Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam serdecznie, zamieszczam kilka ostatnich speed'ow tj. 1 do 2 dni na wizualke

Domek_01:

domki01.jpg

Domek_02:

- cam_01

domek02b.jpg

-cam_02

domek02.jpg

oraz ekspozycja ciagnikow :)

ekspozycja_scena.jpg

Model ciagnika (moze komus sie przyda, 1,5h roboty nie ma wszystkich elementow tzn. tylu (model oceniam na mid. poly):

http://sebaol.sitesled.com/max3d.pl/model.rar

• Odpowiedzi 11
  • Wyświetleń 1,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

jestem fanem materialu szkla;) pozatym jak juz ludzie 3d to zarzucilbym blurem.

ogolnie ladne [expozycji nie oceniam:) ]

thx za ciagnik:)

Napisano

nom, szybki w oknach pinkne :) jesli bylbym klientem to bylbym w 100% zadowolony :)

Napisano

+oświetlenie

trzeci render imo najlepszy

8.5/10

Napisano

NIe znam się zbytnio na tym, ale wydaje mi się, że coś z dachem jest nie tak jak być powinno. Widać to zwłaszcza na drugim obrazku w miejscu łączenia się dwóch płaszczyzn dachu.

Napisano

render z czerwoną elewacją zdecydowanie anjlepszy , bardzo ladne oswietlenie

mozesz cos o nim napisac ?

Napisano

firanki? Boby całkiem jakbym moją teściową słyszał. A z połączeniem płaszczyzn dachu to chyba jednak coś przegapiłeś.

Napisano
  • Autor

Witam, dzieki za pozytywne komentarze. Troszke eksperymentowalem z oswietleniem widac na plus.

Marcin jeden direct (kolor zolty wpadajacy w pomarancz - strasznie delikatny mult 0,6) sky light standardowo bez zmian mult 0,75, g-buffer dark mult na 2,2 to chyba tyle. Wszystko jest renderowane na tych samych ustawieniach.

Co do polaczenia dachu to fakt, nie mialem juz sily sie z nim bawic. Zleceniodawcy jak zwykle sa zadowoleni :)

Napisano

No to pozdrow swoja tesciowa odemnie :) mysle ze firanki to taki sam detal jak laczenie dachu. Tesciowa napewno sie ze mna zgodzi ;)

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności