yooshi Napisano 29 Październik 2005 Napisano 29 Październik 2005 Dziendobry everyone... Mowcie smialo co i jak... Czekam z utesknieniem na kometarze... Mam nadzieje ze bedzie z jeden pozytywny ;))) www.yooshi.republika.pl/01.jpg - a to link do full wymiarow... Milego ogladania...
MonsterDream Napisano 29 Październik 2005 Napisano 29 Październik 2005 Jak dla mnie: - Zwaliłeś firanki.... widać je po części bo zlewają się ze ścianą - Słaby anty aliasing w niektórych miejscach - Za duży noise, nie lubie go :D - Te dwie poduszki na sobie takie za sztywne są, mogłeś je uklepać - Lampka nie ma włącznika :D Nie no żartuje, bez takich szczegółów :) - Mogłaby być jakaś listwa na ziemi przy ścianie - Kaloryfer nie ma rur...... Znowu szczegół :) Ale tak ogólnie to mi się podoba :) Taki standardowy pokoik w 1gwiazdkowym hotelu :)
Baton Napisano 30 Październik 2005 Napisano 30 Październik 2005 Zastanawiam sie kto bedzie spal na tych lozkach, bo chyba tylko niemowlaki sie tam zmieszcza :) No chyba ze te lozka sie rozkladaja...
piotrek Napisano 30 Październik 2005 Napisano 30 Październik 2005 Materiały cieniutki trochę - podłoga, firany, poduszki. Reszty nie wymieniam, bo się tylko powtórzę. Co to za renderer?
mkk3a Napisano 30 Październik 2005 Napisano 30 Październik 2005 - zasłony: nie tylko nienaturalnie sie układają (mogłeś skorzystać chociaż z reactora), to jeszcze wiszą w powietrzu - brakuje żabek - półprzezroczysta firanka wygląda co najmniej dziwnie. poszukaj albo zrób lepsza teksturę - to na podłodze to dywan? jeśli tak, to za bardzo tego nie widać - brak listwy przyściennej - materac nieco zbyt kanciasty - chyba nieco przesadziłeś z wyostrzeniem w photoshopie - to pomieszczenia ma ponad 3m? jeśli nie, to okno chyba jest za niskie i za nisko - kadr mi sie nie podoba - dziwny model grzejnika
Kuciel Napisano 30 Październik 2005 Napisano 30 Październik 2005 kiepskie zaslony, materialy, proporcje, oswietlenie reszta moze byc ... :)
yooshi Napisano 30 Październik 2005 Autor Napisano 30 Październik 2005 No fak(t) , przegialem z wyostrzeniem. Nie no spoko. W koncu nie odrazu rzym zbudowano ;P Co do rendera to po prostu Brazil... Dzieki za opinie.
hkropinski Napisano 30 Październik 2005 Napisano 30 Październik 2005 szczególnie brakuje w tej pracy roporcji, firanki też mierne, pozdrawiam
polka dot Napisano 30 Październik 2005 Napisano 30 Październik 2005 sory za ot, ale jak moze brakowac proporcji =]
JohnZi Napisano 30 Październik 2005 Napisano 30 Październik 2005 jesli bierzemy "proporcje" za pewien wymog, to moze ich brakowac :d
giorgione Napisano 31 Październik 2005 Napisano 31 Październik 2005 Zasłony i firanka do wymiany - reszta pięknie wygląda. pozdr giorgione
Konras Napisano 31 Październik 2005 Napisano 31 Październik 2005 Ahhh uczepiliscie sie go a na forum wiele gorszych prac otrzymuje pozytywna krytyke. Mowicie ze luzka troche dziwnie wygladaja, ale wierzcie mi ja bylem akis czas temu kupywac sobie spanie i co teraz za glupoty w tych meblowych mozna znalezc to wam sie nawet nie snilo ^^'. Pozatem firanki nie sa wcale takie paskudne jak wychodzi z tego co mowicie. MI tam osobiscie podoba sie boazeria i sam render :)
streaker Napisano 1 Listopad 2005 Napisano 1 Listopad 2005 no, ale kolorki troche za bardzo nasycone, nienaturalnie to wygląda...
Rekomendowane odpowiedzi