soshka.cg Napisano 19 Październik 2005 Napisano 19 Październik 2005 no taki wstręciuch do większej scenki: pozdro
polka dot Napisano 19 Październik 2005 Napisano 19 Październik 2005 detal i tekstury swietne troszke bym proporcje zmienil gratz
miwt Napisano 19 Październik 2005 Napisano 19 Październik 2005 bardzo poodba mi sie budowa klatki piersiowej brzucha miednicy i rak...gorzej jest z twarza i nogami...jakos mi nie leza ich ksztalty..szczegolnie nog...no i wyraz twarzy tez do mnie nie przemnawia...:) ogolnie fajne ale mozna by niektore elementy poprawic:)
hcpiter Napisano 19 Październik 2005 Napisano 19 Październik 2005 No obrzydliwy jak sie patrzy :D No bardzo fajnie bardzo fajnie !! Materiał, render i model wypass !! p.s A co modelik po to zeby syna straszyć jak bedzie za długo na kompie siedział ?:> :D ;)
limoli Napisano 19 Październik 2005 Napisano 19 Październik 2005 wstęciuch a taki słodki ^_^ tylko czy ta pupa nie zabardzo wypieta? no chyba ze w orginale bedzie sie mocno pochylal do przodu np. wspierał na rekach, to wtedy to nie bedzie przeszkadzać ;p
piotrek Napisano 19 Październik 2005 Napisano 19 Październik 2005 ojojoj słodziutki ten potworek Tekstury zbytnio nie podobają mi się, ale reszta to coś pięknego :]
Marcin Napisano 19 Październik 2005 Napisano 19 Październik 2005 bardzi z-brushowe :> a szkoda b ociekawy concept
La R Napisano 19 Październik 2005 Napisano 19 Październik 2005 nie no nie udało Ci się bo całkiem sympatyczny ma ten ryjek ;)
soshka.cg Napisano 27 Listopad 2005 Autor Napisano 27 Listopad 2005 bardzi z-brushowe :> a szkoda b ociekawy concept Kompletnie nie rozumiem tej wypowiedzi a szkoda bo ...?
Pierzak Napisano 27 Listopad 2005 Napisano 27 Listopad 2005 niezbyt przypadl mi do gustu. wyglada troche jakby wyszedl z budyniu (ktory wlasnie zjadlem). Moze w tej "wiekszej scence" lepiej sie wkomponuje. innymi słowy czekam na scenke.
Kuciel Napisano 27 Listopad 2005 Napisano 27 Listopad 2005 niezly brzydal niechcial bym takiego w domu :P
Gotham Napisano 28 Listopad 2005 Napisano 28 Listopad 2005 Ehhh miałem nic nie pisać ale.... Ten zbrush naprawdę ci nie służy, postać jest strasznie pogięta, przypadkowa i pozbawiona spójnej formy- pluszowe pieski czy słoneczny patrol stały na zdecydowanie wyższym poziomie- stąd zresztą post. Jeśli bardzo ci zależy na tym zb to na początku przemyśl postać, potem pieczołowicie blokuj formy, na koniec dopiero dodaj jakiś detal... Zgodnie ze złotą zasadą- podpodzielaj dopiero jak już zupełnie nic nie da się wycisnąć z obecnego zagęszczenia. PS. Oczka słodkie :D. Pozdrawiam,
hkropinski Napisano 28 Listopad 2005 Napisano 28 Listopad 2005 ogólnie praca niezła, ale chyba bym troszkę zwiększył bumpa dla tekstury stwora, po to by wyostrzyć jego detal. pozdr
Rekomendowane odpowiedzi