Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 15
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

bardzo poodba mi sie budowa klatki piersiowej brzucha miednicy i rak...gorzej jest z twarza i nogami...jakos mi nie leza ich ksztalty..szczegolnie nog...no i wyraz twarzy tez do mnie nie przemnawia...:)

ogolnie fajne ale mozna by niektore elementy poprawic:)

Napisano

No obrzydliwy jak sie patrzy :D No bardzo fajnie bardzo fajnie !!

Materiał, render i model wypass !!

p.s A co modelik po to zeby syna straszyć jak bedzie za długo na kompie siedział ?:> :D ;)

Napisano

wstęciuch a taki słodki ^_^ tylko czy ta pupa nie zabardzo wypieta? no chyba ze w orginale bedzie sie mocno pochylal do przodu np. wspierał na rekach, to wtedy to nie bedzie przeszkadzać ;p

Napisano

niezbyt przypadl mi do gustu. wyglada troche jakby wyszedl z budyniu (ktory wlasnie zjadlem). Moze w tej "wiekszej scence" lepiej sie wkomponuje. innymi słowy czekam na scenke.

Napisano

Ehhh miałem nic nie pisać ale.... Ten zbrush naprawdę ci nie służy, postać jest strasznie pogięta, przypadkowa i pozbawiona spójnej formy- pluszowe pieski czy słoneczny patrol stały na zdecydowanie wyższym poziomie- stąd zresztą post.

Jeśli bardzo ci zależy na tym zb to na początku przemyśl postać, potem pieczołowicie blokuj formy, na koniec dopiero dodaj jakiś detal... Zgodnie ze złotą zasadą- podpodzielaj dopiero jak już zupełnie nic nie da się wycisnąć z obecnego zagęszczenia.

PS. Oczka słodkie :D.

Pozdrawiam,

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności