 11 Lipiec 2003 .powodzenia[piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JagdPanz Napisano 11 Lipiec 2003 Share Napisano 11 Lipiec 2003 Jezu, co za potwór. Musze znaleźć coś brzydszego... :)[rotfl] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChaoS Napisano 11 Lipiec 2003 Autor Share Napisano 11 Lipiec 2003 to tak na oslode :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 11 Lipiec 2003 Share Napisano 11 Lipiec 2003 [wow][wow][wow] Nieźle odrażający robal :D:D:D:DMiejmy nadzieję że pracka wyjdzie jeszcze bardziej odeażająca Giorgione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JagdPanz Napisano 11 Lipiec 2003 Share Napisano 11 Lipiec 2003 AAAAAAAaaaaaaaa....... Weźcie to ode mnie!!!! [boje się] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChaoS Napisano 11 Lipiec 2003 Autor Share Napisano 11 Lipiec 2003 JagdPanz sprawdz czy czegos takiego niemasz w rurach kanalizacyjnych i uwazaj to pozera twoje 2 sniadanie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość FfOgZ Napisano 11 Lipiec 2003 Share Napisano 11 Lipiec 2003 Slowa slowami, zdjecia zdjeciami, a ja czekam na rendery :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 12 Lipiec 2003 Share Napisano 12 Lipiec 2003 a ja się zaraz zrzygam :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roball Napisano 23 Lipiec 2003 Share Napisano 23 Lipiec 2003 Panie Chaos, opieprzasz sie pan :D do roboty! karaczan czeka :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falcrum Napisano 24 Lipiec 2003 Share Napisano 24 Lipiec 2003 Chaos, wszendzie ciebie pelno, ale nie tam gdzie trzeba...co z bitwa ?? zapomniales ?? zrezygnowales ?? tak jak inni czekam na jakies rendery !! jak jeszcze robisz tego owada oczywiscie...:) Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frankot Napisano 27 Lipiec 2003 Share Napisano 27 Lipiec 2003 Termin bitwy tuż tuż, a czs ucieka:) Czekam kolejnych renderów:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChaoS Napisano 6 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 6 Sierpień 2003 niestety ostatnie problemy z sprzetem spowodowaly to ze musze sie wycofac zbitw :( niestey najpierw 2 pady HDD i projety poszy sie pasc teraz problemy z instalacja maksa jedynie stara 4 sie instaluje ale nie renderuje :( nie moge prawie nic zrobic niestety sorka mialem zamiar ale ... z rpzyczyn technicznych smierc robala ;( sorka ze was zawiodlem ale .. :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChaoS Napisano 8 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 8 Sierpień 2003 WItam wszystkich ktorzy wierzyli ze sie nie poddam tak latwo [piwo] :D jakim cudem zainstalowalem maksa 5 i wziolem sie do roboty udalo mi sie cos wymodelowac rederki za chwile ale jedno pytanki jak zrobic zebt mi linie nie zaginaly sie tylko byly proste ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChaoS Napisano 8 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 8 Sierpień 2003 REnderek nr 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChaoS Napisano 8 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 8 Sierpień 2003 i render 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChaoS Napisano 8 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 8 Sierpień 2003 Podpoweiadac i oceniac narazie tylko :D ale pracuje sie dalej jutro next update :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChaoS Napisano 8 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 8 Sierpień 2003 i obiecany update :D narzie siateczki bo zmienilo sie duzo bryle robilem na now bo tej starej jakos nie moglem poprawic (czyt nie chcialo mi sie :D) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChaoS Napisano 8 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 8 Sierpień 2003 i hig Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChaoS Napisano 8 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 8 Sierpień 2003 i kolejny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChaoS Napisano 8 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 8 Sierpień 2003 i juz ostatni chyba :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChaoS Napisano 8 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 8 Sierpień 2003 a jednak nie koniec jeszcze 2 renderki i ide spac:D jutro tzn dzis tez jest dzien :D:D:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChaoS Napisano 8 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 8 Sierpień 2003 ad the last one :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChaoS Napisano 9 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 9 Sierpień 2003 teraz bede modelowal to: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 9 Sierpień 2003 Share Napisano 9 Sierpień 2003 hmm..powiej ktroko...tulow latwo wymodelowac:P poczekam z ocena jak beda juz odnoza i glowka :) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChaoS Napisano 9 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 9 Sierpień 2003 no i morda :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChaoS Napisano 9 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 9 Sierpień 2003 i inny kolorek co by bylo cos widac :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 9 Sierpień 2003 Share Napisano 9 Sierpień 2003 rozjasnij to i pokaz z innej perpektywy..bo za wiele to nie widac... pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChaoS Napisano 9 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 9 Sierpień 2003 zgodnie z zyczeniem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChaoS Napisano 9 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 9 Sierpień 2003 i jeszcze rewersik :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 9 Sierpień 2003 Share Napisano 9 Sierpień 2003 hmmm..jescze wiele pracy przed Toba...spojrz na fotki jak ta glowa wyglada...powinna byc troche dluzzsza oraz bardziej aaokrglona ,a nie tak jak u Ciebie jakis trojkat... pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChaoS Napisano 9 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 9 Sierpień 2003 niewiem czy o to chodzilo ale ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChaoS Napisano 9 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 9 Sierpień 2003 i jeszcze tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 9 Sierpień 2003 Share Napisano 9 Sierpień 2003 Nio dobrze, że powróciłeś - widzę, że jeszcze wiele pracki przed tobą (jak i przede mną :P) - ale z pewnością dasz radę -i bacznie obserwuj fotki :D Pozdrawiam Giorgione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChaoS Napisano 9 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 9 Sierpień 2003 i czemu sie tylko pablo i Giorgione wypowiadaja?? innych zatkalo ?? [lol][lol][lol][rotfl][rotfl][rotfl2][rotfl2] ma nadziej ze mnie nie ignorujecie bo jak tak to [killer] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChaoS Napisano 9 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 9 Sierpień 2003 to juz chyba ostateczna wersja mordy :D:D mam nadzieje chyba ze jeszce cos nie tak ??? al ekot mi to ma powiedziec ?? jak all mnie olali [killer] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChaoS Napisano 9 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 9 Sierpień 2003 i inaczej jeszcze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChaoS Napisano 9 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 9 Sierpień 2003 i wersja chyba ostateczna wkoncu mam juz dosc tej mordy [killer] ale obaczcie i komentnijcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChaoS Napisano 9 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 9 Sierpień 2003 i siatka tego przekletego ryja [killer] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elrond Napisano 9 Sierpień 2003 Share Napisano 9 Sierpień 2003 Witaj !! Więc zaokrąglij troszkę tę skorupę na kancie jest zbyt ostra ( zdjęcie:o) Ogólnie trochę wygładź główkę dokładając krawędzie w siatce. Ogólnie spoko ale trochę za dużo nerwów przy tej pracy :) wyluzuj, przejdź się na świeżym powietrzu i do pracy :) :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChaoS Napisano 9 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 9 Sierpień 2003 kolejne poprawki twarzyczki :) Elrond spoko spoko mnie tu juz cos trafia siedze nad tym robalem od wczoraj od 18-20 potem bylo [piwo] i od 23-4 i od 11-do teraz wiec mam go juz dosc :D ale posko pracuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi