kamil3d Napisano 10 Listopad 2005 Share Napisano 10 Listopad 2005 Będzie to grafika dla pewnej gazety której nie podam nazwy ale ogólnie ma to być tapeta na pulpit umieszczona u nich na stronie www. Zrobiona w 3ds max człowiek siedzący na fotelu czytający ich gazetę. Vray uzyty do renderingu. Podajcie jakies ceny.Jestem początkującym grafikiem - m,oj pierwszy komercyjny projekt więc nie wiem ile wziaść.Ogólnie 5 lat juz robie grafiki - dla siebie. Pozdrawiam i licze na szybką odpowiedz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil3d Napisano 10 Listopad 2005 Autor Share Napisano 10 Listopad 2005 a oto obrazek, troche zniekszrtałcony aby nie było widac nazwy gazety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 10 Listopad 2005 Share Napisano 10 Listopad 2005 Jestem początkującym grafikiem - m,oj pierwszy komercyjny projekt więc nie wiem ile wziaść.Ogólnie 5 lat juz robie grafiki :D ile to robiłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 10 Listopad 2005 Share Napisano 10 Listopad 2005 Mogę sie mylić ale czy to czasem nie postac z Posera ? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 10 Listopad 2005 Share Napisano 10 Listopad 2005 zalezy co robiles czy sam riggowales postac czy ja modelowales itp. czy tylko ustawiles i zrenderowales.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartonfink Napisano 10 Listopad 2005 Share Napisano 10 Listopad 2005 Poser jak nic :) Napewno nieduzo - poniewaz twoj wklad jest nieduzy - niema sie co oszukiwac najtrudniejszym modelem tutaj jest wlasnie postac - ktora nie kosztowala CIe zbyt duzo pracy.Jesli sie myle i to niejest poser to bardzo przepraszam - ale podobienstwo do kukielek poserowych jest olbrzymie. Dorob mu chociaz wlosy bo czytelnicy sklonni pomyslec iz od czytania tej gazety sie lysieje ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 10 Listopad 2005 Share Napisano 10 Listopad 2005 hmmm, sprawiedliwi jesteście - a niby zleceniodawcą z kąd będzie wiedział czy kamil3d robił postać sam czy zaimportował z Posera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 10 Listopad 2005 Share Napisano 10 Listopad 2005 jest odpowiedni watek na ten temat: http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=15861&highlight=wycenic Technika nie jest wazna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 10 Listopad 2005 Share Napisano 10 Listopad 2005 Tak tak ale tu chodzi chyba o czas wykonania sceny, modelu a jak model nie jest robiony samemu to chyba mniej czasu jest posiwięcane ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 10 Listopad 2005 Share Napisano 10 Listopad 2005 kiedys pewien madry mdrzec z forum powiedzial - wez lizaka chupachup :> ciekawe kto to byl ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 10 Listopad 2005 Share Napisano 10 Listopad 2005 jesli klient niekumaty i niewie ze to z posera to po kiego walka zanizac sobie wynagrodzenie ?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartonfink Napisano 10 Listopad 2005 Share Napisano 10 Listopad 2005 sluszna uwaga - jak niekumaty to ciagnij ile wlezie :) dobra twoja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość eax Napisano 22 Listopad 2005 Share Napisano 22 Listopad 2005 ejj panowie cos mi nie pasuje - klient placi za efekt, a nie za to ile godzin na to poswieciles... to juz twoja sprawa czy przeliczysz swoja cene na godziny czy moze na cos innego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
masteryoshi Napisano 26 Listopad 2005 Share Napisano 26 Listopad 2005 Za tą grafike weź 20złotych i gazete. Zrób ten fotel ładniejszym troche :D A człowieka daj bardziej "białego", chyba że to azjatycka gazeta. I sugestja : Walnij mu włosy takie pół metrowe i koszulke jakiegoś vadera:D A tak bez jaj to jak dopracujesz zciągnij za to ze 150 mini ;| Stać by wydać gazete, stać by zapłacić:> Pozdrawiam :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MatPat Napisano 26 Listopad 2005 Share Napisano 26 Listopad 2005 Nie wiem jakie wymagania ale można by dopieścić to trochę dodatkowo przynajmniej w PhotoShopie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi