Napisano 16 Listopad 200519 l Moj pierwszy post na forum (jezeli cos pochrzanilam to sorry) i jedna z pierwszych grafik. Kamila
Napisano 16 Listopad 200519 l Ohhh ^^; nie podchodz to tego tak od razu ze pewnie masz cos zle, to w koncu Twoja wizja i tylko Ty tu wiesz jak co ma wygladac. Inni moga powiedziec tylko czy im sie podoba czy tez nie. Dla mnie jest fajne, bylo by na pewno lepsze, gdybys miala d tego wiekszy entuzjazm :)
Napisano 16 Listopad 200519 l Nie wstydz se swoich prac :) srednio - nie jest tak zle zeby narzekac ale tez nie az tak wybitnei by wychwalac pod niebiosa - nei wiem czy takie było założenie - podchodzi pod wektorki ale to jeszcze nie to - zresztą nie znam sie :P w której czesci berlinu mieszkasz ?
Napisano 16 Listopad 200519 l Autor -Konras, entuzjazm mam. Balam sie tylkoze post w zlym miejscu napisalam, albo zle zalacznik dodalam ;) -RK dzieki :) -hindus nie wstydze sie :) Tytul powiazany jest z grafika, ta postac to ja dlatego taki tytul ;) Mieszkam na Tempelhof, Ty tez z Berlina? -misiekhc Siemanko :) Tego sie balam... ide poczytac co zle zrobilam.
Napisano 16 Listopad 200519 l hm, ja tu widzę photoshopowy filtr wycinanka (cutout, albo jakoś tak), ale mogę sie mylić...
Napisano 17 Listopad 200519 l Autor mkk3a wszystko zrobilam w illustratorze, photoshopa narazie mam dosyc ;)
Napisano 17 Listopad 200519 l gorzej :) Sczrze mowiac dopieszczanie jednej pracki nei ma sensu - ja bym sie zajal czyms nowym ;)
Napisano 17 Listopad 200519 l nie ma się czego wstydzić:p Co do postaci to wyglada troche jak tracowana- rozmywa się trochę. Wektory wyglądają fajnie, jak są ostro zarysowane kontury- u ciebie troche tego brak, pozatym nie wiadomo skad pada światło:p (cień na ścianie ma mało wspolnego z cieniem na postaci)
Napisano 17 Listopad 200519 l troche zimno i ubogo. pierwsza lepsza, fajnie ze zaczynasz wektory, dawno nic nie bylo :)
Napisano 17 Listopad 200519 l Wedlug mnie to teraz wyglada jak prca w dwuch stylach i to do tego klucacych sie ze soba bardzo. Proste ksztalty sylwetki do takich wlosw slabo pasuja, pozatym ten tautaz to tez taki ehh...
Napisano 21 Listopad 200519 l lepsze, ale to zle ze zeby zobaczyc obrazek trzeba postawic monitor na plecach :P strzerz sie tego