kamila Napisano 16 Listopad 2005 Share Napisano 16 Listopad 2005 Moj pierwszy post na forum (jezeli cos pochrzanilam to sorry) i jedna z pierwszych grafik. Kamila Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konras Napisano 16 Listopad 2005 Share Napisano 16 Listopad 2005 Ohhh ^^; nie podchodz to tego tak od razu ze pewnie masz cos zle, to w koncu Twoja wizja i tylko Ty tu wiesz jak co ma wygladac. Inni moga powiedziec tylko czy im sie podoba czy tez nie. Dla mnie jest fajne, bylo by na pewno lepsze, gdybys miala d tego wiekszy entuzjazm :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RK Napisano 16 Listopad 2005 Share Napisano 16 Listopad 2005 No raczej to... surowe. Postać fajna, nad resztą wypadałoby przysiąść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 16 Listopad 2005 Share Napisano 16 Listopad 2005 Nie wstydz se swoich prac :) srednio - nie jest tak zle zeby narzekac ale tez nie az tak wybitnei by wychwalac pod niebiosa - nei wiem czy takie było założenie - podchodzi pod wektorki ale to jeszcze nie to - zresztą nie znam sie :P w której czesci berlinu mieszkasz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 16 Listopad 2005 Share Napisano 16 Listopad 2005 Witamy na forum! http://www.max3d.pl/forum/forumdisplay.php?f=43 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamila Napisano 16 Listopad 2005 Autor Share Napisano 16 Listopad 2005 -Konras, entuzjazm mam. Balam sie tylkoze post w zlym miejscu napisalam, albo zle zalacznik dodalam ;) -RK dzieki :) -hindus nie wstydze sie :) Tytul powiazany jest z grafika, ta postac to ja dlatego taki tytul ;) Mieszkam na Tempelhof, Ty tez z Berlina? -misiekhc Siemanko :) Tego sie balam... ide poczytac co zle zrobilam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 16 Listopad 2005 Share Napisano 16 Listopad 2005 nic nie zroiblas zle, ale trzeba dmuchac na zimne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-Pa6L0- Napisano 16 Listopad 2005 Share Napisano 16 Listopad 2005 twarz mi się podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk3a Napisano 16 Listopad 2005 Share Napisano 16 Listopad 2005 hm, ja tu widzę photoshopowy filtr wycinanka (cutout, albo jakoś tak), ale mogę sie mylić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamila Napisano 17 Listopad 2005 Autor Share Napisano 17 Listopad 2005 mkk3a wszystko zrobilam w illustratorze, photoshopa narazie mam dosyc ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamila Napisano 17 Listopad 2005 Autor Share Napisano 17 Listopad 2005 Wprowadzilam troche poprawek: Lepiej? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 17 Listopad 2005 Share Napisano 17 Listopad 2005 gorzej :) Sczrze mowiac dopieszczanie jednej pracki nei ma sensu - ja bym sie zajal czyms nowym ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolegaalek Napisano 17 Listopad 2005 Share Napisano 17 Listopad 2005 nie ma się czego wstydzić:p Co do postaci to wyglada troche jak tracowana- rozmywa się trochę. Wektory wyglądają fajnie, jak są ostro zarysowane kontury- u ciebie troche tego brak, pozatym nie wiadomo skad pada światło:p (cień na ścianie ma mało wspolnego z cieniem na postaci) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 17 Listopad 2005 Share Napisano 17 Listopad 2005 troche zimno i ubogo. pierwsza lepsza, fajnie ze zaczynasz wektory, dawno nic nie bylo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konras Napisano 17 Listopad 2005 Share Napisano 17 Listopad 2005 Wedlug mnie to teraz wyglada jak prca w dwuch stylach i to do tego klucacych sie ze soba bardzo. Proste ksztalty sylwetki do takich wlosw slabo pasuja, pozatym ten tautaz to tez taki ehh... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamila Napisano 21 Listopad 2005 Autor Share Napisano 21 Listopad 2005 Cos nowego :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 21 Listopad 2005 Share Napisano 21 Listopad 2005 lepsze, ale to zle ze zeby zobaczyc obrazek trzeba postawic monitor na plecach :P strzerz sie tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi