Napisano 28 Listopad 200519 l co do plakietek czy podobnych zeczy to bierzcie, napewno sie przydadzą ;) a ja z innej strony: kto mnie przenocuje jedną noc? PLZZZZZZZZZZZZ :)
Napisano 28 Listopad 200519 l tweety jestem na liscie dwa razy, wnioskuje że należy mi sie 2 razy wiecej piwa:D hcpiter666 spoko, jeszcze się wszystko dogada, pozdro!
Napisano 28 Listopad 200519 l mkk3a, przecież większość już znasz ;) Mi wypadają zajęcia akurat w zlotowy weekend więc albo będę później (poślizg jakieś 2 godz, może mniej) albo się urwę z wykładu hehe. Nadal nie wiem co z moim foto, może uda mi się cosik kupić do czasu zlotu :) Pozdrawiam
Napisano 29 Listopad 200519 l niby znam, ale na 100% kojarze tych co byli na drugim spotkaniu + razora. a i teraz przyjdzie pelno nowego luda no i dla nich tez bedzie to pomocne. kto jak kto, ale ja wezme plakietke :) PS. no i caly czas czekam na zdjęcia z Maxwellem :D
Napisano 29 Listopad 200519 l PS. no i caly czas czekam na zdjęcia z Maxwellem :D Hehe nie tylko ty ;) No ale co zrobic :) Vorek wiesz cos moze o tym ;)
Napisano 29 Listopad 200519 l Autor pomysł z plakietkami nie jest zły. Vorek pamiętasz jak siedziałeś pod pręgierzem i kręciłeś plakietką z avatarkiem-światłomierzem? a ja jak głupi kręciłem się trzy metry od ciebie wypatrując zlotowiczów :D :D to były czasy :)
Napisano 29 Listopad 200519 l pomysł z plakietkami nie jest zły. Vorek pamiętasz jak siedziałeś pod pręgierzem i kręciłeś plakietką z avatarkiem-światłomierzem? a ja jak głupi kręciłem się trzy metry od ciebie wypatrując zlotowiczów :D :D to były czasy :) wlsanie wciaz mam gdzies moja magiczna kartke z pierwszego zlotu :) nikt nie chce kupic???:D
Napisano 29 Listopad 200519 l Tweety, ja nadal nie mam pewności, czy będę. Dla mnie to jest kwestia $ i noclegu, a z tym moze być krucho. Ale jeszcze się zobaczy. Do 17 jest jeszcze troszkę czasu...
Napisano 29 Listopad 200519 l Autor kiedy? 17 grudnia 2005 o której? godz 18 gdzie? na rynku pod pręgierzem rowr: "Zbieram na Maxa 7. Rowr." :D :D
Napisano 29 Listopad 200519 l Shogun 3D hehe zawsze mozna sie wbic do jakiegos akademika :D na impreze calo nocna :) np. kolo AE :) tweety: lezka sie w oku kreci :D
Napisano 30 Listopad 200519 l hehe, co Wam na wspominki się zebrało :D Wypłatę dostałem to film z maxwellem wywołam w najbliższym czasie ;) A co z kanajpką, robimy jakąś rezerwację ? bo jeżeli tak to trzeba by się wcześniej (tak z tydzień) zdecydować i zaklepać miejsca. Pozdrawiam
Napisano 1 Grudzień 200519 l Kurde sorry chłopaki ale wypadł mi i JunioRowi ważny wyjazd i raczej nie spotkamy sie razem na tym meetingu :/ Bardzo mi szkoda bo już sie nastawiłem ale co zrobić :/ :( Pozdro i Miłej zabawy :) Ps. Wypijcie chociaż jedno piwko za to że nie mogłem być ;/ Edit:Jedynie co to będę 5.12 w poniedziałek ale raczej mnie to nie zadowala :/
Napisano 1 Grudzień 200519 l :(:(:(:( no to odpadłem kasy nie będzie:( spłukałem się na... no chveti wie na co no i niestety święta niebawem więc na gifty też troche zejdzie więc nie liczcie na mnię:( miłej zabawy ;*
Napisano 1 Grudzień 200519 l Sorry za zamieszanie ale jednak będę !! Tak !! Jesttt ! Wyjaz dało się przełożyć i damy rade :D Więc nie wykasowujcie mnie i juniora :] Jendak Browarka napiję się razem z wam :D !!!
Napisano 7 Grudzień 200519 l a dlaczego tu taka cisza ? nikt sie nie ekscytuje spotkaniem , ani nic ...
Napisano 8 Grudzień 200519 l czekamy na 17 :D no dobra ja pomęcze tą godzinę jeszcze, musi być 18? :> po południu się pogada o której dojazdowi mają wózki spowrotem i trzeba będzie pujść na kompromis egoiści.
Napisano 8 Grudzień 200519 l Autor nikt sie nie ekscytuje spotkaniem , ani nic ... hmm... POZOSTAŁO: 10 DNI!!! POZOSTAŁO: 10 DNI!!! POZOSTAŁO: 10 DNI!!! POZOSTAŁO: 10 DNI!!! wystarczy? :D :D
Napisano 8 Grudzień 200519 l za oknem szaro a tu tak kolorowo! humor mi sie poprwił... dzieki tweety:D
Napisano 8 Grudzień 200519 l ee, a mi sie nie podoba kolejnosc kolorów. powinny byc wg długosci fal :P
Napisano 8 Grudzień 200519 l no właśnie, 10 dni i trzeba wkońcu ustalić co i jak, bar itp. kto moze byc wczesnie i sie spotkać.
Napisano 8 Grudzień 200519 l mi tweety podrzucil logo max3d.pl ktore wydrukowalem :D oblepi sie pregiez , tak zeby nietutejsi sie odnalezli :) taki drogowskaz :D:D pozdro źiąąą :*
Napisano 8 Grudzień 200519 l JunioR-ja moge być wcześniej, z tego co pamietam jeszcze hcpiter666 chciał się też zjawić wcześniejszą porą.
Napisano 8 Grudzień 200519 l Tak własnie, Maras ja z juniorem bedziemy razem i tylko ustal godzinę o ktorej bedziesz mogł i sie zgadamy :) Kome też pisał ze bedzie wczesniej, ale nic więcej mi nie wiadomo.
Napisano 8 Grudzień 200519 l no ja sie dostosuje do was, wiec napiszcie kiedy bedziecie we wrocku to się przywloke do centrum na konkretną godzinę, mysle ze ustawimy sie pod pręgieżem (sprawdzimy czy jest na miejscu;) i np pojdziemy w jakieś cieple miejsce na 1 browara, aha tylko nie piszcie że bedziecie o 10 rano, ghehe
Napisano 9 Grudzień 200519 l kurcze, wlasnie sie zorientowalem ze to nie w najblizsza sobote jest ten zlot. nie mam pojecia dlaczego bylem przekonany ze to juz za dwa dni :DDD. Na " zabili mi zolwia" bym sie przeszedl chetnie, ale nie dam rady jutro :(.
Napisano 9 Grudzień 200519 l Autor POZOSTAŁO: 9 DNI!!! POZOSTAŁO: 9 DNI!!! POZOSTAŁO: 9 DNI!!! POZOSTAŁO: 9 DNI!!! Vorek: check PM. mkk3a: według którego widma? światła widzialnego? wodoru, azotu helu? :P
Napisano 9 Grudzień 200519 l mowilem o długosci fal, wiec mniej wiecej tak: czerwony (380nm), zolty (450, zielony (550), niebieski (700). no ale ta regulka tylko dziala jesli wszystkie kolory mają zbliżoną jasnosc i nasycenie. z tymi "9 dniami" juz byloby ciezko cos wykombinowac :]
Napisano 13 Grudzień 200519 l No Panowie. Mamy rezerwację w Mleczarni na 18:30 Zarezerowwałem 15 miejsc, jak nie starczy (hehe) to się coś wymyśli. Stoliki będą już ustawione, wszystko pro ;) Więc do zobaczenia pod pręgierzem o 18:00 Pozdrawiam
Napisano 13 Grudzień 200519 l kome- zagadaj z mkk3a on jakis nocleg ogrganizował i szukał osób :]A jezeli mozna wiedzieć to z kąd jesteś moze bedą inni chetni od ciebie ?
Napisano 13 Grudzień 200519 l jak tak wszystko załatwione na PRO przez Vorka to nie wypada się nie zjawić!
Napisano 15 Grudzień 200519 l Autor Małe przypomnienie: Meeting jest już... w tą SOBOTĘ!!! Zaś zlotowcy zadeklarowani to: tweety Vorek hcpiter"trzyde" Junior Barcisz kannu maras Salvator Shogun 3D (no to będziesz czy nie?) razor Super_OKO rowr asblaze mkk3a Plastique tobi_k MichOO misiekhc :D :D :D
Napisano 15 Grudzień 200519 l Uuu, niezla banda was bedzie, przy takiej ilosci to nie ma bata, jeden koniec stolu drugiego nie uslyszy ;) Powodzenia w kazdym razie, milej zabawy ;]
Napisano 15 Grudzień 200519 l Tweety- nie ma juz hcpiter666 tylko jest hcpiter3d ;p a co do listy to gicioR, tam chłopaki niepozapominajcie plytek z tutkami :] ( mówie do: Vorek=XSI i tutoriale :D, Kannu=Gnom Vray i TT vol.6 :D) THX !! (od hcpiter`a)
Napisano 15 Grudzień 200519 l i macie za to u mnie wieeelką kreskę, że nie prosicie żebym łaskawie poczekał do 18 ;)
Napisano 15 Grudzień 200519 l Niestety mnie nie będzie, chyba że cud się zdarzy i nagle mi $ spłynie od św. Mikołaja. I hope so...
Napisano 15 Grudzień 200519 l i macie za to u mnie wieeelką kreskę, że nie prosicie żebym łaskawie poczekał do 18 ;) pare osób równierz bedzie przed 18tą wiec tez będą czekali :p
Napisano 16 Grudzień 200519 l Autor czy wiecie że... pozostało... tylko... 36..... godzin... do... IV MEETINGU WE WROCKU!!! wrocławianie! strzeżcie się! max3d.pl nadchodzi... :D :D :D
Napisano 16 Grudzień 200519 l Tweety, jak ktoś ma rozdziałkę 1280/1024 to efekt jaki chciałeś uzyskać szlag trafia.
Napisano 17 Grudzień 200519 l Witam to juz dziś ;) Więc Vorek nie zapomnij XSI i tutków ;) Maras umowilismy sie z kannu wczesniej około 17.30 badz pod pregierzem to cie znajdziemy. Pozdr. i do zobaczenia ;)
Napisano 17 Grudzień 200519 l tralalalala kufle piwa w dlon !! I NA PARKIET ZIOOM :D:D wielkie odliczaie...6h...
Napisano 17 Grudzień 200519 l ja napewno bede nieco wczesniej. mam długa zielona alaske z duzym kapturem i futrem. jakby coś to podchodzić :) nie jestem agresywny do nieznajomych :D