Napisano 3 Listopad 200519 l Czesc JEstem Kamil i ma 11 lat probouje zrobic jakas fajna posta ale nie moge nadac boxowi materialu widocznego w 4 okienkach tylko w tej perspective mam maksa 2,5 pomozecie? jak nadac material by byl widoczny ?
Napisano 3 Listopad 200519 l kliknij myszą w okienko a później wcisnij na klawiaturze F3. czynność powtórz dla każdego okienka, ściągnij od uatodesku hlepa jeśli nie masz a na koniec wcisnij na klawiaturze F1 :) edit: sorry. nie zauważyłem że masz wersję aż 2.5 :>
Napisano 3 Listopad 200519 l prawym na etykiecie viewportu> smooth+Highlights. btw. skąd masz maxa 2.5 ja też chce :]
Napisano 3 Listopad 200519 l eee... naprawdę masz maxa 2.5???? musisz zmienić sposób wyświetlania obiektu na Smooth+highlits w każdym oknie: http://img91.imageshack.us/img91/7997/max9ep.gif Pozdrawiam
Napisano 3 Listopad 200519 l dziekuje wam a mam ze szkoly jak mi sie uda cos zrobic to zamieszcze dzieki:)
Napisano 3 Listopad 200519 l Można pobrać triala ze strony autodeska. Jeśli chcesz mieć pełną wersję trzeba, niestety, kupić.
Napisano 3 Listopad 200519 l 9 nie ma z tego co wiem a 8...jest trial na stronie autodeska mintrill - wrrrrrr:P
Napisano 4 Listopad 200519 l cześć jestem wojtek tez mam 11 lat ( lol :/ ) ... ps skąd wytrzasnąłes maxa 2,5? :D
Napisano 4 Listopad 200519 l clown... po pierwsze twój żart jest drwiący i wyjątkowo mało zabawny a po drugie gdybyś dokładnie przeczytał wszystkie posty w tym temacie to wiedziałbyś skąd alabamawarrior wziął 3ds max 2.5.
Napisano 4 Listopad 200519 l cześć jestem wojtek tez mam 11 lat ( lol :/ ) ... ps skąd wytrzasnąłes maxa 2,5? :D Sorry ze lekko zadrwie ale , czy on byl na tym swiecie juz jak ten max wyszedl? No i czy na pewno w r2,5 da sie prawym kliknac i czy dostanie to co chce?
Napisano 4 Listopad 200519 l GUI wersji 3 i wersji późniejszych wyglądały podobnie. tylko wersja 1 była zblizona do 3d Studio DOSowego. wnioskuje więc z tego że da się to zrobić w wersji 2.5 tak samo jak w 6 i 7. ale mogę sie mylić. :] Pozdrawiam
Napisano 5 Listopad 200519 l hmmm, w 2.0 menu z prawego klawisza myszy chyba nie bylo. Musialbym zainstalowac. :) A w 2.5 to juz wogole nie mam pojecia. :)