JunioR Napisano 28 Listopad 2005 Share Napisano 28 Listopad 2005 co do plakietek czy podobnych zeczy to bierzcie, napewno sie przydadzą ;) a ja z innej strony: kto mnie przenocuje jedną noc? PLZZZZZZZZZZZZ :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maras Napisano 28 Listopad 2005 Share Napisano 28 Listopad 2005 tweety jestem na liscie dwa razy, wnioskuje że należy mi sie 2 razy wiecej piwa:D hcpiter666 spoko, jeszcze się wszystko dogada, pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 28 Listopad 2005 Autor Share Napisano 28 Listopad 2005 gdzie dwa razy? :D :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 28 Listopad 2005 Share Napisano 28 Listopad 2005 mkk3a, przecież większość już znasz ;) Mi wypadają zajęcia akurat w zlotowy weekend więc albo będę później (poślizg jakieś 2 godz, może mniej) albo się urwę z wykładu hehe. Nadal nie wiem co z moim foto, może uda mi się cosik kupić do czasu zlotu :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk3a Napisano 29 Listopad 2005 Share Napisano 29 Listopad 2005 niby znam, ale na 100% kojarze tych co byli na drugim spotkaniu + razora. a i teraz przyjdzie pelno nowego luda no i dla nich tez bedzie to pomocne. kto jak kto, ale ja wezme plakietke :) PS. no i caly czas czekam na zdjęcia z Maxwellem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 29 Listopad 2005 Share Napisano 29 Listopad 2005 PS. no i caly czas czekam na zdjęcia z Maxwellem :D Hehe nie tylko ty ;) No ale co zrobic :) Vorek wiesz cos moze o tym ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 29 Listopad 2005 Autor Share Napisano 29 Listopad 2005 pomysł z plakietkami nie jest zły. Vorek pamiętasz jak siedziałeś pod pręgierzem i kręciłeś plakietką z avatarkiem-światłomierzem? a ja jak głupi kręciłem się trzy metry od ciebie wypatrując zlotowiczów :D :D to były czasy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kannu Napisano 29 Listopad 2005 Share Napisano 29 Listopad 2005 spoko, i tak, jesli przyjdzie połowa z zapisanych to będzie dobrze :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 29 Listopad 2005 Share Napisano 29 Listopad 2005 pomysł z plakietkami nie jest zły. Vorek pamiętasz jak siedziałeś pod pręgierzem i kręciłeś plakietką z avatarkiem-światłomierzem? a ja jak głupi kręciłem się trzy metry od ciebie wypatrując zlotowiczów :D :D to były czasy :) wlsanie wciaz mam gdzies moja magiczna kartke z pierwszego zlotu :) nikt nie chce kupic???:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 29 Listopad 2005 Share Napisano 29 Listopad 2005 Tweety, ja nadal nie mam pewności, czy będę. Dla mnie to jest kwestia $ i noclegu, a z tym moze być krucho. Ale jeszcze się zobaczy. Do 17 jest jeszcze troszkę czasu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 29 Listopad 2005 Autor Share Napisano 29 Listopad 2005 kiedy? 17 grudnia 2005 o której? godz 18 gdzie? na rynku pod pręgierzem rowr: "Zbieram na Maxa 7. Rowr." :D :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 29 Listopad 2005 Share Napisano 29 Listopad 2005 Shogun 3D hehe zawsze mozna sie wbic do jakiegos akademika :D na impreze calo nocna :) np. kolo AE :) tweety: lezka sie w oku kreci :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 30 Listopad 2005 Share Napisano 30 Listopad 2005 hehe, co Wam na wspominki się zebrało :D Wypłatę dostałem to film z maxwellem wywołam w najbliższym czasie ;) A co z kanajpką, robimy jakąś rezerwację ? bo jeżeli tak to trzeba by się wcześniej (tak z tydzień) zdecydować i zaklepać miejsca. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 1 Grudzień 2005 Share Napisano 1 Grudzień 2005 Kurde sorry chłopaki ale wypadł mi i JunioRowi ważny wyjazd i raczej nie spotkamy sie razem na tym meetingu :/ Bardzo mi szkoda bo już sie nastawiłem ale co zrobić :/ :( Pozdro i Miłej zabawy :) Ps. Wypijcie chociaż jedno piwko za to że nie mogłem być ;/ Edit:Jedynie co to będę 5.12 w poniedziałek ale raczej mnie to nie zadowala :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 1 Grudzień 2005 Share Napisano 1 Grudzień 2005 buhhahahahha eeeee chlopaki 16,17,18 w szklarskiej chyba jestem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 1 Grudzień 2005 Share Napisano 1 Grudzień 2005 :(:(:(:( no to odpadłem kasy nie będzie:( spłukałem się na... no chveti wie na co no i niestety święta niebawem więc na gifty też troche zejdzie więc nie liczcie na mnię:( miłej zabawy ;* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 1 Grudzień 2005 Share Napisano 1 Grudzień 2005 Sorry za zamieszanie ale jednak będę !! Tak !! Jesttt ! Wyjaz dało się przełożyć i damy rade :D Więc nie wykasowujcie mnie i juniora :] Jendak Browarka napiję się razem z wam :D !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kannu Napisano 7 Grudzień 2005 Share Napisano 7 Grudzień 2005 a dlaczego tu taka cisza ? nikt sie nie ekscytuje spotkaniem , ani nic ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 8 Grudzień 2005 Share Napisano 8 Grudzień 2005 czekamy na 17 :D no dobra ja pomęcze tą godzinę jeszcze, musi być 18? :> po południu się pogada o której dojazdowi mają wózki spowrotem i trzeba będzie pujść na kompromis egoiści. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk3a Napisano 8 Grudzień 2005 Share Napisano 8 Grudzień 2005 kannu - to cisza przed burzą ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 8 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 8 Grudzień 2005 nikt sie nie ekscytuje spotkaniem , ani nic ... hmm... POZOSTAŁO: 10 DNI!!! POZOSTAŁO: 10 DNI!!! POZOSTAŁO: 10 DNI!!! POZOSTAŁO: 10 DNI!!! wystarczy? :D :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maras Napisano 8 Grudzień 2005 Share Napisano 8 Grudzień 2005 za oknem szaro a tu tak kolorowo! humor mi sie poprwił... dzieki tweety:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk3a Napisano 8 Grudzień 2005 Share Napisano 8 Grudzień 2005 ee, a mi sie nie podoba kolejnosc kolorów. powinny byc wg długosci fal :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 8 Grudzień 2005 Share Napisano 8 Grudzień 2005 no właśnie, 10 dni i trzeba wkońcu ustalić co i jak, bar itp. kto moze byc wczesnie i sie spotkać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barcisz Napisano 8 Grudzień 2005 Share Napisano 8 Grudzień 2005 mi tweety podrzucil logo max3d.pl ktore wydrukowalem :D oblepi sie pregiez , tak zeby nietutejsi sie odnalezli :) taki drogowskaz :D:D pozdro źiąąą :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 8 Grudzień 2005 Share Napisano 8 Grudzień 2005 a jutro na koncercik ZABILI MI ZOLWIA do madnessu ktos idzie???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maras Napisano 8 Grudzień 2005 Share Napisano 8 Grudzień 2005 JunioR-ja moge być wcześniej, z tego co pamietam jeszcze hcpiter666 chciał się też zjawić wcześniejszą porą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 8 Grudzień 2005 Share Napisano 8 Grudzień 2005 Tak własnie, Maras ja z juniorem bedziemy razem i tylko ustal godzinę o ktorej bedziesz mogł i sie zgadamy :) Kome też pisał ze bedzie wczesniej, ale nic więcej mi nie wiadomo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maras Napisano 8 Grudzień 2005 Share Napisano 8 Grudzień 2005 no ja sie dostosuje do was, wiec napiszcie kiedy bedziecie we wrocku to się przywloke do centrum na konkretną godzinę, mysle ze ustawimy sie pod pręgieżem (sprawdzimy czy jest na miejscu;) i np pojdziemy w jakieś cieple miejsce na 1 browara, aha tylko nie piszcie że bedziecie o 10 rano, ghehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kannu Napisano 9 Grudzień 2005 Share Napisano 9 Grudzień 2005 kurcze, wlasnie sie zorientowalem ze to nie w najblizsza sobote jest ten zlot. nie mam pojecia dlaczego bylem przekonany ze to juz za dwa dni :DDD. Na " zabili mi zolwia" bym sie przeszedl chetnie, ale nie dam rady jutro :(. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 9 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 9 Grudzień 2005 POZOSTAŁO: 9 DNI!!! POZOSTAŁO: 9 DNI!!! POZOSTAŁO: 9 DNI!!! POZOSTAŁO: 9 DNI!!! Vorek: check PM. mkk3a: według którego widma? światła widzialnego? wodoru, azotu helu? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk3a Napisano 9 Grudzień 2005 Share Napisano 9 Grudzień 2005 mowilem o długosci fal, wiec mniej wiecej tak: czerwony (380nm), zolty (450, zielony (550), niebieski (700). no ale ta regulka tylko dziala jesli wszystkie kolory mają zbliżoną jasnosc i nasycenie. z tymi "9 dniami" juz byloby ciezko cos wykombinowac :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 13 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 13 Grudzień 2005 POZOSTAŁO: 5 DNI Vorek: co z Mleczarnią? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 13 Grudzień 2005 Share Napisano 13 Grudzień 2005 No Panowie. Mamy rezerwację w Mleczarni na 18:30 Zarezerowwałem 15 miejsc, jak nie starczy (hehe) to się coś wymyśli. Stoliki będą już ustawione, wszystko pro ;) Więc do zobaczenia pod pręgierzem o 18:00 Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 13 Grudzień 2005 Share Napisano 13 Grudzień 2005 łe samoluby :( to mnie nie będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 13 Grudzień 2005 Share Napisano 13 Grudzień 2005 kome- zagadaj z mkk3a on jakis nocleg ogrganizował i szukał osób :]A jezeli mozna wiedzieć to z kąd jesteś moze bedą inni chetni od ciebie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 13 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 13 Grudzień 2005 Vorek: masz za to u mnie piwo :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maras Napisano 13 Grudzień 2005 Share Napisano 13 Grudzień 2005 jak tak wszystko załatwione na PRO przez Vorka to nie wypada się nie zjawić! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 15 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 15 Grudzień 2005 Małe przypomnienie: Meeting jest już... w tą SOBOTĘ!!! Zaś zlotowcy zadeklarowani to: tweety Vorek hcpiter"trzyde" Junior Barcisz kannu maras Salvator Shogun 3D (no to będziesz czy nie?) razor Super_OKO rowr asblaze mkk3a Plastique tobi_k MichOO misiekhc :D :D :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WToreK Napisano 15 Grudzień 2005 Share Napisano 15 Grudzień 2005 Uuu, niezla banda was bedzie, przy takiej ilosci to nie ma bata, jeden koniec stolu drugiego nie uslyszy ;) Powodzenia w kazdym razie, milej zabawy ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 15 Grudzień 2005 Share Napisano 15 Grudzień 2005 Tweety- nie ma juz hcpiter666 tylko jest hcpiter3d ;p a co do listy to gicioR, tam chłopaki niepozapominajcie plytek z tutkami :] ( mówie do: Vorek=XSI i tutoriale :D, Kannu=Gnom Vray i TT vol.6 :D) THX !! (od hcpiter`a) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 15 Grudzień 2005 Share Napisano 15 Grudzień 2005 i macie za to u mnie wieeelką kreskę, że nie prosicie żebym łaskawie poczekał do 18 ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 15 Grudzień 2005 Share Napisano 15 Grudzień 2005 Niestety mnie nie będzie, chyba że cud się zdarzy i nagle mi $ spłynie od św. Mikołaja. I hope so... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 15 Grudzień 2005 Share Napisano 15 Grudzień 2005 i macie za to u mnie wieeelką kreskę, że nie prosicie żebym łaskawie poczekał do 18 ;) pare osób równierz bedzie przed 18tą wiec tez będą czekali :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 16 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 16 Grudzień 2005 czy wiecie że... pozostało... tylko... 36..... godzin... do... IV MEETINGU WE WROCKU!!! wrocławianie! strzeżcie się! max3d.pl nadchodzi... :D :D :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 16 Grudzień 2005 Share Napisano 16 Grudzień 2005 Tweety, jak ktoś ma rozdziałkę 1280/1024 to efekt jaki chciałeś uzyskać szlag trafia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 16 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 16 Grudzień 2005 a teraz? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 17 Grudzień 2005 Share Napisano 17 Grudzień 2005 Witam to juz dziś ;) Więc Vorek nie zapomnij XSI i tutków ;) Maras umowilismy sie z kannu wczesniej około 17.30 badz pod pregierzem to cie znajdziemy. Pozdr. i do zobaczenia ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barcisz Napisano 17 Grudzień 2005 Share Napisano 17 Grudzień 2005 tralalalala kufle piwa w dlon !! I NA PARKIET ZIOOM :D:D wielkie odliczaie...6h... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kannu Napisano 17 Grudzień 2005 Share Napisano 17 Grudzień 2005 ja napewno bede nieco wczesniej. mam długa zielona alaske z duzym kapturem i futrem. jakby coś to podchodzić :) nie jestem agresywny do nieznajomych :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi