Napisano 21 Październik 200519 l nie ma nigdy szansy żeby wszystkim dogodzić , spotkanie w weekend też by nie pasowało kilku osobą , nie mówiąc że w soboty są totalnie oblężone przez panny i nie było by żadnych poważnych dyskusji , wzlota można oczywiście powtórzyć , może za mieśiąć na spokojne kto chce niech się powoli szykuje narta
Napisano 21 Październik 200519 l Tajniki 3D zgłębione! ;-) A co do kolejnego zlotu to czekam z niecierpliwością! -- Amoku jak mozna sie z Toba skontaktowac?
Napisano 21 Październik 200519 l :D zaluje ze nie zostalem dluzej, moglo byc jeszcze zabawniej:) podpisuje sie pod nastepnym wzlotem! btw. prosze o dokladne przeczytanie mojego nicku panie Amek i panie Empe;)
Napisano 22 Październik 200519 l Hmmm... weekend większości nie pasował :p Btw. Idzie ktoś na koncert COMY w ten czwartek do Rotundy?? :>
Napisano 23 Październik 200519 l Dzisiaj w Rotundzie są "Targi Tuningu Komputerów" - może skoczę wieczorkiem, więc gdyby ktoś się wybierał to niech da znać ;) http://targi.pc-tuning.pl/mapa.html edit: nieaktualne - właśnie rzuciłem okiem na program i targi są tylko do 16 :/
Napisano 23 Październik 200519 l Skoczyłbym gdybym mógł, ale nie mogę :( widzę M@TI, że masz wiele pomysłów na spotkania, więc czekam na następny i postaram się wtedy być :)
Napisano 23 Październik 200519 l no to moze w ten zblizajacy sie swiateczny weekend:P wiekszosc powinna byc w kraku:)
Napisano 23 Październik 200519 l Jakby n to nie patrzć to Kraków jest wyjątkowo zatłoczony podczas roku akademickiego :P Btw. świąteczny weekend zamierzam spędzić w domq, więc to chyba nie jest najlepszy pomysł... no, przynajmniej dla mnie :p
Napisano 23 Październik 200519 l Fajnie, że rozkminiłem ten wątek po fakcie :>, ale to moze i dobze bo 16 latek nie czul by sie chyba dobze w takim "dorosłym" towarzystwie :D
Napisano 23 Październik 200519 l eee tam, wszyscy sie młodo czuli! nawet ci "over 30":D nic straconego (miejmy nadzieje), spotkamy się innym razem
Napisano 23 Październik 200519 l no tez teraz sie skaplem, na nastepnym bede:] i stawiam wszystkim piwo !!! do zobaczenia#pozdro# moze w weekend po swietach
Napisano 26 Październik 200519 l tak naprawde tadek kce kupic nasze glosy w bitwie 3d :) nom ale fajnie bedzie sie juz cala ekipa spotkac... chetnie poznal bym panow z Reality Pump bo oni tam jacys wyalienowani sa w tej swojej siedzibie :)
Napisano 29 Październik 200519 l Ja tam wierzę jednak w uczciwość tadka ;) Tak więc kiedy panowie?? :> :P
Napisano 30 Październik 200519 l proponuje 5 listopad w RE(czy ro) tam gdzie przed ostatnio 6 jest jakis dziwny koncert w lockness to mozna isc przy okazji :]
Napisano 30 Październik 200519 l Bartek badz 5, ja bede jechal do krk bo mam zajecia tak czy siak wiec zawiniesz sie ze mna :)
Napisano 30 Październik 200519 l nikt mnie nie przygarnie :( jedzie ktos przez zlotoryje albo legnice ;p
Napisano 30 Październik 200519 l kome wskakuj, tylko niewiem czy sie intercity zaczyma w twoim miescie :D
Napisano 30 Październik 200519 l Krzychu we wtorek wracam do wawy wiec mi sie tak srednio usmiecha wracac w piatek:) dlatego ja tam głosuje na jak najpóźniejszy termin megazlotu:)
Napisano 30 Październik 200519 l 5ty dla mnie też odpada - mam wizytę u chirurga ;( Późniejsze terminy jak najbardziej tak :)
Napisano 20 Maj 200717 l Czy ktoś ma jeszcze po tych 2 latach ochotę na spotkanie w kraku przy piwie? Fajnie by było :]
Napisano 20 Maj 200717 l http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=25746 hehe po jakich 2 latach :P ale fakt mozna by jakis meeting zorganizowac moze jakos w tygodniu cos w tygodniu zaczne organizowac :)
Napisano 20 Maj 200717 l ooo no to świetnie maverick, organizuj :) ja mam czas zawsze, więc się na pewno pojawie ;)
Napisano 20 Maj 200717 l a co ja bede mial z tej organizacji :(:(:( czuje sie wykozystywany przez system :( nom jakos w tygodniu sie za to wezme
Napisano 21 Maj 200717 l Panowie, ja bym proponował jednak pierwszego czerwca przyjechać do Wrocławia :) Co prawda macie +- 80km dalej niż ja ale też muszę jechać ;) Następny raz zagoszczę/zagościmy u Was :)