Amok Napisano 21 Październik 2005 Share Napisano 21 Październik 2005 nie ma nigdy szansy żeby wszystkim dogodzić , spotkanie w weekend też by nie pasowało kilku osobą , nie mówiąc że w soboty są totalnie oblężone przez panny i nie było by żadnych poważnych dyskusji , wzlota można oczywiście powtórzyć , może za mieśiąć na spokojne kto chce niech się powoli szykuje narta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Obywatel Napisano 21 Październik 2005 Share Napisano 21 Październik 2005 Tajniki 3D zgłębione! ;-) A co do kolejnego zlotu to czekam z niecierpliwością! -- Amoku jak mozna sie z Toba skontaktowac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 21 Październik 2005 Share Napisano 21 Październik 2005 :D zaluje ze nie zostalem dluzej, moglo byc jeszcze zabawniej:) podpisuje sie pod nastepnym wzlotem! btw. prosze o dokladne przeczytanie mojego nicku panie Amek i panie Empe;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 22 Październik 2005 Share Napisano 22 Październik 2005 Hmmm... weekend większości nie pasował :p Btw. Idzie ktoś na koncert COMY w ten czwartek do Rotundy?? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 23 Październik 2005 Share Napisano 23 Październik 2005 Dzisiaj w Rotundzie są "Targi Tuningu Komputerów" - może skoczę wieczorkiem, więc gdyby ktoś się wybierał to niech da znać ;) http://targi.pc-tuning.pl/mapa.html edit: nieaktualne - właśnie rzuciłem okiem na program i targi są tylko do 16 :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość empi Napisano 23 Październik 2005 Share Napisano 23 Październik 2005 Skoczyłbym gdybym mógł, ale nie mogę :( widzę M@TI, że masz wiele pomysłów na spotkania, więc czekam na następny i postaram się wtedy być :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sartr Napisano 23 Październik 2005 Share Napisano 23 Październik 2005 no to moze w ten zblizajacy sie swiateczny weekend:P wiekszosc powinna byc w kraku:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 23 Październik 2005 Share Napisano 23 Październik 2005 temat wygląda jak spotkanie w korku ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 23 Październik 2005 Share Napisano 23 Październik 2005 Jakby n to nie patrzć to Kraków jest wyjątkowo zatłoczony podczas roku akademickiego :P Btw. świąteczny weekend zamierzam spędzić w domq, więc to chyba nie jest najlepszy pomysł... no, przynajmniej dla mnie :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 23 Październik 2005 Share Napisano 23 Październik 2005 Fajnie, że rozkminiłem ten wątek po fakcie :>, ale to moze i dobze bo 16 latek nie czul by sie chyba dobze w takim "dorosłym" towarzystwie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 23 Październik 2005 Share Napisano 23 Październik 2005 eee tam, wszyscy sie młodo czuli! nawet ci "over 30":D nic straconego (miejmy nadzieje), spotkamy się innym razem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 23 Październik 2005 Share Napisano 23 Październik 2005 no tez teraz sie skaplem, na nastepnym bede:] i stawiam wszystkim piwo !!! do zobaczenia#pozdro# moze w weekend po swietach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 24 Październik 2005 Share Napisano 24 Październik 2005 to ja liczę na ttaddka :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 24 Październik 2005 Share Napisano 24 Październik 2005 No no wypas panowie :D. Dajcie wiecej fotek ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 24 Październik 2005 Share Napisano 24 Październik 2005 tttadku - a czy mogę zabrać znajomych?? d:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 24 Październik 2005 Share Napisano 24 Październik 2005 pewnie mozesz wziasc wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 26 Październik 2005 Share Napisano 26 Październik 2005 A mamę, tatę, brata, babcię i psa też?? