Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Będzie to grafika dla pewnej gazety której nie podam nazwy ale ogólnie ma to być tapeta na pulpit umieszczona u nich na stronie www. Zrobiona w 3ds max człowiek siedzący na fotelu czytający ich gazetę. Vray uzyty do renderingu. Podajcie jakies ceny.Jestem początkującym grafikiem - m,oj pierwszy komercyjny projekt więc nie wiem ile wziaść.Ogólnie 5 lat juz robie grafiki - dla siebie. Pozdrawiam i licze na szybką odpowiedz.

• Odpowiedzi 14
  • Wyświetleń 1,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

a oto obrazek, troche zniekszrtałcony aby nie było widac nazwy gazety

Napisano
Jestem początkującym grafikiem - m,oj pierwszy komercyjny projekt więc nie wiem ile wziaść.Ogólnie 5 lat juz robie grafiki

:D

ile to robiłeś?

Napisano

zalezy co robiles czy sam riggowales postac czy ja modelowales itp. czy tylko ustawiles i zrenderowales....

Napisano

Poser jak nic :)

Napewno nieduzo - poniewaz twoj wklad jest nieduzy - niema sie co oszukiwac najtrudniejszym modelem tutaj jest wlasnie postac - ktora nie kosztowala CIe zbyt duzo pracy.Jesli sie myle i to niejest poser to bardzo przepraszam - ale podobienstwo do kukielek poserowych jest olbrzymie.

Dorob mu chociaz wlosy bo czytelnicy sklonni pomyslec iz od czytania tej gazety sie lysieje ;)

Napisano

hmmm, sprawiedliwi jesteście - a niby zleceniodawcą z kąd będzie wiedział czy kamil3d robił postać sam czy zaimportował z Posera?

Napisano

Tak tak ale tu chodzi chyba o czas wykonania sceny, modelu a jak model nie jest robiony samemu to chyba mniej czasu jest posiwięcane ;)

Napisano

kiedys pewien madry mdrzec z forum powiedzial - wez lizaka chupachup :> ciekawe kto to byl ;)

Napisano

jesli klient niekumaty i niewie ze to z posera to po kiego walka zanizac sobie wynagrodzenie ?:)

Napisano

ejj panowie cos mi nie pasuje - klient placi za efekt, a nie za to ile godzin na to poswieciles... to juz twoja sprawa czy przeliczysz swoja cene na godziny czy moze na cos innego...

Napisano

Za tą grafike weź 20złotych i gazete.

Zrób ten fotel ładniejszym troche :D

A człowieka daj bardziej "białego", chyba że to azjatycka gazeta.

I sugestja : Walnij mu włosy takie pół metrowe i koszulke jakiegoś vadera:D

A tak bez jaj to jak dopracujesz zciągnij za to ze 150 mini ;|

Stać by wydać gazete, stać by zapłacić:>

Pozdrawiam :D

Napisano

Nie wiem jakie wymagania ale można by dopieścić to trochę dodatkowo przynajmniej w PhotoShopie.