Napisano 23 Listopad 200519 l Zamieszczam tutaj modelik golasa, ktorego bede teraz ubieral ;D Bedzie to pirat (ka?). Chce zrobic jeszcze wersje w bieliznie i dopiero w kompletnych ciuchach. Skilla podnosze ;] Mile widziane uwagi. Pozdrowki.
Napisano 23 Listopad 200519 l Teraz o wiele lepiej. Jeszcze może jej trochę podbródek zmniejsz, ale to tylko taka luźna sugestia. I nie jestem pewien czy głowa nie jest minimalnie za duża - zwłaszcza to widać w rzucie z boku. Przypomina mi z twarzy tą laskę z HL2. No i podoba się oczywiście :)
Napisano 23 Listopad 200519 l No to lecim. 4 palce u stop o ile dobrze widze kostka za gruba za waska w klatce piersiowej (w szerokosc) przegoles z tym wypietym tylkoem, za bardzo sprawdz budowe ramion i dloni (palce dloni wygladaja troche jak szpony, ale sprawdz) lydka za szeroka na odcinku od polowy piszczela w dol jaki masz polycount? jak na piratke to troche za blada -> moze wina swiatla brakuje mi troche nasycenia koloru nie ma zylek w oczach mam wrazenie ze troche oczy za daleko od srodka -> od nosa chyba zapomniales polaczyc wlosow z glowa z tylu ma strasznie spete poslady, wez ja wyluzuj troche ;] cheers
Napisano 23 Listopad 200519 l no no, fajnie wygląda :) Nie wiem jaki jest sens robienia najpierw modelu nago, a potem ubierania go :) Planujesz że dziewczyna będzie się w grze rozbierać? :> imo tylko walnie to ostro po polycouncie... ogólnie podoba mi się :]
Napisano 23 Listopad 200519 l Autor Fakt glowa za duzy ciut byla ;] Por@sz, widze ze mnie nie szczedzisz ;D Tak trzymac. Co do rozbierania etc. to robie ten modelik dla podniesienia umiejetnosci, cwicze z anatomia (stad nagus), w ciuchach pewnie do portfolio pujdzie a w bieliznie dla kompletu i treningu texturowania ;] EDIT: 2800 trisow
Napisano 24 Listopad 200519 l Autor Po poprawkach. Mysle ze moznaby juz bielizne zaczac robic. But who knows? ;]
Napisano 24 Listopad 200519 l Ma bardzo rozlazłe palce u stóp przez co stopy jak u kaczki wyglądają, pupa jest zbyt ściśnięta a reszta bez zarzutu .
Napisano 25 Listopad 200519 l "- Za wąska w biodrach - odrzekł, przymykając oczy Nero" H. Sienkiewicz, "Quo Vadis", str. 74 wyd. PIW 1961 Warszawa
Napisano 26 Listopad 200519 l IMO to już jest czepianie się na siłę wg własnych preferencji. Oczywiście że można poprawiać do ideału, ale pewnie temu ideałowi odpowiada z 10% społeczeństwa. Model ładny jest, dawaj ciuszki. (choć ja też wole szersze biodra :P)