Napisano 10 Listopad 200519 l Będzie to grafika dla pewnej gazety której nie podam nazwy ale ogólnie ma to być tapeta na pulpit umieszczona u nich na stronie www. Zrobiona w 3ds max człowiek siedzący na fotelu czytający ich gazetę. Vray uzyty do renderingu. Podajcie jakies ceny.Jestem początkującym grafikiem - m,oj pierwszy komercyjny projekt więc nie wiem ile wziaść.Ogólnie 5 lat juz robie grafiki - dla siebie. Pozdrawiam i licze na szybką odpowiedz.
Napisano 10 Listopad 200519 l Autor a oto obrazek, troche zniekszrtałcony aby nie było widac nazwy gazety
Napisano 10 Listopad 200519 l Jestem początkującym grafikiem - m,oj pierwszy komercyjny projekt więc nie wiem ile wziaść.Ogólnie 5 lat juz robie grafiki :D ile to robiłeś?
Napisano 10 Listopad 200519 l zalezy co robiles czy sam riggowales postac czy ja modelowales itp. czy tylko ustawiles i zrenderowales....
Napisano 10 Listopad 200519 l Poser jak nic :) Napewno nieduzo - poniewaz twoj wklad jest nieduzy - niema sie co oszukiwac najtrudniejszym modelem tutaj jest wlasnie postac - ktora nie kosztowala CIe zbyt duzo pracy.Jesli sie myle i to niejest poser to bardzo przepraszam - ale podobienstwo do kukielek poserowych jest olbrzymie. Dorob mu chociaz wlosy bo czytelnicy sklonni pomyslec iz od czytania tej gazety sie lysieje ;)
Napisano 10 Listopad 200519 l hmmm, sprawiedliwi jesteście - a niby zleceniodawcą z kąd będzie wiedział czy kamil3d robił postać sam czy zaimportował z Posera?
Napisano 10 Listopad 200519 l jest odpowiedni watek na ten temat: http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=15861&highlight=wycenic Technika nie jest wazna.
Napisano 10 Listopad 200519 l Tak tak ale tu chodzi chyba o czas wykonania sceny, modelu a jak model nie jest robiony samemu to chyba mniej czasu jest posiwięcane ;)
Napisano 10 Listopad 200519 l kiedys pewien madry mdrzec z forum powiedzial - wez lizaka chupachup :> ciekawe kto to byl ;)
Napisano 10 Listopad 200519 l jesli klient niekumaty i niewie ze to z posera to po kiego walka zanizac sobie wynagrodzenie ?:)
Napisano 22 Listopad 200519 l ejj panowie cos mi nie pasuje - klient placi za efekt, a nie za to ile godzin na to poswieciles... to juz twoja sprawa czy przeliczysz swoja cene na godziny czy moze na cos innego...
Napisano 26 Listopad 200519 l Za tą grafike weź 20złotych i gazete. Zrób ten fotel ładniejszym troche :D A człowieka daj bardziej "białego", chyba że to azjatycka gazeta. I sugestja : Walnij mu włosy takie pół metrowe i koszulke jakiegoś vadera:D A tak bez jaj to jak dopracujesz zciągnij za to ze 150 mini ;| Stać by wydać gazete, stać by zapłacić:> Pozdrawiam :D
Napisano 26 Listopad 200519 l Nie wiem jakie wymagania ale można by dopieścić to trochę dodatkowo przynajmniej w PhotoShopie.