Napisano 1 Styczeń 200718 l Autor Witam!! skonczylem przod :) nic juz w nim nie bede poprawial :) hk prosze oto siateczka :) ps. te dziuery na przodzi robilem booleanem,chcialby ktos zobaczyc jak robie je normalnie nie booleanem ?? pozdro
Napisano 1 Styczeń 200718 l nielot - sma przód wystarczy :) Uploaduj tego videotuta :) I pokaż też jak zrobić dziury nie booleanem ;)
Napisano 1 Styczeń 200718 l "no czekamy na tego tuta :) trzeba się w końcu zacząć uczyć modelowania" skonczysz w koncu pier.. ;]]]
Napisano 1 Styczeń 200718 l " no czekamy na tego tuta :) trzeba się w końcu zacząć uczyć modelowania" Co? Raczej chciałeś powiedzieć czas nauczyć kogoś modelowania albo coś w tym stylu :)...
Napisano 1 Styczeń 200718 l Autor "no czekamy na tego tuta :) trzeba się w końcu zacząć uczyć modelowania" skonczysz w koncu pier.. ;]]] hehe qba dobrze gada to chyba ty powinienes uczyc modelowac(mnie) :)
Napisano 11 Styczeń 200718 l Autor a WItam!! :D kolejny update :) powolutku do konca :) to bedzie druga i ostatnia czesc :) pozdro
Napisano 11 Styczeń 200718 l hehe chyba sie nie uciesza ze to ostatnia czesc:p ja sie tylko moge przyczepic do tylnych swiatel, wygladaja jakby byly niechlujnie wyciete:P pozdro
Napisano 11 Styczeń 200718 l Autor Johnie racja tak wygladaja bo jeszcze nie ma odpowiednich chamferkow na krawdziach aby bylo ostrzej :) ale to sie naprawi :D pozdro
Napisano 15 Styczeń 200718 l nie no kurde nielot ty nie widzisz jaki ten zderzak tylni jest krzywy!?!?!?!?!?! bierz sie za poprawianie i to już :P
Napisano 17 Styczeń 200718 l BigBen ja jakos już mam ten tut na dysku nielot007 ty z tym tam nieźle zasuwasz ok15 min i cała maska pewnie lata praktytki??