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 26 Październik 2005 Share Napisano 26 Październik 2005 tak naprawde tadek kce kupic nasze glosy w bitwie 3d :) nom ale fajnie bedzie sie juz cala ekipa spotkac... chetnie poznal bym panow z Reality Pump bo oni tam jacys wyalienowani sa w tej swojej siedzibie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 29 Październik 2005 Share Napisano 29 Październik 2005 Ja tam wierzę jednak w uczciwość tadka ;) Tak więc kiedy panowie?? :> :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 30 Październik 2005 Share Napisano 30 Październik 2005 proponuje 5 listopad w RE(czy ro) tam gdzie przed ostatnio 6 jest jakis dziwny koncert w lockness to mozna isc przy okazji :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sartr Napisano 30 Październik 2005 Share Napisano 30 Październik 2005 ja był bym za 11 listopada bo 5 mni niebedzie w kraku:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 30 Październik 2005 Share Napisano 30 Październik 2005 Bartek badz 5, ja bede jechal do krk bo mam zajecia tak czy siak wiec zawiniesz sie ze mna :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 30 Październik 2005 Share Napisano 30 Październik 2005 nikt mnie nie przygarnie :( jedzie ktos przez zlotoryje albo legnice ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 30 Październik 2005 Share Napisano 30 Październik 2005 kome wskakuj, tylko niewiem czy sie intercity zaczyma w twoim miescie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 30 Październik 2005 Share Napisano 30 Październik 2005 lolol ale smieszne :> :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sartr Napisano 30 Październik 2005 Share Napisano 30 Październik 2005 Krzychu we wtorek wracam do wawy wiec mi sie tak srednio usmiecha wracac w piatek:) dlatego ja tam głosuje na jak najpóźniejszy termin megazlotu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 30 Październik 2005 Share Napisano 30 Październik 2005 5ty dla mnie też odpada - mam wizytę u chirurga ;( Późniejsze terminy jak najbardziej tak :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lumpy Napisano 30 Październik 2005 Share Napisano 30 Październik 2005 ...chyba, że Cie źle pozszywają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 31 Październik 2005 Share Napisano 31 Październik 2005 Heh, no tak - zapomniałem, że to Polska... :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carlosss Napisano 20 Maj 2007 Share Napisano 20 Maj 2007 Czy ktoś ma jeszcze po tych 2 latach ochotę na spotkanie w kraku przy piwie? Fajnie by było :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maverick sheep Napisano 20 Maj 2007 Share Napisano 20 Maj 2007 http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=25746 hehe po jakich 2 latach :P ale fakt mozna by jakis meeting zorganizowac moze jakos w tygodniu cos w tygodniu zaczne organizowac :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 20 Maj 2007 Share Napisano 20 Maj 2007 fakt, dawno nie było zlotu:) organizuj Adasiu:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carlosss Napisano 20 Maj 2007 Share Napisano 20 Maj 2007 ooo no to świetnie maverick, organizuj :) ja mam czas zawsze, więc się na pewno pojawie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maverick sheep Napisano 20 Maj 2007 Share Napisano 20 Maj 2007 a co ja bede mial z tej organizacji :(:(:( czuje sie wykozystywany przez system :( nom jakos w tygodniu sie za to wezme Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 21 Maj 2007 Share Napisano 21 Maj 2007 ja bym sie przeszedl :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 21 Maj 2007 Share Napisano 21 Maj 2007 Ja też.. ale nie w tym tygodniu :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 21 Maj 2007 Share Napisano 21 Maj 2007 Panowie, ja bym proponował jednak pierwszego czerwca przyjechać do Wrocławia :) Co prawda macie +- 80km dalej niż ja ale też muszę jechać ;) Następny raz zagoszczę/zagościmy u Was :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 21 Maj 2007 Share Napisano 21 Maj 2007 jedna spotkanie nie wyklucza 2giego o wrocku tez sie pomysli :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carlosss Napisano 21 Maj 2007 Share Napisano 21 Maj 2007 co 2 spotkania to nie jedno :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi