nielot007 Napisano 8 Listopad 2005 Share Napisano 8 Listopad 2005 Witam!! ten wip ma na celu stworzyc szybki :) video tutorial mam zamiar stworzyc tylko karoserie wiec za ciekawie nie bedzie zaczelem robic juz model troche zrobilem ale narazie nic nie pokaze (jutro albo pozniej) ps. uwagi porady mile widziane ps2. nie liczcie tutaj na jakies cuda :) ps3. w zanadrzu mam jeszcze jeden video tutek (skonczony) ale nie chce mi sie go skracac itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 8 Listopad 2005 Share Napisano 8 Listopad 2005 bardzo chętnei zobacze jak robisz karoserie bo to jeden z moich ulubionych samochodówa także jak tylk obędzie karoseria to jedziemy z koksem - życze powodzena i dzięki za tutek. 3m sie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 8 Listopad 2005 Share Napisano 8 Listopad 2005 No prosze, prosze! Towarzysz nielot bierze rece w swe sprawy i cosik kombinuje ;]. Popieram na calej rozciaglosci ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniu_PL Napisano 8 Listopad 2005 Share Napisano 8 Listopad 2005 Fajnie fajnie.... Czekam na tego tutka, to sobie go troche postudiujeje potem :D Powodzenia i szybkiego skończenia życzę. ;) PozDr4wi4m ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 8 Listopad 2005 Autor Share Napisano 8 Listopad 2005 dzieki za wsparcie :) caly model chcialem zrobic dzisiaj (skonczyc) ale jako ze robie to na forum publiczne stresy sa i nic nie wychodzi :D ale mam zamiar do piatku skonczyc a tak pozatym to kidys (jak bylem poczatkujacy) robilem ten model(na forum powinien byc) i pamietam jak sikham i loozack(chyba oni) smiali sie hehe na calej lini :D ale to bylo dawno i nie prawda ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 8 Listopad 2005 Share Napisano 8 Listopad 2005 powodzenia ;) proponuje maltretować i terroryzować Loozacka na gg bo poradził sobie znakomicie z tym samochodem ;) my sie śmialiśmy ? nigdy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 8 Listopad 2005 Share Napisano 8 Listopad 2005 Sikham, ekhem... :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 8 Listopad 2005 Share Napisano 8 Listopad 2005 Nielot daj jakieś screeny żeby niebyło tzrena avi ściągać Loozack skąd ja znam to spojżenie :> ( szydercze ? ) :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 8 Listopad 2005 Share Napisano 8 Listopad 2005 No, no. Chwalim, chwalim. Fajna miniaturke dales - woz z Dubaju. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 8 Listopad 2005 Autor Share Napisano 8 Listopad 2005 sikham-->dzieki, screeny dam jutro bo teraz to mi troche wstyd bo krzywo jest w pewnym miejscu a musi byc bardzo ladnie :) dzieki za posty.... ;) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubu Napisano 9 Listopad 2005 Share Napisano 9 Listopad 2005 No widze, że nielot nie próżnójesz ;);) Nop też poczekam na cały videotut i zassam(mój pierwszy i ostani videotutek ;) )z tego względu, że uwielbiam twoje modele :):) I poogladam se jak to robisz :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 9 Listopad 2005 Autor Share Napisano 9 Listopad 2005 Bubu--> dzieki :) OK zaczelo sie ps. nic nie usuwalem to jest caly czas jaki poswiecilem na to i sorki ze robie tyle poprawek i tak zmudnie pracuje ale tak to juz u mnie jest ze jak widze jakiegos buga to siedze godzinami (tu i tak sie spiesze) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 9 Listopad 2005 Share Napisano 9 Listopad 2005 a moge pokazać bugi?? :P edit: no to zaznaczyłem to co wydaje sie być nie do końca dobrze na zielono: tam na pewno jest krzywo na czerwono: chyba też tam krzywo jest ale nie jestem pewien; może to wina ustawienia kamery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 9 Listopad 2005 Autor Share Napisano 9 Listopad 2005 mozesz mozesz wkoncu to wip :D aha i jak wolicie zebym dawal lepsza jakosc wiecej czesci(wiecej mega) czy gorsza jakosc mniej czesci(mniej mega) ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 9 Listopad 2005 Share Napisano 9 Listopad 2005 Więcej części z lepszą jakościąja preferuje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 10 Listopad 2005 Share Napisano 10 Listopad 2005 Moze być i 5gb tylko jakośc musy byc co by vetrexy było widac ;) part 2 juz gotowy ? ładnie idzie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 10 Listopad 2005 Autor Share Napisano 10 Listopad 2005 chudy wiec tak to na czerwono to tak cien pada :) a zielony to nie blad bo tak ma byc :) ok wiec bedzie lepsza jakosc :D hindus-->part 2 juz gotowy powinien dzisiaj byc :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 10 Listopad 2005 Autor Share Napisano 10 Listopad 2005 Witam!! kolejny update narazie bez video ale czesc druga (nie cala) bedzie za chwile :) ps. nie patrzcie na tyl samochodu bo to jest tylko zeby bylo :) PIERWSZA CZESC JUZ JEST (post nr1) pozdro chudy--> marudzisz ;) poprawie sie next time Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 10 Listopad 2005 Share Napisano 10 Listopad 2005 daj ten obrazek w jakieś normalnej jakości bo prawie wogóle boku samochodu nie widać :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makbol Napisano 10 Listopad 2005 Share Napisano 10 Listopad 2005 super ten tutek jednak brakuje mi tu komentarza :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 10 Listopad 2005 Share Napisano 10 Listopad 2005 towarzyszu forum jest z ciebie dumne - jak narazie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 10 Listopad 2005 Autor Share Napisano 10 Listopad 2005 hehehe dzieki panowie kolejna czesc juz jest :) KOLEJNA CZESC JUZ JEST !! ps. ide spac bo padam na twarz :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lord_saskybody Napisano 11 Listopad 2005 Share Napisano 11 Listopad 2005 To: nielot007 Panie kolego tego Vtutka czy mógłbys zamieszczac na http://www.megaupload.com da sie sciagac kilka plików na raz bez konta premium. a podobnie leci ogólnie spoko pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 11 Listopad 2005 Share Napisano 11 Listopad 2005 nie da sie bo sa ograniczenia - jak chcesz to poczekaj jak bedzie calosc to wrzuci sie na megaupload jak nielot pozwoli po drugie istnieje mozliwosc zdjecia limitu jesli nie korzystasz z sieci wewnetrznej (czyt. nie masz nad soma admina :>). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 11 Listopad 2005 Autor Share Napisano 11 Listopad 2005 lord--> narazie niech bedzie tutaj jak skoncze to sie pomysli co z tym zrobic:) kolene czesc :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lord_saskybody Napisano 11 Listopad 2005 Share Napisano 11 Listopad 2005 niestety/naszczescie mam admina nad sobą. nielot007 -> spoko i tak ,ze wogóle ci sie chce dzielić swoją wiedzą z innymi pstryk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 11 Listopad 2005 Autor Share Napisano 11 Listopad 2005 Witam!! jestemna tym etapie(render) i juz powoli koncze model .... ale szczeze wam powiem ze jakos dziwnie mi sie modeluje tak nie zdarnie nie porecznie czuje sie nie swojo :) nie wiem czemu model prosty malo elementow a ja sie mecze nie wiem o co chodzi nastepny tutek bedzie lepszy obiecuje :D stosunkowo karoseria prawie skonczone oprocz ogry (dach itp) zostaly uszczelki poprawianie bugow krzywizn prostowanie dodanie kilki detali szyby uszczelki (uff ale tego jest) :) ale nie bedzie zle pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 11 Listopad 2005 Share Napisano 11 Listopad 2005 dobra dobra ;) i tak jest git - tylko taka prosba -mozesz zapodac plik z bluprintami gotowymi :) ? wiem ze marudze ;) dzieki za wszystko. doceniam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 12 Listopad 2005 Autor Share Napisano 12 Listopad 2005 tylko taka prosba -mozesz zapodac plik z bluprintami gotowymi :) ? prosze bardzo.... pociete i cale :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 12 Listopad 2005 Share Napisano 12 Listopad 2005 Ja właśnir zacząłem studiowaćtwojego tutka i powiem ci że jest świetny :D mam gorącą proźbe czy mógłbyś zrobić też całe koła do tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 13 Listopad 2005 Autor Share Napisano 13 Listopad 2005 Georgas--> zobacze czy bedzie mi sie chcialo :) ok update juz robie rowki aha sorki za bugi na dachu nie zauwazylem ale poprawie.......... ps. dach robilem z glowy (patrzylem na zdjecia) ps2. wiem ze na loczeniu maski ze zderzakiem jest krzywe polaczenie (proste) ale to zawsze zostawiam na koniec (jak skoncze rowki) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 13 Listopad 2005 Share Napisano 13 Listopad 2005 kształty świateł mi sie bardzo niepodobają mimo że twoje nieróżnią sie dużo od tych oryginalnych to jednak zmieniają wygląd całego samochodu jak już stękam to jeszcze wloty powietrza na przednim zderzaku i tylny zderzak (miejsca na rury są zupełnie źle zrobione w oryginale jest jedno duże wycięcie nie 2) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 13 Listopad 2005 Autor Share Napisano 13 Listopad 2005 stekaj stekaj sikham ;) :D to co mam zrobic z tymi swiatlami?? a co z wlotami na przednim zderzaku?? rury (miejsca) poprawie :) kolejne czesci.......... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 14 Listopad 2005 Share Napisano 14 Listopad 2005 Niezła robota nielot007 :o nie słuchaj sikham'a ;) Jak tylko skonczysz to biore sie za swojego ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 17 Listopad 2005 Autor Share Napisano 17 Listopad 2005 dzieki hindus..... ok po dlugim okresie ciszy ale nie bezczynnosci :D update sorki ze nie wrzucam narazie zadnych video ale niedlugo zapodam...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 17 Listopad 2005 Share Napisano 17 Listopad 2005 przednie swiatla mi sie okropnie nie podobaja i wcale nie sa podobne do orginalnych ... mozesz myslec ze sie czepiam .. ale to widac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 17 Listopad 2005 Autor Share Napisano 17 Listopad 2005 hehe czepiasz sie.... jest pare niedociagniec ale... wkoncu nie skonczylem jeszcze modelowac :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 17 Listopad 2005 Share Napisano 17 Listopad 2005 Nielot nie wiedziałem ze ty taki dobry jesteś w modelowaniu samochodów :o powaga. Respekt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 17 Listopad 2005 Autor Share Napisano 17 Listopad 2005 hehe co smiejesz sie ze mnie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 17 Listopad 2005 Share Napisano 17 Listopad 2005 Napisałem ze powaga :] zreszta popatrz na moją 'supre' mówi sama za siebie :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 17 Listopad 2005 Share Napisano 17 Listopad 2005 powaznie przody niepodobne ale jak nie zauwazasz to spoko :) modeluj dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 17 Listopad 2005 Share Napisano 17 Listopad 2005 Marudzisz qba :) może takie wrażęnie bo nei ma jeszcze np lamp etc - nie jest skonczony , nie ma szybki itd. nei wiem moze sie myle ale co tam ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 17 Listopad 2005 Autor Share Napisano 17 Listopad 2005 eee nie wierze :D a jesli chodzi o supre to hehe pamietam ja pamietam, ladna byla :D hehe szefie (qba) zaznacz gdzie to poprawie :D moge byc slepy prawda :D?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 17 Listopad 2005 Share Napisano 17 Listopad 2005 to żeś się nielot wkopał z tym zdjęciem bo na zdjęciu jest inaczej a u ciebie inaczej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 17 Listopad 2005 Autor Share Napisano 17 Listopad 2005 heheeh wydaje wam sie show me :D albo rzeczywiscie jestem slepy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 17 Listopad 2005 Share Napisano 17 Listopad 2005 skoro chcesz to masz krawędź masz za ostrą, wlot ma inny kształt chyba musisz udać się do okulisty:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 17 Listopad 2005 Autor Share Napisano 17 Listopad 2005 hehehe eeeee to wam o krawedz chodzilo ze za ostra :D no wlot jest rzeczywiscie troche inny :D a co to ma byc zaznaczone w kolku na swietle ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 17 Listopad 2005 Share Napisano 17 Listopad 2005 u ciebie idzie to prosto a na zdjeciu jest to ledko odchylone w stronę nadkola Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 17 Listopad 2005 Share Napisano 17 Listopad 2005 wydaje mi sie ze wszystko aha i jeszcze pogrub tą krawędź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 17 Listopad 2005 Autor Share Napisano 17 Listopad 2005 poprawie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi